Şimdi Ara

Galatasaray 2011-2012 Diğer Takımlar Maç Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --Fenerbahçe'ye 2011-2012 Sezonu Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İyi bir kura çekerse turu geçeceğine inanıyorum.

--Trabzonspor'a Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri'nde başarılar diliyorum. Ön elemede çok zor rakipleri var, umarım bu sene ön elemeyi geçip ülkemizi ŞL'de gururlandıran 2. takım olurlar.

--Beşiktaş,Bursaspor ve Gaziantepspor'a da UEFA Ön Elemeleri'nde başarılar diliyorum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler umarım.

--2011-2012 Yılında Süper Toto Süper Lig'deki rakiplerimize de başarılar diliyorum.

--Evet madem onların maçlarında onların konularına mesaj atamıyoruz. Bizde onların maçlarında kendi konumuza mesaj atarız. Biz de mutlu oluruz, onlar da mutlu olurlar, en önemlisi de biricik yöneticilerimiz memnun olurlar.

---Hayırlısı...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fenerbahçe'nin ilk turda 3. olup Uefa Kupası'nı alcağını düşünüyorum.
    Trabzonspor ön elemeyi geçemez, Uefa'ya gitse elenir direk.
    Beşiktaş bir çeyrek final oynar Uefada.Diğerleri de hemen elenir.
    Seneye de şampiyon Fenerbahçe, 2. Galatasaray olarak tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Fenerbahçe'nin ilk turda 3. olup Uefa Kupası'nı alcağını düşünüyorum.

Ardından Fenerbahçe süper kupayı alır, snra bir el seni silkeler hadi oğlum kalk bugün karne alacaksın geç kalma der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Fenerbahçe'nin ilk turda 3. olup Uefa Kupası'nı alcağını düşünüyorum.

Benim tahminimse Fenerbahçe 2. olarak guruptan çıkar.
    Trabzon elenir ve UEFA'da ön elemeye kalır, orada çok çekişmeli 2 maç oynar.
    Beşiktaş torba avantajı ile kolay bir rakiple karşılaşır ve zorlanmadan gruplara kalır.
    Bursaspor ilk ön elemeyi geçer, sonuncusunda zorlanır.
    Gaziantep ilk ve 2. ön elemeyi geçer, son ön elemede de süpriz yaparak gruplara kalır.

• Fenerbahçe grupta 2. veya 3. olur. 2. olursa gruptan çıktığı ilk elemede elenir yada çeyrek finale çıkıp orada elenir, 3. olursa UEFA Kupası'nda çeyrek/yarı final görür.
    Trabzon CL elemesinde elenir, UEFA Play Off'unu Şenol Güneş faktörüyle geçer ve UEFA gruplarına kalır ama gruptan çıkamaz.
    Beşiktaş UEFA'da gruplara kalır gruptan çıkıp elenir yada 1 eleme oynayıp elenir.
    Bursaspor UEFA elemelerinde elenir.
    Gaziantepspor UEFA'da gruplara kalır ve 2. olarak gruptan çıkar.

Tahminlerim bunlar.
  • beşiktaşlılar şu an nasıl bir ultra galaksi takımı olduklarını konuşuyorlar
  • Umarım hepsi Avrupa'dan elenir. Şirinlik yapmaya gerek yok, Fenerlinin başarısını isteyen GS'li olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe gruptan çıkamaz 3.olup UEFA'ya gider orda belki 1 tur atlar.

Trabzon şampiyonlar ligi sonrasında da UEFA elemelerinde elenir.

Beşiktaş UEFA'da gruplara kalır gruptan lider çıkar sonra farklı skorlarla elenir yine.

Bursaspor direk elemede elenir.

Gaziantepspor gruplara kalır ama gruptan çıkamaz.

Galatasaraylı olarak da tvden izleriz maçları.

Şampiyonluk için en büyük aday Fenerbahçe şuan. Galatasaraylı olarak seçimden sonra ümitliydim ama ümitlerim gün geçtikçe köreliyor.
  • Hiç biri Avrupa'ya gidemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Hiç biri Avrupa'ya gidemesin.

• Tez elenip gelsin hepsi.
  • içimden bi ses fener ölüm grubuna düşecek ve en zorlu takımdan içerde dışarda fark yiyecek diyor ama görücez bu arada trabzon uefa önelemesine düşer bence sonuçta kurada seri başı değiller. bursa için birşey diyemiyorum ne yapacakları belli değil.
  • Fenerbahçe 2. veya 3. olarak gruptan çıkar.2. olursa çeyrek finali zorlar.3. olursa Uefa'da yari finali zorlar.

Trabzonspor Cl ön elemesini geçer.Gruplarda 4. olur elenir.

Beşiktaş çeyrek finalde veya daha erken elenir.

Bursaspor elemede elenir.

Gaziantep sürpriz yapıp gruplara kalabilir.
  • Kusura bakmayın da saçma bir konu olmamış mı.Diğer takımlardan bize ne,burası Galatasaray bölümü değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Kusura bakmayın da saçma bir konu olmamış mı.Diğer takımlardan bize ne,burası Galatasaray bölümü değil mi ?

[Binboa] daha iyiydi be.
  • Fenerbahçe - Sezonun başlarında iyi oynayacaklar. Fakat sonradan ligde alının kötü sonuçların ve Şampiyonlar Ligi'nde grup sonuncusu olup elenmenin ardından Aykut hocaya güven azalacak. Türkiye Kupası'ndan elendikleri gün ise hocanın işine son verilecek ve klüp bir kaos içine girecek. (Mantıksal değil ama duygusal yazdım )

Trabzonspor - Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar takım toparlanamıyacak ve elenecekler. Eğer ki toparlanırlarsa Avrupa Ligi'nde gruplara kalacaklar ama çıkamayacaklar. Sezonu orta sıralarda bitirecekler ve Şenol Güneş istifa edecek.

Beşiktaş - Avrupa'da en fazla gruplara kadar gelebilecekler. Türkiye kupasında final oynarlar. Ligde 4-5. sıra.

Bursaspor, Gaziantepspor - Kapalı kutu

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Kusura bakmayın da saçma bir konu olmamış mı.Diğer takımlardan bize ne,burası Galatasaray bölümü değil mi ?

[Binboa] daha iyiydi be.

Hocam içimde ki Pazzini aşkı bir başka
  • fenerbahcenin gruptan çıkıp çıkmayacağı 4 torbadan çekeceği kuraya bağlı zor bir rakip çekerlerse gruptan çıkabileceklerini sanmıyorum
    Beşiktaş gruptan çıkar 2 turda elenir trabzon kapalı kutu şu an
  • Konuya buradan devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

Fenerbahçe gruptan çıkamaz 3.olup UEFA'ya gider orda belki 1 tur atlar.

Trabzon şampiyonlar ligi sonrasında da UEFA elemelerinde elenir.

Beşiktaş UEFA'da gruplara kalır gruptan lider çıkar sonra farklı skorlarla elenir yine.

Bursaspor direk elemede elenir.

Gaziantepspor gruplara kalır ama gruptan çıkamaz.

Galatasaraylı olarak da tvden izleriz maçları.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.