Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takım değil CL'de oynamayı Bank Asya'da oynamayı bile hakketmiyor. Sanki 20 puan öndeyiz şampiyonluğu garantilemişiz formalite maçlarına çıkıyoruz gibi bir hava var.
  • Yok arkadaş futbolcu eleştirmeyi sevmem maçtan sonra ama , SABRİ -HAKAN-GÖKHAN-AYDIN bu adamlar nasıl Galatasarayda top oynuyor hayretler içerisindeyim.

EBOUE-DANY-HAMİT bunlar dönüş yaptıklarında kadroya böyle bir rezillik görmeyiz inşallah bir daha .

Deplasmanda futbolculara bir bezginlik çöküyor , acayip acayip hatalar , topa bakmalar ...

Eskişehirde orta sahada iyi kilitledi bizi tebrik etmek lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Galatasaray mi kötü oynadı Eskişehirspor mu güzel oynadı anlayamadım ama gs taraftarının gözünü açmasını sağlayan bir maç oldu bence. Bu oyunla schalke eler galatasaray i

Bunlar göz möz açmaz arkadaş iş işten geçer burda kuru gürültü yaparlar. Terimin şu takıma oynattığı REZİL futbol hala devam ediyor. Unal Aysal schalke maçından sonra biletini keser Terimin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Sorsalar Fener ballı takım,Galatasaray bahtsız.

Şimdi burada bahtsız diyen biri oldu mu? Herkes kötü oynadık diyor

Ne saçma sapan konusuyonuz arkadaş ya

Günlük konuşmuyorum ben.Genel konuşuyorum.

Her zaman bizde Fener balı yok diyen adamlar bugün şanslıyız dese kaç yazar ?
    Fenerbahçe maçlarında kimse şanssızız demiyor da 50 tane Galatasaraylı çıkıp Fener balı,Fener balı demesini biliyor,biz yazınca saçma sapan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

guzel atti kendini

Islak tuvalet terliği gibi adamsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bu Drogba her duran topun başına gecmesi hic hoşuma gitmemeye başladı.
    Arkadaş bizim takımda oralardan her vurduğu gol olan bir adam var.Selcuk nasıl bırakırsın o topu yeni gelmiş bir adama biraz egoist ol
    Bu takımın frikikcisi selcuk ve sniejderdir.Sonra drogba gelir.

Katılıyorum.

Kesinlikle takımda disiplinsizlik söz konusu ve bir an önce Terim müdahale etmeli aksi halde seneye UEFA kapısı bile kapanabilir.

Resmen GS 2000dokuz yılına döndü. O direklerden biri girseydi şimdi çok ağır konuşurduk yani 1 puan teselli oldu yoksa görürdüm Terim'i. Aysal'ı da alıp gitsin arkadaş olmuyorsa olmuyor işte resmen 150 milyonluk takımı katlediyor.

Taraftar hemen tepkisini koymalı yoksa çok geç olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.yarının 1 dk sına bile bakmadım ama yorumlarınızı takip ediyordum. maç bitmiştir diye bir açtım lig tv yi serbest vuruş. ulan dedim bu gol olur taki drogbanın atacagını görene kadar.

kardeşim selçuk ve sneijder varken nasıl bu adam attı ya. tamam buda uzman ama onlar varken atmamalı. selçuk veya sneijder atsa goldü , 93 de inanılmaz bir darbe yerdi rakipler bizede büyük moral olurdu.

yazık ettiler harcadılar pozisyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Atladı mı burak?

Ayıp bu yaptığın. Cidden ayıp..

süper numara yaptı ne ayıbı...

Burak'ın ayağına vuruldu üç defa değişik açılardan gösterildi. Hala atladı diyen ya kördür, yada aklından ''keşke ayağı kırılsaydı'' diye geçiriyordur.

ayağına vuruldu tamamda öyle bi kendini yere atıyor ki ayağı kırıldı sanki.

Offff. Harbiden siz taraftar değil bambaşka birşeysiniz. Sizin için herşey mubah. Yeterki düşmanınız kaybetsin, oyuncularının ayakları kırılsın ama yeter ki onlara zarar gelsin.

Ayıp deyişimi geri alıyorum. Yazık. Gerçekten yazık size.

en nefret ettiğim şey bu işte sen beni kadar tanıyosun ki ne alakası var ayağı kırılsın isteyen kim.

Yorumun belli ediyor. Adamın ayağına vurulduğunu gördüğün halde, acı çektiğini bildiğin halde gelip hala Aklındaki Beşiktaş maçı ile attı kendini yine diyorsun.

Düşündüklerin için seni tanımama gerek yok. Cümlelerinle belli ediyorsun kendini zaten.

tanımıyosun sanki oyuncunu her maç kendini yere atıyor Cümlelerim belli ediyormuş hayatımda hiç stada bile gitmedim ne sanıyosan artık beni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Sneijder yanındakine çok güzel pas veriyor, pasları gerçekten iyiymiş adamın

Evet, hayatında hic mi izlemedin sniejderi? Sniejder yanındaki adama pas atmaktan aciz bir oyuncuydu senden aciz olmasın.

Ne yalan söyleyeyim hiç bilmiyorum hocam Sneijder'ı. Ama gelmeden ve geldikten sonra çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlar çok iyi pas atıp, şut çektiğini söylemişlerdi ondan yazdım bu cümleyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

fatih hoca tribünde la kamil

Ümit Davala onun talimatlarıyla hareket ediyordur mutlaka.
  • ayağa pas yaptırmadılar valla schalke de napıcaz bilmiyorum kendinizi beklentiye sokmayın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

momentum

• quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

GS'yi aldıkların bir (1) puandan ötürü tebrik ederim.

Schalke maçı için şimdiden sabırsızlanıyorum!!!1!one!!!1!

kullanıcı adına TR Ramon yazmışsın onu istersen GERMAN Ramon yap bi kan testi yaptır, bozuk gibi duruyor

Köftehorluğun alemi yok tabi sen bu oyunu beğeniyorsan sorun yok o zaman. Arkadaş takım dökülüyor taraftar rahat oh ne güzel seneye ilk 6'da yokuz buraya yazıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

fatih hoca tribünde la kamil

Ümit Davala onun talimatlarıyla hareket ediyordur mutlaka.

öyle bir şey yok sadece 11 e karar vermiştir, maç anında herhangi bir müdahalede bulunamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Kötü oynadığımız zamanlarda 3 puan almayı beceremiyoruz
    Bunu Fener çok güzel yapıyor

Bu sezon ne zaman iyi oynadıkki hep bal hep bal. Bugünkü bal da tam baldı o top iki direği vurdu çıktıya. Braga maçıda baldı deplasmanda. Bal Bal Bal. Terimin Rezil futboluna rağmen Takım Balıyla ilerliyor.
  • Bu oyunla bir puan bile iyidir. Eskişehir tek kale oynadı resmen, net gol fırsatları çok olmasada galibiyeti hak eden es esdi bu kesin.
    Şu sabri denen insan evladını ben mahalle maçına almam arkadaş vallaha almam. Bu adam futbolcu oluyorsa herkes olabilir.
    İlk yarı yine ambrabatla kanattan geliyorduk riera girince oda gitti. Riera girmeliydi ama hakan baltanın yerine. Hatta hakan baltayla maça başlanmamalıydı bile. Burakdanda sağ açık olmıyacağı anlaşılmış oldu. Ne drogba tek başına etkili olabildi nede burak pozisyon yaratabildi.
    Gökhan zanda neyin kafasında anlamadım. Ulan son dakika firikik kullancaz herif itirazdan kart görüyor durduk yere.
    Meloyu ilk yarı bitmeden almak lazımdı oyundan. Son derece gereksiz bir oyuncu allahtan 10 kişi bırakmadı takımı.
    Biz bu kısır maçdan puan alabildiysek muslera ve şansımızın sayesinde aldık.
  • Sneijder takımdan ayrıl kendini kurtar
  • quote:

quote:

quote:

Sneijder yanındakine çok güzel pas veriyor, pasları gerçekten iyiymiş adamın

Evet, hayatında hic mi izlemedin sniejderi? Sniejder yanındaki adama pas atmaktan aciz bir oyuncuydu senden aciz olmasın.

Ne yalan söyleyeyim hiç bilmiyorum hocam Sneijder'ı. Ama gelmeden ve geldikten sonra çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlar çok iyi pas atıp, şut çektiğini söylemişlerdi ondan yazdım bu cümleyi.

Sneijder'i hiç izlemediysen bence futbol forumlarına falan uğrama.

• uykum geldi maçı izlerken bu futbola iyidir 1 puan
  • 
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.