Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bal deresi cinconmu desek ne desek yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Gs 1 puan aldığı için kendini şanslı saymalı.Maçı kaybedebilirdi.

1puan mucize şans az kalır,bırak 1 puanı Muslera kötü gününde olsa 4 5 farka bile giderdi maç.
  • Üstüne basa basa söylüyorum çevremde de bunu söylerim yine söylüyorum bu sene top oynamadan şampiyon olacağız geçen seneki fb'nin balı bu sene bize geçmiş durumda eskişehir'i tebrik ederim özellikle erkan ve alper Gs orta sahasına ders verdiler.Ümit davala'nın korkaklığını söyleyecek sözüm yok.
    1.Melo yerine Umut alıp 3 lü orta sahaya dönecektik.
    2.Sabri Çıkıp Eboue girmesi gerekirdi.
    3.Sabri bir tane top kazandığını göremedim ve boş kaleye atamadı
    Maç kısaca eskişehir'in hakkıydı bugün Selçuk-Sneijder-Burak-Melo vasattı en iyi mücadele eden Hakan balta idi.
    Şu takımda isime bakılarak oyuncu oynatılıyor(Melo)Yekta neden oynamaz,Eboue neden oynamaz.Son olarak Drogbayı severim ama o frikiği Selçuk kullanmalıydı ama bence mesafe biraz uzak diye kullanmadı selçuk yoksa 5-6 metre daha ilerde olsa selçuk kullanırdı.

• Her maçtan sonra futbolculara laf ediliyor, he hak ediyorlarmı ediyorlar ama futbolculardan çok teknik adam zaafı çok büyük.Fatih Hoca başta olmak üzere yanındakiler kendilerini toplamazlarsa CL zaten gittide lig şampiyonluğuda hayal olcak.Bir takım 3 pas yapamazmı, bir takım bir tane düzgün orta açamazmı, bir tane şut çekemezmi, vay be, lig birincsi kim anlaşılmadı.Çift forvet oynatmaya devam Ayrıca Shalke deplasmanda 4 attı.
    Eskişehir futbolcularını ve taraftarını kutlarım maçı hakkettiler ama şansına puan kaybettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Yarın beşiktaş yine yatacak

yavaş....
  • Galibiyeti haketmeyen bir Galatasaray vardı sahada bugün. Rakiplerinden en az birinin puan kaybedeceği bir haftada böyle basit bir puan kaybı cidden anlaşılır gibi değil.

Resmen gol pozisyonu üretmedik pas yapamadıki topu ayağımızda tutamadık. Takımın genelinde bir isteksizlik hakimdi. İnşallah bu durum sürmez ileride.
  • 1 puan bu futbolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleyi bulan bir tane şutumuz yok emeği geçen herkese teşekkürler.Bu takım farklı puan ile şampiyon olmamakta diretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Şu car car konuşanları derbi sonrası göreceğim. Yarın beşiktaş yine yatacak, malum stad lazım ama 33.hafta karşınıza şampiyon olarak çıktığımızda yapın bakalım bu yorumları.

Düzgün konuş.Beşiktaş yatacakmış laflara bak.Her yenilginin acısını başka takımlardan çıkarmayın.
  • Kötü oynuyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.

• Maçın özeti internette ne zaman yayınlanır beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Maçın özeti internette ne zaman yayınlanır beyler?

Lig TV'nin sitesinde var.Oradan izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Maçın özeti internette ne zaman yayınlanır beyler?

Lig TV'nin sitesinde var.Oradan izleyebilirsin.

Eyvallah
  • ben iki sene icinde Galatasaray in bu kadar isteksiz ve ruhsuz bir mac oynadigini hatirlamiyorum. Gecen hafta o ruhu ortaya koyan takim bu hafta yokluklari oynadi. gercekten inanilmaz bir durgunluk vardi takimda. ayrica teknik olarak mantiksiz degisiklikler yaptik. Amrabat ilk yari hucum presi yapan tek adamdi onu oyundan cikardi, ortasahamiz rezalet durumdayken Hamit yerine Aydini oyuna aldi. hucumda varlik gosteremezken Umutu son 10 dk icinde bile dusunmedi. Muslera olmasaydi farkla kaybedebilecegimiz bir macti. kotu oynamadik rezalet bir oyun ortaya koyduk. Selcuk ve Muslera disinda cabalayan adam yoktu takimda. Burak son iki macta yaptigi hucum presi bu macta yapmaliydi cok rahat topla ciktilar defanstan. ayrica son serbest vurusu Sneijder atmaliydi. Kalecinin tuttugu sag ust tarafa ayaginin ustuyle sert bir vurusla golu yapabilirdi. Selcukun atmamasi mantikliydi cunku baraj cok yakindi topa hakem ayarlayamadi adam akilli buna ragmen Drogbada yanlis tercih oldu.
    kotu oynadik sansla bir puan aldik. bundan dolayi mutlu olmamiz lazim.
    ayrica Hamitin hucum-defans hattinda ne kadar onemli bir yer tuttugunuda gormus olduk.
    son olarak Melo artik bu takima yakismiyor. cileden cikardi oynadigi sure boyunca. bu kadar para alirken her firsatta taraftara bole ihanet etme hakki yok. sene sonunda ilk yapilacak is onun bonservisinin alinmamasi olur umarim.

• Tehlikenin farkındamısınız , haftaya maç cuma ve sonra ş.ligi maçımız var.

o maçta gidebilir :((((((((

bu arada melo 4. sarıdan gene cezalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

guzel atti kendini

WEBO'DAN DERS ALMIŞ DİYORLAR

Burak varken Webo kmmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Galatasaray mi kötü oynadı Eskişehirspor mu güzel oynadı anlayamadım ama gs taraftarının gözünü açmasını sağlayan bir maç oldu bence. Bu oyunla schalke eler galatasaray i

Vallahi hocam hani ben ES-ES'in maçlarını takip etmem öyle çok ama ne biliyim bu akşam dehşettiler. Oyundan çok bire-birlerdeki fantastik hareketler bile göz doldurucuydu. İnanabiliyor musun Drogba'ya bacak arası yapıldı? Tabii bunlar benim için futbolun güzel cilveleri. Ama onun dışında Eskişehir bu akşam bir başkaydı, Galatasaray'ın bütün pas trafiğini kesmişlerdi, ve 90 dakika boyunca yorulmadan koşmayı başardılar. Biraz daha bireysel değil de düşünerek oynasalardı golü atabilirlerdi.

Galatasaray cephesinde de Ordu maçının ilk yarısı gibi bir durgunluk vardı. Ama ne biliyim hiç toparlanamadı Galasaray dedim ben kesin 2. yarı GS toplanır falan, yapamadılar. İlk kez Galasataray 90 dakika boyunca kötü oynadı. Neyse bu önemli değil.

Konuda abartılı bir şekilde gülüp, milleti tahrik eden Fenerli arkadaşları da kınıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Terim in acil bileti kesilmeli. Aydını hala kurtarıcı olarak alıyor. Aydını kaçmaç oynatma oyuna al. Keza Emre Çolak ıda. Şu takıma oynattığı futbol SIFIR

fatih hoca tribünde la kamil

Ümit Davala onun talimatlarıyla hareket ediyordur mutlaka.

öyle bir şey yok sadece 11 e karar vermiştir, maç anında herhangi bir müdahalede bulunamaz.

Hehhehehe Ümit Kafasına göre yönetiyordur. Milattan önce 10 binlerde yaşıyoruz haberleşmede gelişmedi daha zaten. Terimde tribünde sadece ailesiyle birlikte maçı izlemek için bulunuyordur.

saf mısın arkadaş yoksa numara mı yapıyorsun müfredatı bilmeden gelip burada yorum yapıyorsun. tabi haberleşme gelişti cep telefonu var ama yetkililer o kadar geri zekalı mı terim'in tribünden yedek kulübesiyle haberleşmesine göz yumacak.

Profesyonel Disiplin Talimatı gereği cezalı teknik adamın yedek kulübesi ile her türlü iletişimi yasak. Terim ceza alırsa, yedek kulübesini telefonla veya mesajla uyarıp taktik veremeyecek. Başka birisinin aracılığıyla da taktik verdiği tespit edilirse tekrar ceza alacak.

anla diye bold ile yazdım umarım şimdi anlaşabilmişizdir.

Geçen maç bu sebeple ceza aldı mı da "tekrar" ceza alsın..?

• Abi bu nasıl bir takım ya ben böyle bir rezillik görmedim. Ligte lider şampiyonlar liginde çeyrek final kovalayan kadrosuna sneijder, drogbayı katan geçen hafta 2-0 dan 4-2 maç çeviren takım bugün yokları oynuyor. Bir tane şut bir tane adam akıllı paslaşıp organisazyon yapıp posizyon yaratamıyorlar ben böyle bir şey görmedim. Ölü toprağından beter bir şey vardı oyuncuların üzerinde. Böyle oynayacaksan mümkünse şampiyonda olmayalım şampiyonlar liginden de elenelim bir an önce.
  • Riera'dan nefret ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.