Şimdi Ara

Galactus vs Tyrant vs Darkseıd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kim olduğu önemli değil adam kendince kaynak sunuyor düşündügü şeyi savunuyor(doğru ya da değil önemli bir detay değil) karşısına 3-4 tane 0 çizgi roman bilgili eleman birlik olup saldırıyorlar.Ne karşı bilgi ne mantıklı düsünce hic bişe yok.Sadece ahahha supo fanboyu bak cass fanboyu blokla.Kendince eğlendiğini sanıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Bence since2002 nickli arkadaş

Kim olduğu önemli değil adam kendince kaynak sunuyor düşündügü şeyi savunuyor(doğru ya da değil önemli bir detay değil) karşısına 3-4 tane 0 çizgi roman bilgili eleman birlik olup saldırıyorlar.Ne karşı bilgi ne mantıklı düsünce hic bişe yok.Sadece ahahha supo fanboyu bak cass fanboyu blokla.Kendince eğlendiğini sanıyolar.
    Ben sadece tahminim dogru mu onu ogrenmek ve merak ettigimden dolayi sordum yoksa konuyla bir ilgisi yok yani hahaha sen jedisin sincesin deyip dalga gecmiycem

• özele bakarmısın

• Baktım da cevap veremiyorum özelden onay falan diyor uğraşamam.

• tamam tamam o sıkıntı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard

Sen gercekmisin fsdfsdasdadasfa

Brb+SS ve birkaç adamı dövmüş.

Darkseid, orion,highfather,superman,martian manhunter,shazam,mister miracle,wonder woman,flash,alan scott,dr. fate,obsidian,captain atom,aquaman gibi takımla kapısıyo.

Highfather tek başına thanos seviyesi asdjasdjasasd. feat atarken diğerinin featlerine de bak.

Supermanın kapıştığı kişinin avatarların en başı olduğunu nerden biliyosun
    sincenin fake hesapları ile konuşmuyorum kusura bakmazsın
  • ayrıca saydığın adamlar galactucus'un tırnağı etmez tyrant galactucus ile berabere kalıyor hadi uza şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 4 Eylül 2018; 8:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard

ben,shrimp6,jedi39,since2002 fanboyuz ama sen ve ekibin sütten çıkmış ak kaşık öylemi
    since + jedi + sen zaten fanboysunuz onu geç.
    shrimple ise gayet normal tartışıyoruz sizin gibi Cas en güçlüdür moruk kafasında değiliz ?
    sen büyük ihtimalle sincesin kafana göre takıl kaç kişi seni kaç kez tokatladı ne yapalım artık anlamıyorsun.
    "Cahille Tartışma Haksız Çıkarsın " sözü ile sana bir daha cevap vermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 4 Eylül 2018; 8:19:22 >
  • Highfather tek başına thanos ediyor diyorum. thanosda zamanında galactusla başabaş kapıştı. dr. fate desen odin seviyesi. mm galactusun beynini çökertecek hasarlar verebilir Spectrenin beynini ele geçirebiliyosa. üstüne üstlük bi dünya solar system level adam var. beni istediğin kişi sanmakta özgürsün.

cas en güçlü kafalarında değilim. Ama LT,hotu,Spectre gibi adamlar cas ı yenemez. yazar açıklamalarını kabul etmeyen,featleri görmezden gelen sizsiniz fanboy benmi oluyorum ? peki o zaman. tartışmaya değmez.

• yazık valla cümleyi bile anlayamayan bir kitlesiniz. ben thanos için demedim galactucus ile başa baş kapışmasını tyrant için dedim. higfather'ın en az thanos zeviyesi olduğunun kanıtını atabilirsen bekliyorum ? senin solar system dediğin adamlar galactucus seviyesi adamlar değil.

Hotu'yu alıcak demek beyonder gibileri de alabilir demek. yazar açıklamaları diyor yazarlar şahsi kişilerdir kendi adına konuşuyolar. geldiğinden beli feat atmadınki sen
  • gir yabancı forumlara herkes highfather diyo. güvendiğin kişilerde sorabilirsin. ama highfather güçlü çıkar diye korkaklık yapma yoksa ben sorarım senin güvendiğin kişilere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyonder de dayanamaz. OAA ile fulcrum yener birtek. ikiside yazar. Plot maniplation nedir bilmeyen biriyle tartışıyorum. istersen god of stories oku orda da o özellik geçiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- abicim benim darkseıd = thanos diyen bir sürü vs konusu var.

2. sevebınıda yanıtlayayım. Plot maniplation sen yokken biz tartışıyoduk. beyonder tokat manyağı eder Cas'ı
  • bu forumdaysa geç bu forumun bilgi seviyesi çok düşük. hepsi Marvel biliyor dc yi sadece isim olarak biliyolar.

Beyonder neyle tokat manyağı yapacak cas ı ? Cas adaptasyon özelliğiyle onla aynı seviyeye gelebilir.

• ee senin attığın formun seviyesini nasıl bilicez ?

Cas'ı kimse yenemez diye bir konu vardı onu sana başka konuda attım 4. sayfadan itibaren okusan neden yeneceğini bilirdin işte mesajları ciddiye almazsan böyle olur
  • okumadığımı nerden biliyosun ? daha önce de okudum ben onu. eğer yazar açıklamaları ciddiye alınmıyorsa thor voidi tekler demen lazım. fulcrumun feati yok varsada tanrılığa yetecek feati yok. sen feat göster feat göster dersin ama biz söyleyince orda geçiyor burda geçiyor dersin. yok öyle şey.

• cidden orda sadece yazarlarla ilgili mi bir şey gördün ? fulcrum'Un tanrılığa yettiğini marvel wikide belirtilmiş tabi sen oralara uğramazsın direk o alır bu alır dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

cidden orda sadece yazarlarla ilgili mi bir şey gördün ? fulcrum'Un tanrılığa yettiğini marvel wikide belirtilmiş tabi sen oralara uğramazsın direk o alır bu alır dersin
    evet sen yazarın açıklamalarını kabul etmiyorsun. Grant morrison söylüyor kabul etmiyorsun. o zaman Voidin kendi isteğiyle öldüğünüde kabul etmeyeceksin. marvel wikiye kimler yazıyor yazıları ? çizgi roman yazarları değilmi ? yazarlarsa orda yazılanlara kulak asmayacaksın. değilse fan madedir onuda kabul etmeyeceksin.

• marvel wikiye yazarların yazdığını söyliyen bir adamdan ne beklersin ? bu arada o konuda tek gördüğün benim yazarların açıklamasını kabul etmemem mi ? sende okuma körlüğü varsa yardım edeyim istiyosan ? bu arada fulcrum gelmiş geçmiş tüm gökselleri yaratıyor featsiz de zannetmeyin karakteri.

Not: void'in kendi isteği ile öldüğünü ne zaman savunmuşum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 4 Eylül 2018; 13:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

marvel wikiye yazarların yazdığını söyliyen bir adamdan ne beklersin ? bu arada o konuda tek gördüğün benim yazarların açıklamasını kabul etmemem mi ? sende okuma körlüğü varsa yardım edeyim istiyosan ? bu arada fulcrum gelmiş geçmiş tüm gökselleri yaratıyor featsiz de zannetmeyin karakteri.

Not: void'in kendi isteği ile öldüğünü ne zaman savunmuşum ?
    marvel wikiye kimler yazıyor çok merak ettim. featlere bakarsak mandrakk bile daha güçlü.

tüm dc karakterlerini,kurgularını,boyutlarını,evrenlerini bir tüpe hapsetmikmi daha büyük feat yoksa gökselleri yaratmakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.