Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

fatih hoca tribünde la kamil

Bende seninle sanıyordum la dümbüllü
  • Bu oyunun bir açıklaması yok, senin rakiplerin kapışacak yarın ve sen gidip puan bırakıyorsun Eskişehir'de. Ha eyvallah puanlar kaybedilir ama sen tek bir tane şut çekemeden kaleye maçı tamamlarsan bunun adı rezilliktir...
    Bu rezillik haftalardır da sürüyor. Diğer takımlarda rezil olmasa herhalde 3-4. falan oluruz bu oyunla. Bilmiyorum artık nasıl kendimize geliriz.
  • ulan selçuk atsa yazardı hakem kötüydü, bizimkiler ondan da kötüydü. Bu arada yarın ki maç berabere bitecek bizim puan kaybettiğimiz hafta onlarda mecbur kaybedecek
  • Ayni tas ayni hamam, Ordu maci gazmis bugun bunu anladim.Sampiyonluk bu vaziyette hayal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gazla olacağı buydu.
  • Bu Drogba Chelseade de böyleydi Ballacka Lamparda frikik attırmıyordu hatta bir keresinde kapışmışlardı 1 puan aldık ki bence hak etmedik.Asıl önemli olan takıma bir sistem oturtmak bence sistemimiz oyun şablonumuz belli değil habire farklı bir şey onuyoruz bunun çözülmesi lazım
  • ESES'in hakkıydı maç. Resmen yattık oynamadık,bir şeyler yapma isteği bile yoktu sanki.
  • Sneijder buraya gelmekle en büyük kötülüğü kendine yapmış bunu anladım.
  • takımda Sneijder varken drogba ya frikik vurduruyorlar.saçmalık başka birşey değil
  • Su macta hakem diyen gs ki tas olur es es sonuna kadar hak etti gs birsey oynamadi

• Kaleyi bulan sutu olmayan ruya takim

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

Sorsalar Fener ballı takım,Galatasaray bahtsız.

Şimdi burada bahtsız diyen biri oldu mu? Herkes kötü oynadık diyor

Ne saçma sapan konusuyonuz arkadaş ya
  • İki maçtır Selçuk çok üst düzey oynuyordu bu maçta olmadı, beraberliğe sevinmeliyiz.
  • Senin beşte birin kadar değeri olmayan takıma bu kadar eziliyorsan bunun hiçbir bahanesi yok. Ünal Aysal gelecek sene sadece motivasyonu değil taktik teknik anlayışı da iyi bir teknik direktör bulmalıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Sneijder yanındakine çok güzel pas veriyor, pasları gerçekten iyiymiş adamın

Evet, hayatında hic mi izlemedin sniejderi? Sniejder yanındaki adama pas atmaktan aciz bir oyuncuydu senden aciz olmasın.
  • Cok fena moralim bozuldu ya bu hafta yapilmamaliydi bu ... Yarin ki mac besiktas alsin istiyorum valla

• su son frikigi selcuk kullansa goldu a. drogba birak selcuk atsin onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

momentum

Kaç yıllık fifacıyım böylesini ilk kez görüyorum

• Ömrümden boşa giden 90 dk. Yatıp kalkıp 1 puana şükretmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oynadığımız zamanlarda 3 puan almayı beceremiyoruz
    Bunu Fener çok güzel yapıyor

• 
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.