Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Benfica ile eşleşti. İlk maç deplasmanda ikinci maç Trabzon'da oynanacak.
SONRAKİ TURDA DEV RAKİPLER Bordo mavili temsilcimiz, Benfica'yı elemesi halinde play off'ta Bayern Münih, Arsenal, Lyon, Villarreal veya Udinese ile eşleşecek. Trabzonspor bu zorlu turu da atlatabilirse, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.
Bu turu geçseler bile işleri çok zor..
L'pool'a da zor diyorduk , tamam L'pool'un kötü zamanıydı ama sonuçta L'pool bu boru değil.
Arsenal acımaz felaket gider.Villareal bi sistem takımı onlar da affetmez ama Udinese'i kötü gününde yakalarsan elersin.Lyon da eski gücünde değil ama yine de eleyemeyiz.Münih için futbolcuların ekstra performans sergilemesi lazım.
Trabzon'a Uefa'da başarılar.Eğer 1 puan daha alsalardı ligde aynısını Fener için sölerdim
beyler güiza bugünkü hazırlık maçında voleyle gol atmış,doğru mu?
Bursaspor - Gomel maçı 20:30'da Lig Tv'de
Gaziantep - L.Varşova maçı 21:00'de TRT 1'de
Trabzon'un bugün elemesini çok çok isterim ama gerçekten hayal bence. İlk maçta hakemin azizliğine uğramasalardı. 2-1 falan bitirselerdi o heyecanla kesinlikle atlardı turu ama deplasmanda gol atamayınca işleri çok zor oluyor.
Maça sakin başlamaları lazm. Öyle bodoslama saldırırlarsa benfica ilk açıkta atar golü affetmez yani. Sakin sakin belirli periyotlarla vitesi arttırıp 1,1 gol bulup bence maçı 2-0 bitirmeleri lazım. Uzatmaya giderse bence daha iyi. 2-0 ı bulurlarsa 3 arayıp boşluk verebilirler çünkü. Benfica benim kanaatim ilk 60 dakika saldırmaz Trabzon'a. Bilinmeyeni çok olan bir maç ama inşallah tur atlar Trabzon.
Bunun yanında Bursaspor'un tur atlayacağını düşünüyorum ki inşallah atlarlar. G.Antepspor'un işinin zor olduğunu düşünüyorum. Rakipleri olan takım gerçekten iyi kapanıyor.Olcan ve Cenk Tosun'a çok iş düşecek o maçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Boztas03
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Benfica ile eşleşti. İlk maç deplasmanda ikinci maç Trabzon'da oynanacak.
SONRAKİ TURDA DEV RAKİPLER Bordo mavili temsilcimiz, Benfica'yı elemesi halinde play off'ta Bayern Münih, Arsenal, Lyon, Villarreal veya Udinese ile eşleşecek. Trabzonspor bu zorlu turu da atlatabilirse, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.
Bu turu geçseler bile işleri çok zor..
haydaaa bende zannettim bu turu geçince ş.ligine kalıcaklar iyice uzak kaldık gündemden.. trabzonun işi zor hocam... fb küme düşerde tsnin şampiyonluğu onaylanırsa ts ye yazık olacak
İlk dakikalarda bir gol bulurlarsa en kötü uzatmalara gidecektir maç..Şenol Hoca işini bilir,ben inanıyorum turu geçeceğine Trabzonun.Başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: cihangoren
İlk dakikalarda bir gol bulurlarsa en kötü uzatmalara gidecektir maç..Şenol Hoca işini bilir,ben inanıyorum turu geçeceğine Trabzonun.Başarılar
Benfica çok hızlı ve etkili şekilde kontra atak yapabilen bir takım. İlk dakikalardan gol bulcam diye bastırırlarsa kalelerinde görecekleri 1 gol maçın kopma noktası olur. Temkinli,sakin ve kontrollü oynamalılar. Zaten panik içersinde yapacakları ataklar onların sonu olacaktır. Şenol hoca bu turu geçmek istiyorsa geçen seneki benfika braga yarı finalini çok iyi analiz etmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: cihangoren
Hocam yapmayın, etmeyin karşıdaki takım Benfica.Tabii ki Trabzonspor'un turu geçmesini isterim ama Benfica %99,9 turu geçer diyorum.İnşallah yanılırım.
Trabzonspor İlk 11'i
29. Tolga Zengin 30. Serkan Balcı 6. Glowacki 23. Giray Kaçar 28. Ondrej Celutska 17. Burak Yılmaz 20. Gustavo Colman 15. Didier Zokora 12. Paulo Henrique 10. Adrian Mierzejewski 32. Pawel Brozek
Trabzonun buz gibi golünü yedi yardımcı hakem :S Ofside bayrağı kaldırdı gerizekalı
Aynen pozisyonun ofsayt ile alakasi yok ya resmen golü yedi...
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Trabzonun buz gibi golünü yedi yardımcı hakem :S Ofside bayrağı kaldırdı gerizekalı
Ofside ne hocam ya , o kadar Türkçe yazmışsın bende ofsayt diye değil de ofside diye okudum , düşünüyom lan ofside neydi neydi neydi
İlk maçta da gollerini yemişlerdi Trabzon'un.
Trabzon'un elemesini en çok Fenerliler için istiyorum , adamlar nasıl beddua ediyorlar ya Trabzon'a.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Ofside ne hocam ya , o kadar Türkçe yazmışsın bende ofsayt diye değil de ofside diye okudum , düşünüyom lan ofside neydi neydi neydi
İlk maçta da gollerini yemişlerdi Trabzon'un.
Trabzon'un elemesini en çok Fenerliler için istiyorum , adamlar nasıl beddua ediyorlar ya Trabzon'a.
Cidden ya. Fener bölümüne bir bakın neler yazmışlar. Ayıptır ya. Herşeyi hakediyorlar herşeyi. Küme düşsünler ne oluyorlarsa olsun umarım bir daha da geri gelemezler. Ezeli dostumuz falan değil bunlar. Bunlardan dost değil tost bile olmaz.
Fenerbahçe bölümündeki yazılara bakın, resmen kendi cumhuriyetini ilan etmişler.
Trabzonun olmayan ofsayttan golü kaçtı şenol güneş bu duruma ne diyecek bakalım (elenirlerse)
Trabzon yedi.
trabzon yedi geçmiş olsun
Bitti her şey.Yok böyle bir hata ya.
Tamda benfica çok iyi kapanıyo 11 futbolcuda orta sahanın gerısınde karsılıyıp bırden 4-5 kısı ceza sahası cevresınde pozısyon kovalıyo yazıcakken gol sesini duydum yazıyı sılıp gol yedı yazdım