Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençlerbirliği,Kayseri,İBB,Mersin,Karabük,Elazığ,Gaziantep,Sivas 8 de 8 yapması lazım takımın ama çok zor orta saha çalışmıyor sonra drogbaya laf atarlar adamın mevkisi nedir ? Santrafor adam nasıl gol atması lazım adam akıllı orta açarsın,Ara pası atarsın kimse çıkıp demesin bu adam orta saha gelecek yardım edecek r.madridte higuain,benzema,Atleticoda Falcao,Chelsea de torres , Manuda Van persie - Rooney hangisi yapıyor bunları ? Santrafor adamı bekler , kanatlar , orta sahadaki adamlar beslemek zorunda kimse burakla,drogbaya laf yapmasın dünde takım atak yiyor gidiyor aydın'ı sokuyor.Hani KAYBETMEKTEN korkma diyolardı o zaman melo'nun yerine Umut'u,Sabri'nin yerine Eboue'yi sokmamak niye neyse bir süre lig maçlarına gitmesem iyi olur takım hiç birşey oynamıyor strese giriyoruz onlar orda maçtan sonra evine gidip kafasını rahat yastığa koyabiliyorlar.Bu takımın başına hikmet karaman'ı getir her maç 5-6 gol pozisyonu yakalamazsak ben bir şey bilmiyorum.

• Sinyor terim oynama oynatma taktiği denedi sanırım schalke maçında planları var. Oyun nasıl soğutulur tempo nasıl düşürülür gibi Vardır bir bildiği elbet dedim izliyoruz ama bu kadar da kötütakım olmaz gizliyonmu takımı hocam cevap ver
  • Hirs ve ruh gerek takima... Ordu macinin 2.yarisindaki o hirsli takima ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Fener maçı berabere biter
  • Bence Shalke04 maçının 11'i Gb maçında dinlendirilmesi gerekir.Mesela Burak yerine Umut,Melo yerine Yekta hatta shalke maçında bile yekta diyeceğim ama kafa hakimiyeti bakımından melo,Sneijder yerine Emre,Eboue bu maçta dinlendirilsin,Drogba maçın 2.yarısında falan girmesi daha hayırlı olur.Orta sahada şöyle çıksak fena olmaz Defans Riera - Semih - Dany - Sabri,Emre - Selçuk - Yekta - Hamit forvettede Umut - Elmander çünkü as kadroyla çıkarsak shalke04 bu maçı analiz eder nerde hata yaptık diye ordan yüklenir.
  • genclerbirliği maçı kadromuz muslera-sabri-gökhan-dany-hakan-yekta-engin-emre-aydın-umut-elmander seklinde olmalı bence tam kanser olmalık kadro
  • Yorumları okudum Eskişehir'e 5-0 yenilmişiz izlenimine kapıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü maçı ben pas geçiyorum. Hiç sistemmiş, şu oyuncuymuş bu oyuncuymuş eleştirisine girmeyeceğim. Bence kafa olarak galibiyet almaya gelmemiş takım. O yüzden ne sistem üzerinden, ne oyuncular üzerinden, ne de teknik heyet üzerinden bişey diyemem. Yoksa Galatasaray ne kadar sistemsiz olursa olsun, ne kadar oyuncular ya da teknik heyet kötü gününde olursa olsun kaleyi bulan bir şut çekemez mi? Bir daha böyle bir mental gerileme yaşanacağını sanmıyorum. Yenilmemek üzerine sahaya çıkmış, atmayı pek düşünmeyen bir takım vardı dün sahada.
  • ben hiç birşey bilmiyorum , bildiğim tek birşey var formsuz kim varsa önümüzdeki hafta kadroda kesin

bu hafta hamit nasıl oynamadı şaştım kaldı zaten
  • Neyse derbide çıkarlarımıza uygun biçimde bitti ,unutalım bu haftayı.
  • Ekmeğimize yağ sürdü bjk.
  • Eskişehir maçında oyuncuların kullandıkları alan... Sabri Zan hertopu şişirdi, Semih sol tandem'e alışık değil devamlı Zan'la yanyanaydı, Melo Semih'in yerine stoper oynadı ya da kaçak oynadı desek daha doğru, Amrabat tek çizgi halinde ileri geri bal yapmayan arıyı oynadı, Sneijder nerde durucam lan ben derken maç bitti, Drogba herzamanki yerinde top gelir diye beklerken Burakta Drogbadan nasiplenirim diye hemen yakınında bekledi, garibim Selçuk Batista'dan farksızdı heryere koştu yetişmeye çalıştı ama Batista gibi verimsiz kaldı. Oyun defanstan kurulur ama defansta yerden ayağa oynayacak ne beklerimiz vardı ne de tandemimiz... Defans işlemezse orta saha neylesin ve doğal olarak forvet. Herkes Dany şöyle böyle diyordu ama o Dany defansta en çok isabetli pas yapan oyuncu, orta saha bile Dany'e güvenip daha rahat öne çıkıyordu ama Dany olmayınca daha doğrusu Zan oynayınca herkes geri yaslandı.

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray  l

• haftaya schalke maçının provasını seyredeceğiz. dany şu an sakat ama büyük ihtimalle sahada olur. melo'dan başka cezalı oyuncumuz da yok. güzel bir oyun olacağını düşünüyorum.

melo ise schalke maçında son kredisiyle sahada olacaktır; lig'de güzel oyun bekliyoruz ve melo'yu gözden çıkarabiliriz ama avrupa'da kazanmak için melo'nun yeri dolmuyor. haftaya büyük ihtimalle melo'nun yerine yekta veya emre'yi göreceğiz herkes hamit'e sallıyor ama sağ tarafta alternatifi yok malesef.
  • @A.F. ASLAN
    Aynen katılıyorum prova olacak inşallah artık takım gibi oynarız yüksek pres ve yüksek pasla oynarız kendi oyunumuzu yada saçmalarız inşallah oturmuştur bazı şeyler yoksa Schalke'yi bu futbolla elemek hayal gözüküyor.Ordu maçına bakıyorum berbat zeminde harikalar birde Eses maçına normal zeminde berbat futbol.
  • Bu hafta fark acilabilir 3 puan cok ama cok onemli.Bir cuma maci olmasi sebebiyle handikap olacaktir hem psikolojik olarak hem de stad coskusu olarak ama ne olursa olsun puan kaybi yasamamamiz gerekiyor Genclerbirligi tehlikeli bir takim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray  l

• Orijinalden alıntı: Vin Laden

• Orijinalden alıntı: Vin Laden

Orijinalden alıntı: Vin Laden

allah kahretsin

çıkmıyor beyler o kadar uğraştım link olarak atıyım bari

https://pbs.twimg.com/media/BEX1Y5JCcAAxR-q.png:large

• ne oldu ya konu durdu.. yarın maç var haa
  • konu ne oldu ya.. 3 gündür ses soluk yok..
  • 
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.