Şimdi Ara

Galactus vs Tyrant vs Darkseıd (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

marvel wikiye yazarların yazdığını söyliyen bir adamdan ne beklersin ? bu arada o konuda tek gördüğün benim yazarların açıklamasını kabul etmemem mi ? sende okuma körlüğü varsa yardım edeyim istiyosan ? bu arada fulcrum gelmiş geçmiş tüm gökselleri yaratıyor featsiz de zannetmeyin karakteri.

Not: void'in kendi isteği ile öldüğünü ne zaman savunmuşum ?
    savunduğunu söylemedim ama thor tek atar demen lazım voide böyle bir kapışma söz konusu olduğunda.
  • Gökselleri yaratmak daha büyük feat. marvel wikiye kim yazdığını bilmiyosun abi git araştır öğren araştırman gelişir

ha bu arada fulcrum'un gücünü bilmek istiyosan marvel wikiye bakabilirsin
  • thor'un voide tek attığını göster bir feat yok ?
  • quote:

Gökselleri yaratmak daha büyük feat. marvel wikiye kim yazdığını bilmiyosun abi git araştır öğren araştırman gelişir

ha bu arada fulcrum'un gücünü bilmek istiyosan marvel wikiye bakabilirsin
    Celestials > DC galiba bu nasıl saçma bir yorum. ben bilmiyorum biliyosan sen söylede bilelim.

Al burda tek yiyiyor

Galactus vs Tyrant vs Darkseıd

• http://marvel.wikia.com/wiki/Fulcrum_(Earth-616) fulcrum'un wikisi oraya gir pc de isen sağda discord ekibi olucak ordaki kişiler toplanıp yazıyolar

o hikayenin öncesinde kapışmıyolar mı ?
  • quote:

http://marvel.wikia.com/wiki/Fulcrum_(Earth-616) fulcrum'un wikisi oraya gir pc de isen sağda discord ekibi olucak ordaki kişiler toplanıp yazıyolar

kapışıyorlar ama onlar voide etki etmiyor. aynı supermanın yumrukları doomsdaye etki etmeyip 3 yumrukta öldürmesi gibi.

burdada voide yıldırımlar etki etmiyor en sonda thor sinirlenip tek atıyor.
  • quote:

http://marvel.wikia.com/wiki/Fulcrum_(Earth-616) fulcrum'un wikisi oraya gir pc de isen sağda discord ekibi olucak ordaki kişiler toplanıp yazıyolar

o zaman fan made oluyor o yazılar. yazarların açıklamalarını bile kabul etmiyorsak başkalarınınkini hiç etmemen lazım.
  • o zaman pek tek atmak denilemez ama thor alır diyebiliriz ?
  • bak şimdi yazarlar bireysel fikrini bize sunuyorlar ordakiler hikayede gördüklerini yansıtıyolar. ayrıca 1-2 kişi de değil seni beni 1 milyona katlıyacak bilgili insanlar toplanmış oraya yazıyor sen bunu sayamam diyorsan aramızda konu açmaya da gerek yok onların dedikleri gereksizse biz nasıl yazalım fikrimizi ?
  • quote:

bak şimdi yazarlar bireysel fikrini bize sunuyorlar ordakiler hikayede gördüklerini yansıtıyolar. ayrıca 1-2 kişi de değil seni beni 1 milyona katlıyacak bilgili insanlar toplanmış oraya yazıyor sen bunu sayamam diyorsan aramızda konu açmaya da gerek yok onların dedikleri gereksizse biz nasıl yazalım fikrimizi ?
    Yazarın bilgisi > tüm okurların toplam bilgisidir güzel kardeşim.
  • sen yazdığımdan yine bir şey anlamamışsın ? yazarlar bazen kendi fikrini yani hikayeden bağımsız fikrini söyliyebilirler ama bu demek olmuyorki dc adına konuşuyor. grant morrison çıkıp biz dc ekibi olarak düşündük Cas'ın şu şu güçleri vardır kimse yenemez demiyor. ordaki yazarlar ise toplanıyor objektif yani fikirleri değilde gösterileni yazıyor anladın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 4 Eylül 2018; 13:34:5 >
  • quote:

sen yazdığımdan yine bir şey anlamamışsın ? yazarlar bazen kendi fikrini yani hikayeden bağımsız fikrini söyliyebilirler ama bu demek olmuyorki dc adına konuşuyor. grant morrison çıkıp biz dc ekibi olarak düşündük Cas'ın şu şu güçleri vardır kimse yenemez demiyor. ordaki yazarlar ise toplanıyor objektif yani fikirleri değilde gösterileni yazıyor anladın mı ?
    adam yarattığı karakteri mi bilmeyecek ? karakteri kendi yaratıyor dc nin tüm yazarları değil zaten onun için karar kendisinin oluyor diğer yazarlara söz düşmez bu durumda.
  • karakter'i neye göre yaratıyor bilmiyorsun ? oluşan bir ekip var karakterler'in kaderini o ekip belirliyor grant morrison değil. grant morrison açıklamasında dc adına konuşuyorum Cas'ın gücü şöyledir böyledir demiyor.

Ona bakarsan stan lee de thor hulk'u alır diyor ama hulk alır diyen kitlede var ama o açıklamada da stan lee şirket değil kendi adına konuşuyordu
  • quote:

karakter'i neye göre yaratıyor bilmiyorsun ? oluşan bir ekip var karakterler'in kaderini o ekip belirliyor grant morrison değil. grant morrison açıklamasında dc adına konuşuyorum Cas'ın gücü şöyledir böyledir demiyor.

Ona bakarsan stan lee de thor hulk'u alır diyor ama hulk alır diyen kitlede var ama o açıklamada da stan lee şirket değil kendi adına konuşuyordu
    okurlar çok bildiğini sanıyor. koskoca stan lee den daha iyi bilecekler öylemi ?

Grant morrison hiçbir zaman yenilmez diyor. Sence ne olabilir ? bu karakterin tüm hikayelerini grant morrison yazacağı anlamına gelmiyormu ? Grant morrison yazacağı içinde asla yenilmez.

diğer yazarlar yazarsa plot maniplation özelliğini hesaba katarak yazmak zorundalar.
  • hayır orda stan lee veya grant morrison kendi fikrini yansıttığından dolayı hala bu konular tartışılıyor

grant morrison hikayeyi belirlemiyor belirleyen şirket. şirket sonucu veriyor grant morrison hikayeyi yazıyor. bu arada vs leri yazar müdahelesi olmadan diyerek yapıyoruz ona bakarsan thanos ss'e tek atmış biri ama yazar müdahalesi olmadan böyle bir şey imkansız.

diğer yazarlarda ekibe bağlı ekip >> tüm yazarlar
  • quote:

hayır orda stan lee veya grant morrison kendi fikrini yansıttığından dolayı hala bu konular tartışılıyor

grant morrison hikayeyi belirlemiyor belirleyen şirket. şirket sonucu veriyor grant morrison hikayeyi yazıyor. bu arada vs leri yazar müdahelesi olmadan diyerek yapıyoruz ona bakarsan thanos ss'e tek atmış biri ama yazar müdahalesi olmadan böyle bir şey imkansız.

diğer yazarlarda ekibe bağlı ekip >> tüm yazarlar
    Plot maniplation var. Bu her yazar için geçerli. plot maniplation grant için var benim için yok diyemez bir yazar.

Mesela başka bir yazar gelip thorun yıldırımlarını kaldırabilirmi kaldıramaz. izin vermezler. o şekil işte
  • sen hayla yazar kısmındasın ben ekip kısmındayım bak şimdi bir dizi düşün tamam mı bir karakter var bu adam acayip büyütülüyor bundan zekisi yok ama oyuncu para konusunda anlaşamıyor sonra o kadar zeki biri sokak çetesi tarafından öldürülüyor ?

eee böyle olaylar yapılabiliyorsa aynı şeyi Cas'a da yapabilirler. her şey ekibin elinde yazarlar işçi ekip patron hesabı.

soruna gelirsek thor'un da yıldırımlarını alabilirler ekip isterse
  • quote:

sen hayla yazar kısmındasın ben ekip kısmındayım bak şimdi bir dizi düşün tamam mı bir karakter var bu adam acayip büyütülüyor bundan zekisi yok ama oyuncu para konusunda anlaşamıyor sonra o kadar zeki biri sokak çetesi tarafından öldürülüyor ?

eee böyle olaylar yapılabiliyorsa aynı şeyi Cas'a da yapabilirler. her şey ekibin elinde yazarlar işçi ekip patron hesabı.

soruna gelirsek thor'un da yıldırımlarını alabilirler ekip isterse
    evet yapılabilir ama yapmazlar. yapabilirler engelleyen birşey yok. öyle bakacaksak oaa yı yazar öldürebiilir.
  • sen ne zaman yazar bölümünü aşıp ekip bölümüne geleceksin. böyle şeylere yazar karar veremez onlar işçi olarak say. ekip isterse yapamıyacakları şey yok ama Oaa gibi bir adama yapmazlar neden diye sorarsan adam pasif biri ee onu öldürüp yerine gelecek kişide pasif olucak yani sadece ad değişimi için bir karakteri öldürmezler. bu arada bizim yaptığımız vs ler yazar müdahalesi olmıyan vs ler yani karakterler'in feat'ine göre yapılan vs ler. ona bakarsan ss'in cosmic gücü ile fiziksel gücünü sınırsız yapabilir ama süperman fizikselde daha güçlü diyoruz neden ? öyle bir feat'i yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 4 Eylül 2018; 14:0:32 >
  • quote:

sen ne zaman yazar bölümünü aşıp ekip bölümüne geleceksin. böyle şeylere yazar karar veremez onlar işçi olarak say. ekip isterse yapamıyacakları şey yok ama Oaa gibi bir adama yapmazlar neden diye sorarsan adam pasif biri ee onu öldürüp yerine gelecek kişide pasif olucak yani sadece ad değişimi için bir karakteri öldürmezler. bu arada bizim yaptığımız vs ler yazar müdahalesi olmıyan vs ler yani karakterler'in feat'ine göre yapılan vs ler. ona bakarsan ss'in cosmic gücü ile fiziksel gücünü sınırsız yapabilir ama süperman fizikselde daha güçlü diyoruz neden ? öyle bir feat'i yok
    Anlamıyosun. OAA'yı öldürüp Marvel'i yok edebilirler ekip isterse. OAA gibi bir adama yapmazlarsa ca supermane de yapamazlar çünkü plot maniplation var. yani yazarı kontrol ediyor. ama aslında hiçbir çr karakteri gerçek hayata karışamayacağı için tüm yazarlar istediğini yapabilir. hiçbirşey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.