Şimdi Ara

Galatasaray 2011-2012 Diğer Takımlar Maç Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bienvunu da şuanlık bir numara göremedim ben o kafa golünü orta açan sol beke yazmak lazım resmen adrese teslim orta açtı.
    Fenerbahçe iyi oynamadığı maçları da kazanmayı biliyor,geçen sene olduğu gibi devam ediyor.

Antep ise bu sene ilk 8e giremez...
  • Ziegler in kaliteli bir oyuncu olduğu bu maçta az da olsa ortaya çıkmıştır. Geçen hafta laf ediliyordu ondan söylüyorum. Bugün iyi oynadı.

Ayrıca

Hakikaten dediğiniz gibi oldu, Gaziantepspor kadrosuyla dalga geçtiğiniz Fenerbahçe yi harcadı. Yine siz haklı çıktınız.

Fanatikliği bir kenara bırakıp objektif yorum yapmak gerekirse

Fenerbahçe bugün akıllıca ve iyi bir şekilde mücadele etti. Çok iyi oynamadı ama çok iyi oynamadığı halde kazanmayı bildi. Kadroya baktığımızda sırıtan birkaç isme rağmen,eksikliklere,sakatlıklara rağmen kazanmak büyük iş. Bir takım çok iyi oynamadığı halde kazanmasını biliyorsa diyecek fazla birşey yok.

Fenerbahçe kazandığı bu maçla en uzun süre deplasmanda galip gelen takım ünvanını da aldı. 10 maçtır kazanıyorlar.

10 maçtır kendi evinde yenilmeyen Gaziantep i yenmek büyük başarı. Hele ki bu durum da olan bir takım için.

• Gaziantep geçen sene ki görüntüsünden çok uzak hiç böyle bir takım beklemiyordum
  • Fenerbahçe bu olaylardan sonra zaten aşırı istekli bu durum gayet normal.Antep de kötü oynadı gerçi ama olsun fenerbahçe kapasitesinin 4 te 1 oyunuyla(sezon ortasına doğru performansı yükselecektir) zor deplasmanların birinden 3 puan aldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Ziegler in kaliteli bir oyuncu olduğu bu maçta az da olsa ortaya çıkmıştır. Geçen hafta laf ediliyordu ondan söylüyorum. Bugün iyi oynadı.

Ayrıca

Hakikaten dediğiniz gibi oldu, Gaziantepspor kadrosuyla dalga geçtiğiniz Fenerbahçe yi harcadı. Yine siz haklı çıktınız.

Fenerbahçe bugün akıllıca ve iyi bir şekilde mücadele etti. Çok iyi oynamadı ama çok iyi oynamadığı halde kazanmayı bildi. Kadroya baktığımızda sırıtan birkaç isme rağmen,eksikliklere,sakatlıklara rağmen kazanmak büyük iş. Bir takım çok iyi oynamadığı halde kazanmasını biliyorsa diyecek fazla birşey yok.

Fenerbahçe kazandığı bu maçla en uzun süre deplasmanda galip gelen takım ünvanını da aldı. 10 maçtır kazanıyorlar.

10 maçtır kendi evinde yenilmeyen Gaziantep i yenmek büyük başarı. Hele ki bu durum da olan bir takım için.

Kadroya ilkokul 5'e giden çocuğa göstersen anlar ibretlik olduğunu

• Gaziantep'in geçen seneki görüntüsünden eser yok.İlk 10 a girebilirlerse dua etsinler..
  • abi adamlara bakın hepsi istekli herkes yardımlaşıyor pozisyon yaratıyor arkaya koşu yapıyor bilmemne bizim takıma bak ne derseniz deyin takımda bir ruhsuzluk var hiçkimse istekli değil ibb maçındaki 3 puan şimdi daha iyi anlaşılıyor bundan sonra seri galibiyetler almazsak şampiyon fener beşiktaş veya trabzon söyleyeyim hepsi şuan iyi görüntü çiziyor trabzon interi devirdi beşiktaş şov yaptı fener iyi oynuyor en azından istekliler biz ? hiçbir artımız yok en azından ibb maçında böyle bir görüntü çizdik pazar maçında anlıyacaz durumları ya tamam ya devam kaç senedir süper ligde 1,2 puanla kaçıyor şampiyonluklar çok önemli puan almak ne olursa olsun
  • Bizde adam gibi sol bek yok hiç Hakan Balta'nın böyle cillop gibi orta açtığını görmedim.
  • beyler kadro falan demeyin fenerin kazanmasının tek sebebi hırs ve istekli olmak.. caneri gördünüz mü? ortada bomboş henri ve alex adam şut çekiyor böyle bir adam ama istekli adamlar olunca o takıma ben girsem iş yaparım yani fenerde 1,2 çürük göze batmadı
  • Fener yine şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Ziegler in kaliteli bir oyuncu olduğu bu maçta az da olsa ortaya çıkmıştır. Geçen hafta laf ediliyordu ondan söylüyorum. Bugün iyi oynadı.

Ayrıca

Kadroya ilkokul 5'e giden çocuğa göstersen anlar ibretlik olduğunu

Kadro ibretlik diyorsunuz ama sahadaki mücadelesi ortada. Bizim takımda o tür oyunculardan fazla olmaz, o zaman anlarım bu lafları. Bizim takımda o tarz oyunculardan geçilmiyor. İbretlik kadro dediğiniz kadroyu oluşturan adamlardan fazla bir farkı olmayan oyuncular bizde de var ve bizdekiler yeri geliyor bu oyuncuların yarısı kadar mücadele veremiyor.

Üstelik şu da var. Yazılan kadroda Alex gibi bir isim var. Alex in en formsuz oyuncularla oluşan takımda bile neler yapabileceğini çoğu kişinin artık öğrenmiş olması lazım. Öğrenemediyse hali ilkokullu çocuklardan bile beter demektir.

• Fener'in sistemi belli, 3-4 senedir hangi hoca gelse 4-2-3-1 tarzında oynatıyor. Oyuncular da birbirini tanıyınca iyi oynamaları gayet normal bana göre. Ben uzun vadede sakatlıkların FB'yi zorlayacağını düşünüyorum, ama onun haricinde önemli şampiyonluk adaylarından biri tabi ki. Bir de Alex bu takımın 90'ı diye düşünüyorum, çok büyük futbolcu...
  • adamlar süper yaaa
  • Şu Ismael Sosa mıdır nedir kaç senedir duyuyorum adını adamın, bir sürü maçını izledim adamda bir numara yok ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Fener yine şampiyon

oldu biz kalkalım yavaştan
  • Fenerbahçe'nin şu kadrosuyla şampiyonluk yolunda fazla direnebileceğine ihtimal vermiyorum.Bugünkü Antep amatör takımdan halliceydi, uzun zamandır bu kadar uyuşuk futbol oynayan (oynamaya çalışan) bir takım görmemiştim.Haliyle Alex'in ölüsü yetti maça.

Savunmada azıcık üstüne gelindiğinde çok büyük hatalar yapan oyuncuları var.Bekir gibi evlere şenlik bir sağ bekleri.Selçuk ile Cristian ise dirençli bir takıma karşı hücuma destek vermeyi bırakın, o defansın açıklarını kapatmaya çalışmaktan 90 dakika sonunda canlarını verirler.Alex'in bireysel yeteneği ise bir yere kadar yetecek tahminim.Manisa ve ya Kayseri maçlarından birinde büyük darbe yiyecekler şu futbollarıyla.
  • pazar günü puan kaybına tahammülümüz yok stad full herşey güzel net bir galibiyet alıp rahatlamamız lazım 1 haftadır diken üstündeyim acab sorun ne neden böyle oldu vs şu maç oynansada rahatlasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Fener yine şampiyon

Fake o adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Fener yine şampiyon

Fake o adam

Hiç belli etmiyor ama helal olsun. Antu terk herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Fenerbahçe'nin şu kadrosuyla şampiyonluk yolunda fazla direnebileceğine ihtimal vermiyorum.Bugünkü Antep amatör takımdan halliceydi, uzun zamandır bu kadar uyuşuk futbol oynayan (oynamaya çalışan) bir takım görmemiştim.Haliyle Alex'in ölüsü yetti maça.

Savunmada azıcık üstüne gelindiğinde çok büyük hatalar yapan oyuncuları var.Bekir gibi evlere şenlik bir sağ bekleri.Selçuk ile Cristian ise dirençli bir takıma karşı hücuma destek vermeyi bırakın, o defansın açıklarını kapatmaya çalışmaktan 90 dakika sonunda canlarını verirler.Alex'in bireysel yeteneği ise bir yere kadar yetecek tahminim.Manisa ve ya Kayseri maçlarından birinde büyük darbe yiyecekler şu futbollarıyla.

Bekir'in yerine Gökhan Gönül, Bilica'nın yerine de Serdar gelecek hocam. O kadar açık vereceklerini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.