Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray bolumunde her sey icin konu acilmaya baslandi. Millet burada konusulacak konu birakmadi.

Ama yine de ben buraya yazarim.

Yarin Genclerbirligini yenecegimizi dusunuyorum. Gucleri yetmez karsi koymaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac bileti satışı yok mu?
  • ligte her maç tehlikeli artık konsantreyi üst seviye çıkarmalıyız takımın eskişehir maçındaki oyunu ligte avantajlı olmamıza rağmen şampiyonluk adına korkuttu...

fatih hoca artık gençler maçında schalke maçının provasını yapmalı aksi takdirde sürekli kadro değişikliği bize yaramayacak ...

son olarak umarım zemin biraz olsun toparlanmıştır
  • Bence takım Gençlerbirliği maçını önemsemeyecek kafalar Schalke maçında olacak inşallah yeneriz Gençlerbirliği'ni bu maçtan gelecek 3 puan çok avantaj olur.

• Orduspor maçından sonraki 2 hafta nasıldı ki İstanbul'da hava? İnşallah çok yağmur yağmamıştır..
  • 3 puan alamazsak, bahane hazir gibi...
  • Gençlerbirliği - BJK'ın TS ile, FB'ninde Bursa ile oynayacağı hafta kesinlikle kazanmamız gerekecek ve ŞL öncesi 3 puan alıp moral bulucaz.
    Schalke 04 (D) - Sezonun en zor maçlarından biri olacak. Kesinlikle bizden daha iyi bir takım Schalke. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray bu kadar kısa zamanda kat ettiği mesafeye bakarsa başarılıdır.
    Kayserispor (D) - Kayseri son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlikleri var. Zor bir deplasman o yüzden ŞL maçı dönüşü, ŞL maçının sonucuna göre puan kaybı yaşanması muhtemel.
    İstanbul B.B - Düşme potasındalar. Son 5 maçlarında galibiyetler yok. (3 B, 2 M) Kendi evimizde oynamanın verdiği güvenle hiç şansları yok.
    Mersin İ.Y - Son sıradalar ve büyük ihtimal küme düştüler. Son 5 maçlarında galibiyetleri yok. (1 B, 4 M) Hiç şansları yok.
    Karabükspor (D) Düşme potasındalar. Büyüklere karşı iyi konsantre oluyorlar. Son 5 maçlarında galibiyetleri yok. (2 B, 3 M) Kendi sahalarında Galatasaray gibi bir takımı yenmek isteyeceklerdir. Eğer ki o sıralar tur atlayıpta ŞL maçımız olursa diğer bi puan kaybı yaşayabileceğimiz deplasman olur.
    Elazığspor - Yılmaz hocanın takımı ne yapacağı belli olmaz. Son 5 maçlarında aldıkları 2 G, 2 M ve 1 B ile bunu gösteriyorlar. Kendi evimizde oynayacağız ve sanırım bir son dk golü ile maçı koparırız.
    Gaziantepspor (D) - Gaziantepspor hakkında bir fikrim yok. Ama yine zor bir deplasman olacaktır.
    Sivasspor - İyi oynuyorlar ama oynadıkları futbol bulundukları yeri hak etmiyor. 9. sıradaki takımla 16. sıradaki takımın arasında 4 puan fark var ve Sivas 12. sırada. Maça asılacaklardır evimizde olmasına rağmen zor maç olacak.
    Fenerbahçe (D) - Yeneriz.
    Trabzonspor - We are the Champion.....

Bizim için en sıkıntılı maçlar Kayseri, Antep ve Sivas maçları olacaktır. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları için görüş belirtmiyorum. Her sonuç çıkabilir o maçlardan.

• yeter artık alalım şu maçı bahane üretmesinler burak-umut la başlasın , sneijder i sola çekmesin yeter bu mu futbol bilgisi ,amrabat oynamasın 2. yarı adamı olduğunu kanıtladı melo değil yekta oynasın topla oynama yüzdesi çok düştü melo geri çekiliyor orta saha çöküyor selçuk ta kayboluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

abov

• Bu maçı kesin kazanmamız gerekiyor. İyi bir skor bekliyorum.
  • Ulan keşke 2-0 geriye düşsek sonra 4-2 kazansak acaip keyifli bir şey
  • Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Beşiktaş , Trabzon'da puan bırakabilir.Fener de bugün maç yapacak hafta sonu maça çıkacak Bursa'nın ne yapacağı belli olmaz.Gençlerbirliği'ni mutlaka yenmemiz lazım çünkü haftaya Kayseri deplasmanında büyük ihtimal puan kaybederiz.Cepten yeme şansımız olur.Eğer G.Birliği'ni yenemezsek Kayseri'yi yenmek zorunda kalıcaz.
  • Kötü futbol oynayıp kazansak bile kazanalım.Bu sefer laf etmicem söz veriyorum.Çok kritik bir maç.
  • Burada ne zaman rahat kazanırız dediysem o hafta puan kaybettik lan
  • FB ve BJK cok zor maclar oynayacak. Iyi top oynayip yenersek hem puan farki moral bozucu bir seviyeye cikabilir. Hem de Schalke maci öncesi kendimize güvenimiz gelir.

Bu yüzden bu mac sezonun en kritik maclarindan biri. Umarim "iyi bir futbolla" galip geliriz.
  • Fazla yorulmadan, ilk yarıda işi bitirip ikinci yarıda bayan bir futbol oynansın istiyorum. Yeterki sakatlık çıkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-olgu-gs

Ulan keşke 2-0 geriye düşsek sonra 4-2 kazansak acaip keyifli bir şey

ben almıyım.. sonra bütün moralim bozuluyo sağa sola çatıyorum :))
  • Bu konu artık yeni açılan "Galatasaray maç takip forumu nedeniyle kapatılmıştır"

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2012/tt.htm
  • 
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.