Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaia yarın acılıor vede nickim su Fok_YuaN_Jia bana mutlaka pm at gelcm vede silkm hazır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikearif

gaia yarın acılıor vede nickim su Fok_YuaN_Jia bana mutlaka pm at gelcm vede silkm hazır

oyunda glo atıcam arkadasım o zaman ulasırsın bize kolay gelsin

bi guild yetmicek galiba ben venusde 1 günde tek basıma acmıstım guildi burda da 1-2 acsak iyi olcak galba ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: [GM]EnKaZ

quote:

Orjinalden alıntı: nikearif

gaia yarın acılıor vede nickim su Fok_YuaN_Jia bana mutlaka pm at gelcm vede silkm hazır

oyunda glo atıcam arkadasım o zaman ulasırsın bize kolay gelsin

bi guild yetmicek galiba ben venusde 1 günde tek basıma acmıstım guildi burda da 1-2 acsak iyi olcak galba ^^

Guild çok...Adam olsun kasıcak yeter...
  • 1. gun en gec aksama kadar kurulmus olur guild 2-3 char acıp cıkan itemlere stala koycam olan arkların itemlerini de koyarım !!!
  • Benimde biraz zaman sorunum cıktı malum bu hafta sonu aöf bütünleme sınavları var full kitapların arasında olucam İlk 1 Hafta chara farm yaptırıcam o nedenle benim lwl biraz arkadan gelicek gibi ..
  • quote:

bence sacma sen bunları yapıncaya kadar ben 90 olur farmı bitiririm 4 ayda full farm oldum burda da olurum !!!

olursun olursun ...

ongda 500k sp 2 hafta ... 90 lvl de 500k sp 3 ay ...
    sozde farmli dandik char ile gercek farmli charin kiymet ve ayrimini bilenler ilgilensin lutfen ...
    neyse zaten benim teklifim pro oyunculara ... neyin ne oldugunu bilenlere ...
  • mrb arkadaşlar ... ben byaadır yokdum tatil vs... GEleli 2 gün oldu .. int faturasını gördüğümde beynimden vurulmusa döndüm 200m borcum olmus xDD NEyse parayı yatırdım siz değerli forum arkadaşlarıma tekrar kavusdum.. Görüyorumki gaia gelmiş ve hazırlıklarınız başlamıs Hayırlısı olsun diliyorum bende gelicem gaia ya ... Tbot + 3300 silk başlıcam .. Şuan charın şekli şemali hakkında bi kanıya varmadım ama int s/s acmayı dusunuyorum .. Neyse Freakz Guildini kuracağız bizde arklarımız arasında ayrıca Nickin Styx Olucak kanımca bakalım deişiklik olmassa neyse hepinizi öptm bb :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

mrb arkadaşlar ... ben byaadır yokdum tatil vs... GEleli 2 gün oldu .. int faturasını gördüğümde beynimden vurulmusa döndüm 200m borcum olmus xDD NEyse parayı yatırdım siz değerli forum arkadaşlarıma tekrar kavusdum.. Görüyorumki gaia gelmiş ve hazırlıklarınız başlamıs Hayırlısı olsun diliyorum bende gelicem gaia ya ... Tbot + 3300 silk başlıcam .. Şuan charın şekli şemali hakkında bi kanıya varmadım ama int s/s acmayı dusunuyorum .. Neyse Freakz Guildini kuracağız bizde arklarımız arasında ayrıca Nickin Styx Olucak kanımca bakalım deişiklik olmassa neyse hepinizi öptm bb :)

İyi oyunlar...
    Umarım hayırlısı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

bence sacma sen bunları yapıncaya kadar ben 90 olur farmı bitiririm 4 ayda full farm oldum burda da olurum !!!

olursun olursun ...

ongda 500k sp 2 hafta ... 90 lvl de 500k sp 3 ay ...
    sozde farmli dandik char ile gercek farmli charin kiymet ve ayrimini bilenler ilgilensin lutfen ...
    neyse zaten benim teklifim pro oyunculara ... neyin ne oldugunu bilenlere ...

oncelikle seni ong larda farma sokcak yüksek lvl bi charı ancak min 1 aya bulursun 2 hafta da 500 k sp yap ben sana bedava char vericem o da mümkün deil bunu herkez biliyo yani sen 1 ay kasaıcak birini beklersin 1 ay farm yaparsın 3 ayda da 90 olursun 5 ay ben 4 ayda full farm diyorum mantıklı düsün biraz oyun oynuyosunuz ama bosa biraz beyin yorun bosa kasmayın laf sokmaya calısmayı millete !!!

• Sozde oynayan ama oynadigi oyunun ne oldugunu bilmeyen arkadaslar cogalmis ...

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate

64 wizard kasacagim yaziyor basta okumasi olanlar okudu anladi ... Sen taxi beklersin, olmadi minibus, dolmus orasina karisamam :)

Kendi basima kendi kastigim char ile kendi charlarima Hera serverinda yaptigim ong farmin resimleri usttekiler ... Ki Hera da 90 acilmadan 80 olmus 80 de farm yapmisti herkes ... buna ragmen serverin ilk full farm 90 lvl charlari benim bu charlarim olmustu ...

ong farm hakkinda forumda rehberler var, acik dille yazilmis rehberler, anlama kitligi olanlar dai anlayabiliyor oyle diyeyim ... bir de ong farmi bilmeyen kalmadi oyundaki acemiler bile biliyor ama bilmeyenlerde ogrenir yavas yavas ...

2 haftada 500k sp birazda toleransli bir rakam ... ks olmaz ise ki yeni server olacak ve ong spotlari bos olacak ... gunde 50k dan 2 haftada 600-700k sp bile mumkun ... Dedigim gibi rehberler var ac oku bilmemek degil ogrenmemek ayip ...

• Doktor millet 72lvl ken sen onglarda farmdaydın ama herkesden önce 90 full farm bi char yaptın , stratejine bayıldım gerçekten
  • Farm gerçekten uzun sürüyor... 7/1 hybrid bir chinese archer kasıp karakter farmlamayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 1 Eylül 2008; 18:42:47 >
  • bende bilgi ekleyim wizard 64 yapıp farmlı char yapın prof olanlara tavsiye
    hayırlısı neyse o olsun benden ayrıdlı ortak genede ilerletebilir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Doktor millet 72lvl ken sen onglarda farmdaydın ama herkesden önce 90 full farm bi char yaptın , stratejine bayıldım gerçekten

Hera da su an baba charlardan yabancilarin cogu ong farmdan gelme ... Ong farm olayi degeri anlasildiktan sonra ilk Hera acildi ve Hera da ozellikle yabanci oyunculardan saglam olanlar asil charlarini boyle kasti ... Hera da onglara ilk giren biz idik 1 hafta kadar bostu ong spotlari sonra yavas yavas doldu ... Turklerden maalesef bir biz vardik onglarda Hera'da ... Lakin Gaia da pro oyuncu cok olursa cogunun bu taktigi kullanacagini dusunuyorum bu da spot problemi yaratabilir ... Hera icin yabancilardan yukarida benim resme giren Ash_Ketchum, GoSo, iRocK onglarda kasilan charlar ornek vermek gerekirse ...

• Sabır işi gerekiyo oda bizde yok biliyosun
  • Bende geliyorum beyler sabah Gaia'da görüşürüz.
  • Bende Gaia'ya gelicem.aksilik olmassa

• Guildi ben kuruyim para almam guild içi arkadaşlarımdan
  • Şimdiden girlmio
  • zorda olsa girdim :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.