Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
792.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maça hangi dizilişle başladık? Ben tam kestiremedim 4-2-3-1 gibiydi sanki?
  • Geçen sene Terim'e tapanlar şimdi bıdı bıdı yapıyorlar. Yok seneye 6. bile olamayızcılar yok bal ile buraya kadar geldikçiler... Şimdi bana gelip de susalım mı demesinler. Buraya yazınca bir şey olmuyor. Gitsinler adam gibi klüp binasına sorunlarını şikayetlerini açıkça belirtsinler.
  • üç puan bu gece eskişehirin hakkıydı ama anlamadığım şey neden bu takımlar Galatasaray la oynarken barca real kesiliyorlar gareziniz mi var arkadaş nedir bu Galatasaray maçlarındaki hırs hakem zaten düdük ağzında maç yönetiyor gol yiycez diye hop oturup hop kalktık. ve artık bir sistem oturmalı bu takıma kim kadro dışı kalırsa kalsın mahalle takımı gibi de oynanmaz ki ya sneijdere yazık adam daha 28inde ne hayallerle geldi Türkiye de gördüğü muameleye karşılaştığı duruma bak saç baş yoluyoruz her maçta artık rahat bi galibiyet görmek istiyoruz top çeviren maçın kontrolunu elinde tutan Galatasaray gormek istiyoruz sefasıda bizimdir cefasıda ama haybeye kaybedilen iki puan başımızı taşlara vurucaz iki üç hafta sonra .
  • Arkadaşlar, bir rakip takım taraftarı olarak puan kaybetmenize çok sevindim..Gönül isterdi ki o 1 puanı da alamasaydınız..
    Bu arada yok takım aşkı, futbol sevgisi, mezara kadar cimbombom vs..Bunlar hep işsizlik ve hayatta düzgün bir gayeniz olmamanızdan kaynaklanıyor..Kendinizi üzmeyin futbolu kendiniz oynamadıkça kafa yormayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir-galatasaray macının özeti link geldi arkadaşlar
    Link
  • mis gibi 1 puan işte ve de çok önemli 1 puan.
  • Sneijder, Drogba, Burak' lı takım rakip kaleye şut çekemiyorsa bunun sebebini sayın Fatih Yerim' e sormak lazım!

Eleştirmeyelim diyoruz ama ben bu kadar sistemsiz, ne yaptığı belli olmayan bir takım görmedim. Sanki rastgele 11 kişi toplayıp halı saha maçına gelmişler. Taktik yok birşey yok. Bugün çok net anladım ki F.Yerim oyuncu değişimlerini bile kafasına göre yapıyor. Ya tutarsa hesabı, ne sistem var ne bir taktik var hiçbirşey yok.

Drogba ile Sneijder i de küstürürler yakında ona yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Kötü oynadığımız zamanlarda 3 puan almayı beceremiyoruz
    Bunu Fener çok güzel yapıyor

Bu sezon ne zaman iyi oynadıkki hep bal hep bal. Bugünkü bal da tam baldı o top iki direği vurdu çıktıya. Braga maçıda baldı deplasmanda. Bal Bal Bal. Terimin Rezil futboluna rağmen Takım Balıyla ilerliyor.

Lig bir maratondur inişler çıkışlar olmuştur olacaktır her zaman en iyi perf. ile oynanamaz
    Ancak bu anlarda da puanlarla dönmek gerekir bunu en iyi yapan Fenerbahçe'dir
    Ama şikeyle yapıyorlarmış o ayrı mesele
    VE
    TERİM'e laf etmeden önce 10 defa düşünmek lazım,
    TERİM GS'nin başına gelen en büyük şanstır
    Her kötü maç sonrası TERİM'e saydırmayı adet edinenler var.
    Balık hafızalı olmayalım lütfen

TERİM Galatasaray da hoca iken,
    UEFA Kupası:
    şampiyon (1):
    1999-00
    Süper Lig
    şampiyon (5):
    1996-97,
    1997-98,
    1998-99,
    1999-00,
    2011-12
    Türkiye Kupası
    şampiyon (2):
    1998-99,
    1999-00
    Türkiye Süper Kupası
    şampiyon (3):
    1996,
    1997,
    2012
    Atatürk Kupası
    finalist (1):
    1999-00
    TERİM Fiorentina'dayken
    İtalya Kupası şampiyon (1):
    2000-01

----------Türkiye------------
    Avrupa Futbol Şampiyonası
    yarı finali (1):
    2008

----2008 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi teknik direktörü seçildi.
    ----İtalya'da, Devlet Nişanı (italyanca: Ordine della Stella della Solidarieta İtaliana) ile Commendatore ünvanı alan ilk Türk teknik direktör.[8][9]

Ayrıca daha önce 2002 yılında düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edilen ilk Türk teknik direktör unvanını kazanan Fatih Terim, aynı organizasyona 2012 yılında tekrar davet edildi.[7]

Ona buna saldırıp da takıma zarar vermeyin
    GS ŞUAN 5 PUAN FARK İLE LİDER , CL'de EN İYİ 16 TAKIM ARASINDA
    .....................................................SO RELAX!!

• Meloya kötü dedim dedim inanmadınız noldu şimdi
  • Eskişehir deplasmanı bana kalırsa puan kaybetme lüksümüzün olduğu bir deplasmandı, ama bu kadar ruhsuz oyun canımı gerçekten çok sıkıyor. Senin en yakın rakiplerin yarın maça çıkacak, ayrı bir motivasyonla çıkman gerekirken, sanki şampiyonluğu garantilemişsin gibi top oynuyorsun. Neyse geçti gitti artık, önümüzde 2 kritik maç var umarım başta Gençlerbirliği'ni ardından da Schalke'yi mağlup ederiz.

Fatih Terim'in işi gerçekten zor, prensibi savunmaya hücumda pres ile başlamak fakat tercih ettiği oyuncular buna uygun değil. Burak'ı yontarak yapmaya uğraşıyor gibi bir görüntüsü var ama bana kalırsa Burak'ın yapısı da her maç bunu kaldırabilecek düzeyde değil. Çift forvet başlarsa, Sneijder'i serbest dolaştıramıyor. Tek forvet başlayıp Sneijder'i serbest oynatmaya kalksa Drogba Terim'in ileride uygulanan presi istediği gibi sahaya yansıtamayacak gibime geliyor, Drogba ile başlamasa neden Drogba'ya şans vermedin olacak. Hem Drogba'ya, hem pres yapan bir forvete, hem de Sneijder'e şans verse kanatlar işlemiyor. Bu bağlamda işi bence gerçekten zor, ilerleyen günlerde yine takımın sisteminde kökten değişiklikler görebiliriz gibime geliyor.

Bence Gençlerbirliği maçına ileride tek forvet Drogba ile çıkmalıyız. Orta sahamızda solda Amrabat, sağda Hamit, ileride Sneijder, ortada ise Selçuk - Melo ikilisi olmalı veya Hamit'in yerine Engin, Melo'nun yerine de Hamit oynamalı. Eminim idmanlarda farklı taktikler deneniyordur, bir de bu şekilde görsek fena olmaz gibime geliyor. Ayrıca Semih'in son 2-3 maçlık performansını hiç beğenmiyorum, bugün Kamara'nın pozisyonunda yaptığı hatayı 2.lig topçusu yapmaz gerçekten, hiç arkasını, sağını, solunu kontrol etmiyor, bir konsantrasyon eksikliği var son maçlarda.

• Gerçekten hazmedemediğim bir maç oldu teknik taktik açıdan yanlışlar olabilir bu taktik takıma uymamış yada oyuncular uyum sağlayamamış olabilir...kaleyi bulan şut yoksa bunun mazereti taktik teknik yorum gerektirmez bonservislerini koysan kaç tane süper lig takımı alırsın... en kaba tabirle böyle açıklıyorum durumu....Sadece galatasaraya özgü değil Türk futbolunun hastalığı yardımlaşma olmaması dikkat ediyorum topun etrafındaki 2 oyuncu dışında hareketli oyuncu dahi olmuyor pası atanda attıktan sonra hareketi sonlandırıyor....neyse maç kaybedilince saatlerce yazacak yanlışlar bulunabilir ama beni üzecek durum şu olacak şimdi aynı takım içeride gençlerbirliğine 3 4 atarsa vay bizim takımın haline derim
  • Erkan Zengin hatta Hürriyet'in bile şov yaptığı bir maçtı.Söylenecek hiçbirşey yok.Bir ara Erkan'ın rahatlığına ve dalgasına o kadar sinirlendim ki elimdeki cam bardağı yere fırlatmak zorunda kaldım.Ben bile bu küçümseme karşısında ekran başında hırsımdan çıldırıyorum,bizim oyuncularda tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoersin

Meloya kötü dedim dedim inanmadınız noldu şimdi

kasıtlı yazdıysan çok ince olmuş.

• Bu sene pozisyon zenginliği bakımından kısır bi sezon yaşıyoruz. Hatta örneklendirmek gerekirse geçen sene sadece 4 Fenerbahçe maçında girdiğimiz pozisyon sayısı bile bu sene 24 maçta girdiğimiz pozisyondan fazladır. Düzelmek istiyorsak buna geçen seneki Emre ile Engin'i kazanmaya çalışarak başlamalıyız. Her ne kadar şampiyonluğa inancımız tam olsa da bu kafayla devam edersek kaybedebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

Bu sene pozisyon zenginliği bakımından kısır bi sezon yaşıyoruz. Hatta örneklendirmek gerekirse geçen sene sadece 4 Fenerbahçe maçında girdiğimiz pozisyon sayısı bile bu sene 24 maçta girdiğimiz pozisyondan fazladır. Düzelmek istiyorsak buna geçen seneki Emre ile Engin'i kazanmaya çalışarak başlamalıyız. Her ne kadar şampiyonluğa inancımız tam olsa da bu kafayla devam edersek kaybedebiliriz.

Kesinlikle geçen seneki Engin ve Emre'yi kazanmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

Bu sene pozisyon zenginliği bakımından kısır bi sezon yaşıyoruz. Hatta örneklendirmek gerekirse geçen sene sadece 4 Fenerbahçe maçında girdiğimiz pozisyon sayısı bile bu sene 24 maçta girdiğimiz pozisyondan fazladır. Düzelmek istiyorsak buna geçen seneki Emre ile Engin'i kazanmaya çalışarak başlamalıyız. Her ne kadar şampiyonluğa inancımız tam olsa da bu kafayla devam edersek kaybedebiliriz.

bence bu sene fatih terimin yaptığı en büyük yanlış yeni aldığı kanat tipli oyunculardan geçen sene onu şampiyonluğa götüren oyunculara çok az şans vermesi bir maça göre takımdan kesmesi

• Erkan Zengin Fena Dalga Geçti Drogbayla
  • Dün ki maç futbol okulları için tam derslik bi maçtı...

Bir takım nasıl oynamamalı ve istesede oynayamayacağı kadar nasıl kötü oynar diye. Yani tek kelimeyle rezalettik ben böyle birşey görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Orijinalden alıntı: isoersin

Meloya kötü dedim dedim inanmadınız noldu şimdi

kasıtlı yazdıysan çok ince olmuş.

adamsın

• dün yazacaktım bugün yazıym, MELO BİTMİŞ
  • 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.