Şimdi Ara

Gainer kullanmak doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor salonuna yazılalı 1 ay oldu arkadaşlar ve hocam bana çok zayıfsın sen gainer alman lazım dedi ama internette okuduğumda ise kimse önermiyor neredeyse maddi olarak sıkıntı yok zaten en fazla 3 kutu falan alsam yeter sanırım boyum 1.80 kilom 55.oradaki antrenöre sordum bunların hepsini bende kullanım steroidin haricinde hiç bişey sana zarar vermez ama sen beslenmene dikkat ediyosan almayabilirsin dedi. fakat beslenmem gerçekten kötü biraz çünkü sabah kahvaltı desen yapamıyorum öğle desen okulda ne çıkarsa zaten gıdım gıdım yemek veriyorlar e akşam desen annem çalışıyor yemekle öyle etli falan değil ben gene elimden geldiğince çabalıyorum çok hevesliyim ama besin desteği olmadan da olmuyor. sizce almalı mıyım? bu arada markası sanırsam hard mass gainer dı.100 lira bi fiyatı var.

önerilenizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametg -- 27 Eylül 2014; 23:12:19 >

• up
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocanın dediği gibi beslenmen kötüyse bunlarla takviye edebilirsin ama tamamen onlara bel bağlama, beslenmeni düzeltmeye çalış.
  • Hocan sana gainer itelemeye çalışıyor.Gainer ile alacağın kiloların büyük kısmı yağ olur.Gainer kullanma.

Kilo alacağım diyorsan fedakarlık yapmak zorundasın.Ben spora başlayana kadar kahvaltı yapmazdım.Sonradan kendimi alıştırdım.Sen de yapabilirsin.Öğlen okulda verilen yemeği yersin, yanına ton balığı alabilirsin.Akşam da anneni bahane etme.Bulgur yapmak, makarna yapmak, tavuk sote yapmak hiç zor değil.
  • hardline veya dymatize al kesinlikle. fiyat /performans açısından 10 numaradir ikiside

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C..

Hocan sana gainer itelemeye çalışıyor.Gainer ile alacağın kiloların büyük kısmı yağ olur.Gainer kullanma.

Kilo alacağım diyorsan fedakarlık yapmak zorundasın.Ben spora başlayana kadar kahvaltı yapmazdım.Sonradan kendimi alıştırdım.Sen de yapabilirsin.Öğlen okulda verilen yemeği yersin, yanına ton balığı alabilirsin.Akşam da anneni bahane etme.Bulgur yapmak, makarna yapmak, tavuk sote yapmak hiç zor değil.

hocam karb almak basit acaba whey mi alsam bir de bu protein tozu konusunda nereye danismaliyim yani babam dedi ki diyetisyene gitcem falan onerirse alirim ama kesin diyetisyen uyuz bisey çıkar atip tutar toz hakkinda nasil ikna ederim pederi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.