Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Nickim ;

MeSKeN_58 yada _KaSiRGa_ Olabilir ^^
  • Lemon benide yaz gecen jackaLdan girip yazdm silmşsn ... buradan kaydeT BasLıorm bende okLdan da atıLdm:d kendmi oyuna adıCam :D
  • benide al Lemon jackaLdan gelmiştm silmişsn buradan kaydeT. jackaL arkadasm oynu bRaktı ben dewam edıorm
  • Jackall oyunu bıraktım diyince sildik...Eğer ciddi isen yaıcam yani biz 42 olduğumuzda sen 2x levelde olacaksan hiç uğraştırma...
  • Nick: CheckHate
    Build: Cleric/Bard Guildin buffcısı
  • Benide eklersen iyi olr kardeş Oasiste 79 Lv Rome de 90 Lv charım var bilen biliyor hatta 250 Ytlye satılmayan char Neyse .

nick :: p0RnStar

Wizard
  • benide ekLe CheckMeter (melihden fikir aldim^^) Build: Crossbow + BaRd
  • Server yarın mı acılacak ?
  • Evet yarın açılacak

---
    Bu Arada nick MaJor build sword & shield nuker he bu arada merak etmeyin lvl durumuna gelirsek bot war + 30 olunca pre almayı düsünüyorum bide nukerim siz düsünün yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Evet yarın açılacak

---
    Bu Arada nick MaJor build sword & shield nuker he bu arada merak etmeyin lvl durumuna gelirsek bot war + 30 olunca pre almayı düsünüyorum bide nukerim siz düsünün yani

gençler daha nezaman açılacağı belli değil kafaları karıştırmayın sitede falan hiçbir haber yok
  • 2warrior-3wizard-2bard-1cleric
    Böyle 2-3party kurup beraber kasın.Kaleyi alırsınız.
  • ben 40+ ya kadar silk almayı dusunmuyorum iddaa dan bi surpriz tutturursam o zmn demeyin keyfime

bu hafta 91 ytl kazandım mutluyum para biriktiriyorum nasılsa okullarda acılıyor serverda bos olr rahat rahat oynarım olmadı botumuda alrm
  • Beyler bişi soylıcem 15 kisi olabılecegımız ıcın lv 1 iken bende bi guild kurabilrm ... union olrz hic kimse tek kale alamaz ... Gaiada

FAZLA MI IDDALI KONUSTUM
  • benide eklermsn bugun 2 tane bot ve 600 silk aldım..
    nck im SuperSperm olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Jackall oyunu bıraktım diyince sildik...Eğer ciddi isen yaıcam yani biz 42 olduğumuzda sen 2x levelde olacaksan hiç uğraştırma...

ben sizi gecmessem iyidir
  • Server yarın mı açılıyor ?
  • yazarmısn LTfen benide şuraya .. 20 lvl de Flanda kalmam merak etme .
  • ben gelecektim yattı benim iş yerime %100 gelecek bi arkadaşım var geçmekte kararlı sizden bahsettim onlara katılırım dedi hangi buildde char açacağına karar vermemiş öğrenince nicki ile birlikte yazarım şimdidegaiada hepinize başarılar yolunuz açık olsun arkadaşlar
  • gelsemmi diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.