Benide eklersen iyi olr kardeş Oasiste 79 Lv Rome de 90 Lv charım var bilen biliyor hatta 250 Ytlye satılmayan char Neyse .
nick :: p0RnStar
Wizard
benide ekLe CheckMeter (melihden fikir aldim^^) Build: Crossbow + BaRd
Server yarın mı acılacak ?
Evet yarın açılacak
--- Bu Arada nick MaJor build sword & shield nuker he bu arada merak etmeyin lvl durumuna gelirsek bot war + 30 olunca pre almayı düsünüyorum bide nukerim siz düsünün yani
quote:
Orjinalden alıntı: QuickPlay
Evet yarın açılacak
--- Bu Arada nick MaJor build sword & shield nuker he bu arada merak etmeyin lvl durumuna gelirsek bot war + 30 olunca pre almayı düsünüyorum bide nukerim siz düsünün yani
gençler daha nezaman açılacağı belli değil kafaları karıştırmayın sitede falan hiçbir haber yok
2warrior-3wizard-2bard-1cleric Böyle 2-3party kurup beraber kasın.Kaleyi alırsınız.
ben 40+ ya kadar silk almayı dusunmuyorum iddaa dan bi surpriz tutturursam o zmn demeyin keyfime
bu hafta 91 ytl kazandım mutluyum para biriktiriyorum nasılsa okullarda acılıyor serverda bos olr rahat rahat oynarım olmadı botumuda alrm
Beyler bişi soylıcem 15 kisi olabılecegımız ıcın lv 1 iken bende bi guild kurabilrm ... union olrz hic kimse tek kale alamaz ... Gaiada
FAZLA MI IDDALI KONUSTUM
benide eklermsn bugun 2 tane bot ve 600 silk aldım.. nck im SuperSperm olacak
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Jackall oyunu bıraktım diyince sildik...Eğer ciddi isen yaıcam yani biz 42 olduğumuzda sen 2x levelde olacaksan hiç uğraştırma...
ben sizi gecmessem iyidir
Server yarın mı açılıyor ?
yazarmısn LTfen benide şuraya .. 20 lvl de Flanda kalmam merak etme .
ben gelecektim yattı benim iş yerime %100 gelecek bi arkadaşım var geçmekte kararlı sizden bahsettim onlara katılırım dedi hangi buildde char açacağına karar vermemiş öğrenince nicki ile birlikte yazarım şimdidegaiada hepinize başarılar yolunuz açık olsun arkadaşlar