Şimdi Ara

Galatasaray 2011-2012 Diğer Takımlar Maç Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: joedumars

Fener'in sistemi belli, 3-4 senedir hangi hoca gelse 4-2-3-1 tarzında oynatıyor. Oyuncular da birbirini tanıyınca iyi oynamaları gayet normal bana göre. Ben uzun vadede sakatlıkların FB'yi zorlayacağını düşünüyorum, ama onun haricinde önemli şampiyonluk adaylarından biri tabi ki. Bir de Alex bu takımın 90'ı diye düşünüyorum, çok büyük futbolcu...

alex gerçekten önemli bir futbolcu ve fenerin her şeyi. 2 sene sözleşmesi var diye biliyorum. sonra 36 yaşında olacak. ya ülkesine döner yada futbolu bırakır. ondan sonra feneri zor günler bekliyor. bu kadar yıl tek futbolcuya bağlı bir takım oldukları için alexsiz ne yapacaklar merak ediyorum. aynı kalitede bir adam bulamadıkları sürece(ki böyle bir adam bulmak zor, Türkiye'ye getirmek daha da zor) eskisi gibi olamayacaklar. şikeden dolayı seneye düşürülürse alexsin bu sezon süper ligde son sezonu olacak demektir.

• Antalya %100 yerli kadroyla Necati'nin golüyle Kayseri'yi yendi puanını 6'ya çıkarttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

pazar günü puan kaybına tahammülümüz yok stad full herşey güzel net bir galibiyet alıp rahatlamamız lazım 1 haftadır diken üstündeyim acab sorun ne neden böyle oldu vs şu maç oynansada rahatlasam

İsterse stada seyirci gelmesin,zemin isterse bataklık olsun(Tromso) deplasmanı gibi yinede bu maçı almaları lazım bizimkilerin.

Ben bu hafta umutluyum Fatih terim inş. sürekli oyuncuların yerlerini değiştirmez.Bu hafta Kazım-Riera-Elmander(2),Birde Servetten gol bekliyom Bu hafta silkelenmiş çıkarlar maça ve derbiye kadar nağmağlup gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Fenerbahçe'nin şu kadrosuyla şampiyonluk yolunda fazla direnebileceğine ihtimal vermiyorum.Bugünkü Antep amatör takımdan halliceydi, uzun zamandır bu kadar uyuşuk futbol oynayan (oynamaya çalışan) bir takım görmemiştim.Haliyle Alex'in ölüsü yetti maça.

Savunmada azıcık üstüne gelindiğinde çok büyük hatalar yapan oyuncuları var.Bekir gibi evlere şenlik bir sağ bekleri.Selçuk ile Cristian ise dirençli bir takıma karşı hücuma destek vermeyi bırakın, o defansın açıklarını kapatmaya çalışmaktan 90 dakika sonunda canlarını verirler.Alex'in bireysel yeteneği ise bir yere kadar yetecek tahminim.Manisa ve ya Kayseri maçlarından birinde büyük darbe yiyecekler şu futbollarıyla.

Bekir'in yerine Gökhan Gönül, Bilica'nın yerine de Serdar gelecek hocam. O kadar açık vereceklerini düşünmüyorum.

1 haftalık bi sürede oynayacaklar o 2 maçı.Serdar'ı bilmiyorum ama Gökhan'ın dönebileceğini sanmıyorum bu kadar kısa sürede.

• Galatasaray ın Samsunspor maçını katiyetle kazanması lazım. Hatta farklı şekilde.
  • Fener Antep'i yenmiş, bunlar bu sene de şampiyon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Fener Antep'i yenmiş, bunlar bu sene de şampiyon olur.

hocam öyle demeyelimde iddaalı başladılar ama oynadığı takımlar çok kötüydü antep beklemediğim şekilde elendi avrupadan ordu zaten pek umut yok birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama 2,3 kazma var bide bizim ibb maçına bak adamlar adım attırmadı bize birde fener maçlarını izliyorum adamlar geziyor sahada ne press var ne alan daraltma fener ordan 5 gol bile atıp gelebilirdi ama şans antepten yanaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Fener yine şampiyon

oldu biz kalkalım yavaştan

Fake o adam

yakalandım demek ne alakası var fake ile

• Bakalım Trabzonspor İstanbul Büyükşehir karşısında ne yapacak...
  • TS-İBB iki futbol oynamaya çalışan takım, güzel bir maç bizleri bekliyor gibi.
  • Elektrikler gitti,maç durdu.
  • Volkan Şen in güzel pasında Trabzonspor Adrian ile gole yaklaştı.
  • Trabzonspor çok istekli oynuyor. Colman ve Zokora çok iyi.
  • Webo Ts'yi de boş geçmedi. 1-0..

İbb bu sene anadolu takımlarına karşı cıvıtmazsa üst sıraları zorlar.
  • Webo attı İBB 1-0 öne gecti.
  • Bu arada konu taşınmış sanırım, GS bölümündeyken daha iyiydi buraya pek gelen giden olmuyor...
  • Maç bitti. 1-0... Abdullah Avcı'ya da helal olsun bu sene yine büyükleri harcıyor.
  • kolay degil trabzon icin interden sonra ligin en pis gicik allahin belasi takimiyla oynuyolar kayip normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.