Fb atti 4-1 Twente'nin kalecisini cok begendim cok iyi kurtarislar yapti, karsi karsiya,asirtma ve ceza sahasi disindan koseye gonderilen bir vurusta cok iyiydi
Gelecegi parlak bir kaleci. Çok genç. Haziran ayında 23 yaşına girmiş. Kendini dahada geliştirip üstüne koyarsa daha iyi takımlarda görebiliriz.
1 maça bakarak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Mert bu maçda gördüğüm kadarıyla çok iyi kaleci.
quote:
Orijinalden alıntı: catres
1 maça bakarak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Mert bu maçda gördüğüm kadarıyla çok iyi kaleci.
Bende beğendim. Hiç fena değildi. Özellikle penaltılarda iyiydi. Sezgileri yüksek. Umarım kendini geliştirir ve daha da başarılı olur. Milli takımın iyi kalecilere ihtiyacı var.
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Benfica ile eşleşti. İlk maç deplasmanda ikinci maç Trabzon'da oynanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Benfica ile eşleşti. İlk maç deplasmanda ikinci maç Trabzon'da oynanacak.
SONRAKİ TURDA DEV RAKİPLER Bordo mavili temsilcimiz, Benfica'yı elemesi halinde play off'ta Bayern Münih, Arsenal, Lyon, Villarreal veya Udinese ile eşleşecek. Trabzonspor bu zorlu turu da atlatabilirse, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.
Bu turu geçseler bile işleri çok zor..
Birkeresinde Kıbrıstan Anortosis miydi bir takımla karşılaşmıştı, eleseydi katılıyordu ama nasip olmamıştı ne yazıkki.
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Birkeresinde Kıbrıstan Anortosis miydi bir takımla karşılaşmıştı, eleseydi katılıyordu ama nasip olmamıştı ne yazıkki.
eleseydi rangers'la yapıcaklardı şampiyonlar ligine gidebilmek için;rangers yanılmıyorsam her iki maçıda anortosis karşısında 2-1 alıp gruplara kalmıştı.
Trabzonsporumuza UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar dileriz. Nokta.