Bildirim
Galactus vs Tyrant vs Darkseıd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şahsi fikrim
galactus >> tyrant > ds
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 3 Eylül 2018; 6:34:1 > -
Tyrantı detaylı bilmiyorum fakat galaktus>tyrant>ds diyorum.Galaktusun açlığı da önemli tabi.Aç bi galaktussa tyrant+ds güclerini birleştirip ilk başta galaktusu yenebilir.Sonuçta 2 si için de en büyük tehtit o.Zekici düşünlüdüğunde galaktusun aradan çıkması hem darkside hem de tyrant için en iyi yol.Bunu ds gibi bir maniplasyon ustası ben düşündüysem o da kesin düşünür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tyrant galactus ile başa baş gidebiliyor aynı zamanda galactus'un elçilerinden biri ama ss gibi değil hatta ss'in saldırıları işlemiyormuş bile. bu vs deki galactus normal orta tok galactus yani ds + tyrant birleşip yenmek de mantıklıymış :D -
Orta tokluktaysa birleşseler de yenemezler bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 3 Eylül 2018; 9:15:43 >
tyrant galactus'un orta tok halini zorluyordu tek başına ds de biraz katkısı olursa neden olmasın ? -
Ben Galactus tek alır diyorum 2v1 olsa da
Ana avatar ise DS>Tyrant.
He bu arada Galactus bunları yer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Kangal ben tam tersini düşünüyorum ds>tyrant konusunda
@MichaelTownley tyrant orta toklukta galactucus'a karşı iyi bir savaş vermişti ds ile birleşip alabilirler ama öyle haksızlık olur o yüzden herkez bireysel olucak -
Hangi featine dayanarak ? Galactus ile 1v1 atmasına mı ?
Galactusun orta toklukta olduğunu biri söylüyormuydu çr de ?
https://www.reddit.com/r/respectthreads/comments/3risls/respect_galactus_marvel_earth616/
galactucus'un doymak olan kısmına gel ordan Enerji Projeksiyonu bul 9. madde de Tyrant ile çatışması Galaksileri yok etti bu olucak ama ordaki doymaktaki kastı full fed galactucus değil yani benim değimimle orta tokluk galactucus anladın mı şimdi ? -
Darkseidın Universal featleri var ona göre DS>Tyrant.
Telefondayım pc a geçince bulmaya çslışırım.
1 feat >> tüm featler. ds'nin bloodlusted süpermanden dayak yeme gibi bir durumuda var o zaman solar system ? tyrant ise bloodlusted ss + beta ray bill ve bir kaç adamı tokatlıyor -
Sen gercekmisin fsdfsdasdadasfa
Brb+SS ve birkaç adamı dövmüş.
Darkseid, orion,highfather,superman,martian manhunter,shazam,mister miracle,wonder woman,flash,alan scott,dr. fate,obsidian,captain atom,aquaman gibi takımla kapısıyo.
Highfather tek başına thanos seviyesi asdjasdjasasd. feat atarken diğerinin featlerine de bak.
Supermanın kapıştığı kişinin avatarların en başı olduğunu nerden biliyosun -
Kimin fake hesabısın acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard
Sen gercekmisin fsdfsdasdadasfa
Brb+SS ve birkaç adamı dövmüş.
Darkseid, orion,highfather,superman,martian manhunter,shazam,mister miracle,wonder woman,flash,alan scott,dr. fate,obsidian,captain atom,aquaman gibi takımla kapısıyo.
Highfather tek başına thanos seviyesi asdjasdjasasd. feat atarken diğerinin featlerine de bak.
Supermanın kapıştığı kişinin avatarların en başı olduğunu nerden biliyosun
nası tespit ama. vurdun fake damgasını.quote:
Orijinalden alıntı: MichaelTownley
Kimin fake hesabısın acaba?
Alıntıları Göster
kendi işine bak. -
Sen kimsin yiğenim?quote:
nası tespit ama. vurdun fake damgasını.
kendi işine bak.
Alıntıları Göster
Saçma saçma yorumlar yapma 5 şikayete yersin banı
hayırdır aslan parçası benidemi tanıdığına şikayet ediceksin. hepinizin attığı yorumları okudum. beni yeni sanma sen gelmeden uzun süre önce buralardayım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
saçma yorumlar derken ? bazen kendi yorumlarına bakmanı öneriyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğlenecek yeni bir kadaş. Sırayla blokluyoruz. Kendisi de Supo fanboy.quote:
hayırdır aslan parçası benidemi tanıdığına şikayet ediceksin. hepinizin attığı yorumları okudum. beni yeni sanma sen gelmeden uzun süre önce buralardayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X