Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up sakın baska guilde gecmeyin lwl upldaıkca sizleri alacagız eu guildi yapcaz tabi önce 1 guild bulusup kaleye dalcaz bunun için parası olup vermemezlik yapmıyalım lutfen kale alınca kazandımız parayı dagıtcagız
    yetersiz dısarda kalırsa 2. guildi açtırcam kısa sure burdan ulasacagım size paraları harcamayın guild olunca ztn topluca kerwan cekecez kimse karsımızda duramıcak

inş salı gelir gelmezsede beklicez içime dogdu gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 25 Ağustos 2008; 19:25:58 >
  • Kale diyosunuzda kale savaşı hemen gelmiyecek Gaiaya.Siz durmadan kasın ve birlik olun umarım basarılı olursunuz...
  • merak etme savaş gelne kadar 70+ rahat olurlar
  • Nick: WhiteAngel
    Build: Str Archer

bu hafta elle kasıcam sonra silk+bot
  • sm ile kasıcam ekle hade dayanamadım..

(guildden iyi yer ver) Nick : Carbon Build : Wizard,Cleric (yada Fire Blader)
  • Benide Eklersen mutlu olurum yeni server bol sunlar demek yeni heycanlar demek :D :P
  • silkler botlar alındı nerdesin gaiaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

silkler botlar alındı nerdesin gaiaaa

hehe gittim pttye bugun full sıra var gittim paramatiklere hepsi arzalı ^^ yarın sabaha kaldı benim silk
  • wizardlar artması lazım soyle 3-4 tane fln
  • artıcak tam gaz arkamız sağlam bide kale sawasi kaç haftaya cıkar gaia da?
  • ben bidaha hayatta wizard kasmam ne bota konur ne elle kasılır ilallah ettim
  • Kale savası 2ay gelmez , heradan biliyorum.
  • valla elle cok da ii kasılır ayrıca wizardsız kale savası kazanılmaz yani bu bi gercek damage lazım hemde fazlasıyla ben wizardım evt bota konmaz ama prty ile kasacagımız icin cok sorun olmaz
  • Wizz+bard denilen build war + ölmemesi için potcuda vigor war kasılmazmı ya 2. kasıcam char olucak o inş
    ozel guild acıp sirf oraya kaleyi alırsak full eu alıcaz o zaman pt bol olucak eglenceli gecicek eminim ;) herkes destek versin ytrki kawgasız ortam kuralım oyle kawga cıkarsa bozarım herseyi pişman ettirmeden sağlam olalım doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 25 Ağustos 2008; 21:02:08 >
  • Deli gibi kasmalıyız beyler hele bi guildi oturtalim yerine birligi kuralim gerisi gelir zaten
  • Herada biz aldık,umarım gaia'da siz alırsınız...
  • bisi dicem server yrn acılıyor deniyorda Joymax 24 saat onceden fln belirtiyord en az ...

ayrıca piton arkadasım acılcak guilde alınacak 15i belirlermisin sonra ben girdim sen girmedin olmasın lutfen .

2.guildide ona gore kuralım ayrıca prty kurarak baslamalıyız

Biz erken gidersek ilk kaleyi alırız ama sonrada geride kalırız farm yapmalıyız bence
  • kale ilk hafta olmucak o yuzden biz toplancaz ilk 15 biz secicez sonra direk 2 lwl olcaz tabi para yardımı yapın hepinizi alıccaz parayi alıp kacıcak halimiz yok ondan kadro yedek olanlara burdan haber verilcek baska guilde girmeyin yeter 2 haftaya unıon toplanır
  • Arkadaslar , bizde böle diyoduk ama kale siz 75+ olana kadar gelmez , bunu bilin...
    Mantıklı düşünürsek kalp atack yapıo ve gercekten fazla vuruyo.40lvl adama tek atacak kadar.Yani zaten 50lvl adamlara kaleyi 2saatte zor alr.Herada 80lvller vardı fw başladıgında.Şevkinizi kırmak istemiyorum ama kaleyi onra düşünün...Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 25 Ağustos 2008; 21:33:54 >
  • Ekleyi benide. Nick : Dark_Enjoy

Yapılandırma : wizard / bard yada cleric. (Hangisini önerirsiniz )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.