Şimdi Ara

Galactus vs Tyrant vs Darkseıd (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekip marvel'i öldürürse şirket batar ? Oaa ile Cas'ı bir tutmak eski moda Oaa pasif daha bir karakter ile vs atmadı Cas ise mandrak ile vs attı. hocalarımızdan biri plot maniplation belli bir seviyeden sonraki tüm karakterler de var demişti haberin olsun
  • Peki kanıtı varmı tüm karakterlerde olduğuna dair ?
  • kendisine sormayı denedin mi ?

bu arada en güçlü özellik plot maniplation değil haberin olsun. bu arada God of Stories Loki de var o zaman God of Stories Loki = Cas ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

kendisine sormayı denedin mi ?

bu arada en güçlü özellik plot maniplation değil haberin olsun. bu arada God of Stories Loki de var o zaman God of Stories Loki = Cas ?
    tamam sorarım olur.

neymiş en önemli özellik ? hikaye kontrol etmekten daha iyi bir özellik varsa söylermisin ?

her plot maniplation olan kişi aynı seviyede olmuyor. öyle olsa Cas=OAA olurdu.

Mandrakk Cas a yenilmezdi.
  • aynı olsa bile Cas = Oaa olamaz. Oaa plot maniplation yaratan kişi Cas kullanan kişi klasman fark'ı var

en önemli özelliği bul yada kendine sor
  • quote:

aynı olsa bile Cas = Oaa olamaz. Oaa plot maniplation yaratan kişi Cas kullanan kişi klasman fark'ı var

en önemli özelliği bul yada kendine sor
    RW değil. Magic değil. Cosmic Power değil. Story maniplation işte.
  • cosmic power ile karşılaştırmak mantık dışı ? daha en güçlü özelliği bilmeden yazmayın abi :D
  • quote:

cosmic power ile karşılaştırmak mantık dışı ? daha en güçlü özelliği bilmeden yazmayın abi :D
    Yazar olmak diyeceksin ama hikaye kontrol etmek yazarın gücü olduğunu gösterir
  • onu demiyecem ama onu diyecek olsam bile Yazar plot maniplation yaratan kişi Cas veya başkası kullanan kişi yani yazar'ın gücünü kimse geçemez benim diyeceğim güç bile yazar'In gücünden güçsüz ama sen biraz araştır sonra yazayım ben hem dinlenirsin
  • İyi senin dediğin gibi olsun.
  • bahsettiğim gücü bulmam 1 dakikayı almadı araştırma becerin 10 üzerinden 1 herhalde ?
  • quote:

bahsettiğim gücü bulmam 1 dakikayı almadı araştırma becerin 10 üzerinden 1 herhalde ?
    biraz devrik cümle kurmuşsun. daha düzgün yazarmısın
  • plot maniplation güçlü özelliği bulmam 1 dakikayı almadı. araştırma yeteneğin 10 üzerinden 1 herhalde ?

şimdi anlamışsındır ?
  • quote:

plot maniplation güçlü özelliği bulmam 1 dakikayı almadı. araştırma yeteneğin 10 üzerinden 1 herhalde ?

şimdi anlamışsındır ?
    tamam söyle işte ne olduğunu. 10 üzerinden 1 aynen
  • sen bana kimin fake hesabı olduğunu özelime veya buraya yazarsan söylerim öbür türlü bu beceri ile zor bulursun. şimdide plot maniplation gücüne eşit olan bir güç buldum. sen dediğimi yaparsan ben sana yazarım tamam mı ?
  • quote:

sen bana kimin fake hesabı olduğunu özelime veya buraya yazarsan söylerim öbür türlü bu beceri ile zor bulursun. şimdide plot maniplation gücüne eşit olan bir güç buldum. sen dediğimi yaparsan ben sana yazarım tamam mı ?
    söylemiyorum kardesim. kimi kandırıyosun daha güçlü özellik diye ?

Story/plot maniplationdan daha üstün bir özellik yoktur.
  • yalan olduğunu düşünmek senin fikrin ama yalan değilse ? bu arada kim olduğunu özelime yazarsan başka biri ile paylaşmam ama zaten hepimizin az çok tahmini var. bu arada yalan söylemek gibi bir amacım yok zaten neden olsunki sen kafana göre takıla bilirsin ? birinden bir şey almak istiyorsan bir şey vermelisin ?
  • quote:

yalan olduğunu düşünmek senin fikrin ama yalan değilse ? bu arada kim olduğunu özelime yazarsan başka biri ile paylaşmam ama zaten hepimizin az çok tahmini var. bu arada yalan söylemek gibi bir amacım yok zaten neden olsunki sen kafana göre takıla bilirsin ? birinden bir şey almak istiyorsan bir şey vermelisin ?
    peki. sen bilirsin.
  • bu arada senin kim olduğun hakkında fikrim değişti ne sincesin ne jedi ben anladım senin kim olduğunu yazmadan belli oluyor boşa zorlama
  • quote:

bu arada senin kim olduğun hakkında fikrim değişti ne sincesin ne jedi ben anladım senin kim olduğunu yazmadan belli oluyor boşa zorlama
    kim olduğumu anladıysan tebrikler. hadi yaz bana özelden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.