Onların 3 penaltısı var verilmeyen Baksana konularına
Adam utanmasa ceza sahasında yanından geçti penaltı çalınmadı diyecek
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Yalnız biz Sabri ile dalga geçip duruyoruz yok futbola tepki olarak doğdu bilmem ne.
Bence Caner yemin ediyorum Sabri'den daha kötü. Fenerbahçeli arkadaşlardan dalga geçen hiç göremedim ama. Taraftar olarak oyuncularımıza sahip çıkmıyoruz malesef..
Sabri ile dalga geçilmesini bende doğru bulmuyorum. Sadece Sabri ile değil hiçbir futbolcuyla.
Ancak Sabri 10 senedir Galatasaray da oynuyor. Bir insan 10 senede üstünü fazla birşey katamamışsa,saha içinde bazı saçmalıkları hala devam ediyorsa eleştirilir. Dalga geçenlere de niye dalga geçiyorsun diyemessin.Doğru değil ama fazla birşey de söylenemiyor.
Ayrıca Caner Fenerbahçe de daha 1-2 sezon geçirdi. Oynadığı maç sayılı. Güiza gibi bir örnek var. Nasıl dillere düştüğünü hepimiz biliyoruz.
Olcan'ın aşil tendonu gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Yalnız biz Sabri ile dalga geçip duruyoruz yok futbola tepki olarak doğdu bilmem ne.
Bence Caner yemin ediyorum Sabri'den daha kötü. Fenerbahçeli arkadaşlardan dalga geçen hiç göremedim ama. Taraftar olarak oyuncularımıza sahip çıkmıyoruz malesef..
Sabri ile dalga geçilmesini bende doğru bulmuyorum. Sadece Sabri ile değil hiçbir futbolcuyla.
Ancak Sabri 10 senedir Galatasaray da oynuyor. Bir insan 10 senede üstünü fazla birşey katamamışsa,saha içinde bazı saçmalıkları hala devam ediyorsa eleştirilir. Dalga geçenlere de niye dalga geçiyorsun diyemessin.Doğru değil ama fazla birşey de söylenemiyor.
Ayrıca Caner Fenerbahçe de daha 1-2 sezon geçirdi. Oynadığı maç sayılı. Güiza gibi bir örnek var. Nasıl dillere düştüğünü hepimiz biliyoruz.
Tribünler Güiza yı yuhalamıştı yanılmıyorsam yada tepki göstermişti. Adam yedek kulübesinde göz yaşlarını tutamadı.
Yanlış anons beyler Olcandinho yeniden sahada
Antep, "X"e basarak oynuyor
3 kişi aynı adama basıyor arkada hep boş diğer adamlar.
Bu wagnerin antepde oynaması gerçekten şaşırtıcı...
Başıma bir şey gelmeyecekse Gaziantepli oyuncular mal. Gerçekten.
Adam dışarı çıkarsa muhtemelen gol olacak sıfırdan gol atmaya çalışıyor.
Normal bir pozisyonda kanatlardan, ortadan kaçan 1 tane oyuncu yok. Yan yana duruyor hepsi, yan pas yapıp duruyorlar.
İspanya-İngiltere ligi falan izlememek lazım, sonra insan tahammül edemiyor bunlara.
Wagner son pozisyonda ayağının üstü yerine beynini kullansa goldü.
Alex'in 2.goldeki sevincine sarı kart gerekmiyor mu?
Alex attı Fenerbahçe 2-1 önde. O kalabalıkta düzgün bir vuruş yaptı.
Alex gibi bir ismin değeri böyle maçlarda daha iyi ortaya çıkıyor. Adam nerede duracağını bile iyi biliyor.Zeki oyuncu. Bitirici vuruşları çok iyi.
Şu Gilles Binya'yı çok aramış mı Antep. Adam 2 m önüne pas veremiyor derken penaltı..
Hiç bi b.k yoktu,kaçırdı
maçın dönüm noktası olurmu acaba
Alex'in ilk defa penaltı kaçırdığını gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: gemres
maçın dönüm noktası olurmu acaba
Gaziantepli futbolcuların bu salaklıklarıyla bir şey olmaz böyle biter sanırım bu maç.
Alex futbol yaşantısında ki 2. penaltısını kaçırmış.
Ziegler+Bienvenu. Çok güzel gol oldu şimdi hakkını vermek lazım.. 3-1.
3-1 oldu. Gol Bienvenu. Asist Ziegler. Yeni transferler 2. maçında kalitesini az da olsa gösterdi.