Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk Hedef Birlik Sonra Guclu Sonra Kale
  • İlk gece kurulan guildler herada hala ayakta.İlk gece kurun guldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 25 Ağustos 2008; 21:40:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Arkadaslar , bizde böle diyoduk ama kale siz 75+ olana kadar gelmez , bunu bilin...
    Mantıklı düşünürsek kalp atack yapıo ve gercekten fazla vuruyo.40lvl adama tek atacak kadar.Yani zaten 50lvl adamlara kaleyi 2saatte zor alr.Herada 80lvller vardı fw başladıgında.Şevkinizi kırmak istemiyorum ama kaleyi onra düşünün...Başarılar

bizde 60da dalarız ^^ 40 tek 50 zor belki 60 olur ^^ oda olmazsa 90da söke söke alırız artık birlik olursa
  • Almak bu dediğin kolay olsaydı tüm serverlarda Türk'lr alırdı , ama 3-5 serveri geçmiyo...
  • 0x33 de geliyormuş büyük bir çekişme olucak ama birlik olursak ve dağılmazsak sanıyorumki alırız kaleyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Almak bu dediğin kolay olsaydı tüm serverlarda Türk'lr alırdı , ama 3-5 serveri geçmiyo...

bunun farkındaydım aegede birlestik kaleye saldırdık alamadık ve sonra dagıldılar union masterligi nedeniyle!!
  • arkadaşlar herşey güzelde joymaxdan atak bekliyoruz gaia için hiç sinyal vermiyor bize
  • burda biz warız smci forumu hazirmiş unionca kralı gelsin kafa tutucaz hadi beyler baska servere bakmayın onumuze bakalım
    alırmıyız

ilk kadro bu
    Ben&EFENDİ
    PATEVRA
    .::PHONOMANİA::.
    Shupar
    M£L!H
    NiceR
    0nly4y0u
    _SouL_
    By.Natural
    LegenDofWaR
    5 kişide msnde war
    geri kalan 2 lwlde alıncak
  • Party ile kasıcağız diyorsunuz.. Party ile kasmayı çok mu kolay sanıyorsunuz. Tatil bitti. Sayılır değil bitti. Sanırım ilkokul ve liseler 1 hafta önceden açılıyor. 25 Ağustos. En fazla 2-3 hafta var tatilin bitmesine. Listedekilerin çoğunun öğrenim çağında olduğunu düşünürsek, elle kasmanız zor. Aaa tabi böyle birşeyde var, ben boş adamım işim gücüm yok, okulumda yok, çalışmam gereken şeylerde yok diyorsanız ancak verimli bir party öyle elde edilir. 0x33 ü party ile kasarak devirmeyi düşünüyorsunuz ha.. Yanlış görmedim değil mi ? Listenin yarısından fazlasnın düzenli bir party nasıl kurulur, nasıl kasılır vb şeyleri bilmediğini düşünüyorum.. Öyle 1 warrior al, 1 cleric al yok bilmemkaç wizard al, sonra hücum mangyanglara diyerek olmuyor bu iş. Karar sizin..
  • DaqqeR Nickim <<<<<<<Full STR Rogue/Dagger/Warlock
  • hocam herşey senin bildiğin gibi değil eular party ile kasabilir ben bilemem ben FulL STR Archer olacağm 24/7 Bot + Pre plus
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

hocam herşey senin bildiğin gibi değil eular party ile kasabilir ben bilemem ben FulL STR Archer olacağm 24/7 Bot + Pre plus

+1 bende s/s version ^^
  • İsteyen istediği gibi kasar önde olan gelir geride kalan kalır...Biz şartlarımızı belirttik...Biz pre plus 7/24 yapıcaz...Herkes kendi bilir ne yapacağını karışmıyoruz nasıl kasıcaklarına uniqe beklemelerine trade yapmalarına iyi bir gidiş yakalasınlar yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

İsteyen istediği gibi kasar önde olan gelir geride kalan kalır...Biz şartlarımızı belirttik...Biz pre plus 7/24 yapıcaz...Herkes kendi bilir ne yapacağını karışmıyoruz nasıl kasıcaklarına uniqe beklemelerine trade yapmalarına iyi bir gidiş yakalasınlar yeter...

tmm kasmada tek yada pt kasarız tmm ama trader ve pvp vs de birlik olması şart +yardımlaşma olmalı
  • efendi beni eklememşsn haLa ekLerMısn aLdm silk bot bekLıorm...
  • birlik olmucaksa bizde olmayız gidip gevurların ayaklarına kapanmayiz birlik olursak neden hep gevurlar kazanıo birlik oluyorlar ondan
  • bn silksiz ama botlu oynasam olur mu??
  • Ben ilklerde levele bakarım trader pvp yardımlaşma sonra gelir benim için belki arada guild için trade olabilir ama pvpde zaman kaybetmem zor...Ama ilerde herkes yardıma gelir...

Arkadaşlar kimseye bot al silk al diye zorlama yapmıyoruz,botsuz ve silksiz bize yakın lvlde gidecekse başımızın üstünde yeri var ama pre yokken servere girmekti felandı zor iş...

Oyuna girildiğinde pm atarsınız _CheckMate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 25 Ağustos 2008; 22:30:22 >
  • birlik olmucaksa bizde olmayız gidip gevurların ayaklarına kapanmayiz birlik olursak neden hep gevurlar kazanıo birlik oluyorlar ondan
  • arkadaslar bn cok iddalı değilim sabah bota bağlarım aksam gelirim olaybudur olur mu yane cok bişi beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.