Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Atladı mı burak?

Ayıp bu yaptığın. Cidden ayıp..

süper numara yaptı ne ayıbı...

Burak'ın ayağına vuruldu üç defa değişik açılardan gösterildi. Hala atladı diyen ya kördür, yada aklından ''keşke ayağı kırılsaydı'' diye geçiriyordur.

ayağına vuruldu tamamda öyle bi kendini yere atıyor ki ayağı kırıldı sanki.

Offff. Harbiden siz taraftar değil bambaşka birşeysiniz. Sizin için herşey mubah. Yeterki düşmanınız kaybetsin, oyuncularının ayakları kırılsın ama yeter ki onlara zarar gelsin.

Ayıp deyişimi geri alıyorum. Yazık. Gerçekten yazık size.

en nefret ettiğim şey bu işte sen beni kadar tanıyosun ki ne alakası var ayağı kırılsın isteyen kim.

Yorumun belli ediyor. Adamın ayağına vurulduğunu gördüğün halde, acı çektiğini bildiğin halde gelip hala Aklındaki Beşiktaş maçı ile attı kendini yine diyorsun.

Düşündüklerin için seni tanımama gerek yok. Cümlelerinle belli ediyorsun kendini zaten.

tanımıyosun sanki oyuncunu her maç kendini yere atıyor Cümlelerim belli ediyormuş hayatımda hiç stada bile gitmedim ne sanıyosan artık beni.

EE BU MAÇTA ATMIŞ MI? SEN "SÜPER NUMARA YAPTI NE AYIBI" demişsin. Adam bir kere bile atmadı kendini sallamadan duramıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

fatih hoca tribünde la kamil

Ümit Davala onun talimatlarıyla hareket ediyordur mutlaka.

öyle bir şey yok sadece 11 e karar vermiştir, maç anında herhangi bir müdahalede bulunamaz.

Hehhehehe Ümit Kafasına göre yönetiyordur. Milattan önce 10 binlerde yaşıyoruz haberleşmede gelişmedi daha zaten. Terimde tribünde sadece ailesiyle birlikte maçı izlemek için bulunuyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

GS'yi aldıkların bir (1) puandan ötürü tebrik ederim.

Schalke maçı için şimdiden sabırsızlanıyorum!!!1!one!!!1!

kullanıcı adına TR Ramon yazmışsın onu istersen GERMAN Ramon yap bi kan testi yaptır, bozuk gibi duruyor

Köftehorluğun alemi yok tabi sen bu oyunu beğeniyorsan sorun yok o zaman. Arkadaş takım dökülüyor taraftar rahat oh ne güzel seneye ilk 6'da yokuz buraya yazıyorum...

Allahım böylelerini yaratıyorsun bari takip et.

+Blok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bu Drogba her duran topun başına gecmesi hic hoşuma gitmemeye başladı.
    Arkadaş bizim takımda oralardan her vurduğu gol olan bir adam var.Selcuk nasıl bırakırsın o topu yeni gelmiş bir adama biraz egoist ol
    Bu takımın frikikcisi selcuk ve sniejderdir.Sonra drogba gelir.

Katılıyorum.

Kesinlikle takımda disiplinsizlik söz konusu ve bir an önce Terim müdahale etmeli aksi halde seneye UEFA kapısı bile kapanabilir.

Resmen GS 2000dokuz yılına döndü. O direklerden biri girseydi şimdi çok ağır konuşurduk yani 1 puan teselli oldu yoksa görürdüm Terim'i. Aysal'ı da alıp gitsin arkadaş olmuyorsa olmuyor işte resmen 150 milyonluk takımı katlediyor.

Taraftar hemen tepkisini koymalı yoksa çok geç olabilir...

Bu nasıl bir kafa ya ??

BLOK

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

quote:

Sneijder yanındakine çok güzel pas veriyor, pasları gerçekten iyiymiş adamın

Evet, hayatında hic mi izlemedin sniejderi? Sniejder yanındaki adama pas atmaktan aciz bir oyuncuydu senden aciz olmasın.

Ne yalan söyleyeyim hiç bilmiyorum hocam Sneijder'ı. Ama gelmeden ve geldikten sonra çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlar çok iyi pas atıp, şut çektiğini söylemişlerdi ondan yazdım bu cümleyi.

Yazma o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu futbolla 1 puan çok iyi melo mümkünse bir daha floryaya uğramasın bu kadar basit top kayıplarımı yapılır kardeşim sezon başından beri bir değil iki değil aydını ne diye aldı oyuna ümit davala onuda anlamadım hiç bir iş yapmadı eskişehir çok iyi top oynadı tebrik ediyorum haftaya toparlar inşallah takım kendini schalke macı öncesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

Senin beşte birin kadar değeri olmayan takıma bu kadar eziliyorsan bunun hiçbir bahanesi yok. Ünal Aysal gelecek sene sadece motivasyonu değil taktik teknik anlayışı da iyi bir teknik direktör bulmalıdır

ayıp ediyorsunuz bence. sorunun Fatih terim'de değil onun huzurunu kaçıran yönetimde olduğunu düşünüyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

öyle bir şey yok sadece 11 e karar vermiştir, maç anında herhangi bir müdahalede bulunamaz.

Değişiklikleri de söylemiştir o.

• Maçtan sonra ahkam kesmek hoşuma gitmiyor ama takım olarak formsuz görüntü sergiliyoruz bir şeyler yanlış gidiyor takımda fatih terim dışarıdan gören birisi buna rağmen sezon başından beri gidişatımızı toparlayamadık...bizim performansımız tek tek isimlerle alakalı değil başka bir sorun var
  • Gs 1 puan aldığı için kendini şanslı saymalı.Maçı kaybedebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

içerden dönmüş top

Allah seni Affetsin :))

Göz var nizam var !!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

quote:

quote:

Sneijder yanındakine çok güzel pas veriyor, pasları gerçekten iyiymiş adamın

Evet, hayatında hic mi izlemedin sniejderi? Sniejder yanındaki adama pas atmaktan aciz bir oyuncuydu senden aciz olmasın.

Ne yalan söyleyeyim hiç bilmiyorum hocam Sneijder'ı. Ama gelmeden ve geldikten sonra çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlar çok iyi pas atıp, şut çektiğini söylemişlerdi ondan yazdım bu cümleyi.

Yazma o zaman

• Beyler maçı radyodan mi izlediniz anlamadım ki arkadaş şeyim gibi oynadık biraz tepki koyun küfür mü edelim yani takım dökülüyor arkadaş Schalke maçında uyanmanız gerekiyordu hala horluyorsunuz neyse sizin gibi taraftar rakip takıma!! Takım kayıp bizimkiler bir puana razı olaya bak arkadaş Schalke 3-1 diyorum o gün alıntı yaparım ama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünmeden edemiyorum kesin Terim'in bir bildiği vardır diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hehhehehe Ümit Kafasına göre yönetiyordur. Milattan önce 10 binlerde yaşıyoruz haberleşmede gelişmedi daha zaten. Terimde tribünde sadece ailesiyle birlikte maçı izlemek için bulunuyordur.

saf mısın arkadaş yoksa numara mı yapıyorsun müfredatı bilmeden gelip burada yorum yapıyorsun. tabi haberleşme gelişti cep telefonu var ama yetkililer o kadar geri zekalı mı terim'in tribünden yedek kulübesiyle haberleşmesine göz yumacak.

Profesyonel Disiplin Talimatı gereği cezalı teknik adamın yedek kulübesi ile her türlü iletişimi yasak. Terim ceza alırsa, yedek kulübesini telefonla veya mesajla uyarıp taktik veremeyecek. Başka birisinin aracılığıyla da taktik verdiği tespit edilirse tekrar ceza alacak.

anla diye bold ile yazdım umarım şimdi anlaşabilmişizdir.

• maçı izlerken bir yandan da skyfall ı açtım onu izledim valla ne sıkıcı maçtı boyle eğer maçı oynayan galatasaray olmasaydı para verseler izlemezdim yani eziyetti valla atak yoktu bide takımın sanki taktiği yoktu saldım çayıra mevlam kayıra oynadılar tutmadı muslera yine müthişti izlediğim kadarıyla tamımını izlemdim filmden dolayı sabri kotuydu gokhan semih iyiydi sanırsam hakan a yorumda bulunmak istemiyorum geri kalanlar etkisizdi sneijder drogba burak etkisiz kaldılar
  • vay be son pozisyon nasıl direkten dönmüş şans olacak demekki yalnız fatih terim tirbünde değilmiydi burak yılmaz motive olamamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Maçtan sonra ahkam kesmek hoşuma gitmiyor ama takım olarak formsuz görüntü sergiliyoruz bir şeyler yanlış gidiyor takımda fatih terim dışarıdan gören birisi buna rağmen sezon başından beri gidişatımızı toparlayamadık...bizim performansımız tek tek isimlerle alakalı değil başka bir sorun var

Bunları iki GS'li daha kabullenseydi dünyada savaş kalmazdı arkadaş başka bir sorun var 250 milyonluk takım bu oynayamıyorsa sorun başka yerde bknz: teknik kadro yönetim vs...

• Fatih Terim`de maçı tribünden izleyince nelerin yanlış olduğunu görmüştür umarım.

Fatih Terim 60. dakikada stadı terk etti diyorlar doğrumu acaba
  • Terim şu takıma umarım çeki düzen verir. Nasıl bir futbol anlayışıdır bu anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.