Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (4503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45014502450345044505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarık Çamdal'a kızmayın, ona o sözleşmeyi verenlere kızın diyenler, neyin savunduklarının farkında değil. Tarık'a o sözleşmeyi verenler hala onun hesabını veremiyorlar zaten, o yüzden de çıkıp adaylıklarını bile açıklayamıyor.

Tamam onlara kızalım da, "Tarık git kendine bir kulüp bul, kendine yazık etme" dendiğinde "Gitmeyeceğim" diye ısrar eden, inat eden kim? Adam kulüp bile aramadı, B takımla antreman yapmaya razı oldu hemen.

Deseydi ki, "Tamam bir kulüp bulurum ama kimse bu parayı bana vermez. Geri kalanı karşılar mısınız?" diye, alnından öperdik, en ufak bir şeyde söylemezdik. Dediğinz gibi sadece yönetime ve bu transfere onay verenlere kızardık. Ama o yan gelip yatmayı ve sadece alacağı parayı düşündü.

Kendine ve işine bile saygı duymayana, taraftar neden saygı duyacakmış? Geçin bu ayakları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Tarık Çamdal'a kızmayın, ona o sözleşmeyi verenlere kızın diyenler, neyin savunduklarının farkında değil. Tarık'a o sözleşmeyi verenler hala onun hesabını veremiyorlar zaten, o yüzden de çıkıp adaylıklarını bile açıklayamıyor.

Tamam onlara kızalım da, "Tarık git kendine bir kulüp bul, kendine yazık etme" dendiğinde "Gitmeyeceğim" diye ısrar eden, inat eden kim? Adam kulüp bile aramadı, B takımla antreman yapmaya razı oldu hemen.

Deseydi ki, "Tamam bir kulüp bulurum ama kimse bu parayı bana vermez. Geri kalanı karşılar mısınız?" diye, alnından öperdik, en ufak bir şeyde söylemezdik. Dediğinz gibi sadece yönetime ve bu transfere onay verenlere kızardık. Ama o yan gelip yatmayı ve sadece alacağı parayı düşündü.

Kendine ve işine bile saygı duymayana, taraftar neden saygı duyacakmış? Geçin bu ayakları.
    Gs den aldığının 10 da 1inibile vermiyorlar dışarda sen olsan gidermisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla Tarık'ın ıslıklanması yüzünden taraftarı suçlayamam. Tarık'ı ıslıklamak ayıp ama bu kadar fedakarlık sadakat gösteren taraftarla dalga geçer gibi yatarak milyon euroları alan adamlar için üzülmem.

Latovlevici ise ıslıklansaydı yanlış olurdu. Her ne kadar yeteneksiz ve kötü olsada çıkıp oynamaya çalıştı. Elinden geleni yaptı. Kapasitesi bu , ıslıklamak yanlış olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

7 mağlubiyetli şampiyon olmaz. İstatistiklere aykırı.
    İyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

İyi bayramlar

Alıntıları Göster
  • HDjdkfkkd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

ne yapsın eren berbat, yasin çöp mü adam abi boş yorumlar yapmayın ya.

Alıntıları Göster
    Amma güldüm diye ha

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

Tarık Çamdal için kulübüne 4.750.000 € bonservis ödemiştik. Kendisine de, içinde bulunduğumuz sezonun euro kuruna göre, euro cinsinden maaş ödedik. Bu nasıl bir anlaşmadır, akıl erdiremiyorum.

Sadece bu sezon kendisi için 6.000.000 TL maaş ödenmiş. Eski parayla 6 Trilyon. 3 Türkiye kupası maçında, toplam 258 dakika oynamış. Dakikası yaklaşık 25.000 TL bu sezon için.

Semih mesela. O kadar eleştirildi, küfür yedi. Galatasaray'la 200 maça çıkmış, 10 kupa kazanmış. Eleştiriler arttığı anda, takımdan ayrıldı. Kalsaydı 2.000.000 € garanti maaşı indirecekti cebe. Ayrıldı, bir de 2.000.000 € para kazandırdı.

Salih Dursun,Emrah Başsan vs... Hiçbir zorluk çıkarmadılar. Ancak bu çocuk sorunlu çıktı. Gidip, kiralık olarak bir kulüpte düzenli oynayayım, form tutayım demedi. Kalıp, garanti parasını alma yolunu seçti. Eleştirilmesi anormal değil.

Zira bu sezonda kazık çakarsa kulübeye, artan euro kuru ve maaş ile 9.000.000 TL maaşı daha cebe indirecek.

• Şampiyonluğun kutlandığı gece Tarık Çamdal veya herhangi bir Galatasaray çalışanını protesto etmek aslında aylardır anlatmaya çalıştığım "düşman" üretme hastalığının bir sonucu .

Son derece mantıksız bir durum.

Bakın varsayalım Tarık anında satılması gereken bir oyuncu. Bu durumda kulüp iyi bir fiyata satabilmek için adamın biraz reklamı yapılmalı. Biz ne yapıyoruz? Adamı yuhalayıp, piyasa değerini sıfırlıyoruz. Artık bedelsiz gitmek dahil her türlü zararı göze almak zorunda kalacağız. Niye? Çünkü düşman seven futbol sevmeyen, görünüşte kulübü çok seven ama zarar ettiren bazı taraftarların yuhalayarak kendilerini mutlu etmeleri yüzünden.

Varsayalım, tarık satılamadı veya bedelsiz de gidemedi. Bu durumda takımla antrenmanlara vs. çıkacak. Şampiyonluk kutlaması yapılan gecede yuhalanan bir oyuncuda moral kalır mı? Aynı şeyi Donk'a il yarıda her fırsatta yapılıyordu. Şimdi o zamanlar "çöp" ilan edenlerin büyük bir kısmı ikinci yarı Donk'un katkıları karşısında azıcık olsa utanmışlar mıdır? Hiç sanmıyorum ama utansalar iyi ederlerdi. Takımda da kalsa artık hayır etmeyecek bir oyuncu haline getirdik Tarık'ı. Külliyen kulübe zarar yazdırdık. Niye? Yuhladık ve mutlu olduk.

Asıl böylesine bir gecede bu zararı kulübe verenlere YUH. Azıcık insanlık, azıcık sevgi herşeyi çözmeye yeterken sadece nefret, düşmanlık üreterek herkese zarar verenlere YUH.
    Gencecik bir futbolcunun hayatını gözlerini kırpmadan anında karartabilecek lendini takım sever sanan ama aslında kendilerinden başka hiç bir şeyi, kimseyi sevmeyenlere YUH.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Yemez derken geçen geldiğinde ilkinde gruptan çıktık sonrakinde çeyrek final oynadık. 2 defa şampiyonlar liginde ceyrek finalimiz var biri lucescu biri imparator. Yalnız luceninkide Terim in kadrosuyla yanlış hatırlamıyorsam

Alıntıları Göster
    Sadece motivasyon yemez anlamında. Orada illa taktik de lazım.
  • Tarık için o sözleşme yapıldığında '' yabancı sınırı '' diye bir kural vardı. Onu göz önüne alında yorum yapın lütfen. Ne yazık ki yabancı kuralı saçmalığı yüzünden hiç olmadık yerlilere, hiç olmadık ücretler verildi. Sırf Anadolu takımları bu tür oyuncu satışı yapamadığından sürekli yabancı kuralına engel olmaya çalıştı. Ozan gibi, Tarık gibi boş topçular 5 6 milyon euro etsin diye.

Mancini gönderdi, kulüp zor durumda, zor durumda olan takımdan ücret almam dedi gitti.
    Sneijder bu sezon gönderildi. Alacağı 4.5 milyonu bırakıp gitti.

Peki Tarık?

Adamın aldığı parayı geçtim. Yılda oynadığı 1 tane kupa maçı varsa onda bile gram top oynamadı. Aksine alay eder gibi rakip takımın oyuncularına gol ve goller ısmarladı, resmen 10 kişi oynattı takımı.

Değil ıslıklamak, sahaya inip dövmek lazım ama işte...
  • Adamların elde var sıfır o değil keşke alsalardı kupayı. Türkiye için çok istiyordum. Bi tek onunla avunuyorlardı oda gitti

• IronHasan kullanıcısına yanıt
    Adam yatacağı kadar yatmış 1 sene sözleşmesi kalmış , 8-9 milyon tl daha cebine koyup gidecek seneye. Bu saatten sonra ne katkısı bekliyorsun Tarık'tan. Kalsa nolur gitse nolur. 3.lig takımları bile almaz bu formuyla. Kalsa ziraat maçlarında bile oynayamaz. Boşa duyar kasıp durmayın. Adam gibi formanın hakkını veren futbolcunun arkasında dururuz yatanın değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Gs den aldığının 10 da 1inibile vermiyorlar dışarda sen olsan gidermisin ?

Alıntıları Göster
    Ya yazdığımı okumadın yada okuduğunu anlamadın.

Tamam giderim ama ücret farkını öder misiniz? diye sorsa kulüp hayır mı diyecek? Parasında değilim ben. Verilen para yönetimin suçu.

Benim kızdığım nokta, kendisine ve yaptığı işe saygısı olmayanın, taraftardan saygı beklemesi meselesi. Asıl kızdığım nokta bu adamı savunan olması.
  • Tarığın nesi savunuluyor anlamadım. Donk gibi bir örnek var önümüzde, tarık ne yaptı oynayabilmek için ? Adama şans verdiler umursamadı bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

Şampiyonluğun kutlandığı gece Tarık Çamdal veya herhangi bir Galatasaray çalışanını protesto etmek aslında aylardır anlatmaya çalıştığım "düşman" üretme hastalığının bir sonucu .

Son derece mantıksız bir durum.

Bakın varsayalım Tarık anında satılması gereken bir oyuncu. Bu durumda kulüp iyi bir fiyata satabilmek için adamın biraz reklamı yapılmalı. Biz ne yapıyoruz? Adamı yuhalayıp, piyasa değerini sıfırlıyoruz. Artık bedelsiz gitmek dahil her türlü zararı göze almak zorunda kalacağız. Niye? Çünkü düşman seven futbol sevmeyen, görünüşte kulübü çok seven ama zarar ettiren bazı taraftarların yuhalayarak kendilerini mutlu etmeleri yüzünden.

Varsayalım, tarık satılamadı veya bedelsiz de gidemedi. Bu durumda takımla antrenmanlara vs. çıkacak. Şampiyonluk kutlaması yapılan gecede yuhalanan bir oyuncuda moral kalır mı? Aynı şeyi Donk'a il yarıda her fırsatta yapılıyordu. Şimdi o zamanlar "çöp" ilan edenlerin büyük bir kısmı ikinci yarı Donk'un katkıları karşısında azıcık olsa utanmışlar mıdır? Hiç sanmıyorum ama utansalar iyi ederlerdi. Takımda da kalsa artık hayır etmeyecek bir oyuncu haline getirdik Tarık'ı. Külliyen kulübe zarar yazdırdık. Niye? Yuhladık ve mutlu olduk.

Asıl böylesine bir gecede bu zararı kulübe verenlere YUH. Azıcık insanlık, azıcık sevgi herşeyi çözmeye yeterken sadece nefret, düşmanlık üreterek herkese zarar verenlere YUH.
    Gencecik bir futbolcunun hayatını gözlerini kırpmadan anında karartabilecek lendini takım sever sanan ama aslında kendilerinden başka hiç bir şeyi, kimseyi sevmeyenlere YUH.
    Sen ciddi misin bu yazdıklarında? Ciddi değilsen komikmiş, ciddiysen daha da komik.

Herif 2 sezondur zaten B takımla antreman yapıyor zaten, hala piyasasından bahsediyorsun, moralinden bahsediyorsun.

Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Herifin kendine ve işine saygısı yok, yattığım yerden paramı kazanırım mantığında. Ben mi yada taraftar mı saygı duyacak buna?

Azıcık mantıklı konuşun ya...

• kupa nasıl çok mu güzel keşke bizimde olsa :(

• Abi çok kötüde olsa yatsada o mevzulara girmiyorum şampiyonluk kutlamasında protesto yapmak saçmalık bence herkes eğlenmeye çoşmaya gelmiş yapılana bak boş muhabbet.

Terim zaten 10 kişiyi falan yollayacak çöp dediğimiz oyunculardan kurtulacağız.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    sa iyi bayramlar karşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

kupa nasıl çok mu güzel keşke bizimde olsa :(

Biniyoz üstüne vuyuyoz kıybacı vuyuyoz kıybacı
  • 
Sayfa: önceki 45014502450345044505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.