Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (4505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45034504450545064507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke dursun çağrılsaydı bi güzel ıslıklansaydı ya
    Bu arada ışıklandırma olunca stad dışardan muhteşem görünüyor. Yönetimin çalışması lazım bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Kapı gibi sözleşmesi var, bu senede kalacak gibi. Maaşın yarısını verip yollayabilsek yine başarı sayacağım ben. Tarık gibi gereksiz birsürü oyuncu var, temizlenmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaşlar o değilde Aziz harbiden bu sene gidebilir. Baskette de kupa gitti ,tüh onu alsalardı bari :D
    fb kongre üyelerinin en az 5 te 4 ü aziz tarafından üye yapılmış.. hadi 1 tanesi gitti diyelim.. 5 te 3 azizci.. aziz ölmediği sürece fenerbahce baskanlığından ayrılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Al işte okuduğunu anlamayan biri daha.

Tamam giderim, üstünü siz tamamlayın diye oyuncunun söylemesi lazım. Ayrıca kulübün demediğini nereden biliyorsun? Kulüpte mi çalışıyorsun?

Evet 2 senedir git denilmesine rağmen sırf para uğruna istenmediği bir yerde duruyor.

Geçen sene kiralik oynadı diyorsun ya, kuruş para almadık Eskişehir'den zaten. Gitsin de biraz oynasın belki biraz gelişipte döner diye gönderdik.

Romantik falan konuşan ben değilim, aksine ben gerçekçi konuşuyorum da, siz bir romantizm tutturmuşsunuz "adam neden az paraya başka takıma gitsin" diye bir romantizm.

Lütfen yazdıklarımı anlayıp okumadan beni alıntılamayın, yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa bloklayın geçin. Uğraşamıcam sizinle. Herif yattığı yerden senin 100 senede kazanabileceğin parayı kazanıyor, taraftar ıslıklayınca suçlu oluyor. Romantizminiz batsın.

Alıntıları Göster
    Bi halt yazmis gibi bi de okudugunuzu anlamiyorsun diyor

Gitmiyor dedigin adama git denince gecen sene gitti iste kiralik eskisehir'e o da eski kulubu oldugu icin gidebildi. Hic de gelismesi icin falan yollamadik, zaten adamin kapasitesi belli gitse ne olur kalsa ne olur? Bu sezon da kimse talip olmadi adama. O maas yukuyle kim talip olacak? Futbolcunun kendisi niye desin ustunu tamamla diye, gondermek isteyen sensin, sen diyeceksin git biz ustunu tamamlariz diye. Adama talip yoksa ne yapacakti, tum maasini birakip 1. ligde 3 kurus maasa mi oynayacakti? Azicik su kafayi calisitirin yahu. Akil var mantik var. Heralde parayi sececek omrunde hicbir zaman kazanamayacagi parayi kazaniyor adam, hangi salak birakir o kadar parayi? Akil var mantik var.

Cok muhim islerle ugrasiyorsun sanki de ugrasamayacakmis benimle konusmalara bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Geçen gün internette bir video gördüm. Galatasaray'ın eski futbolcusu Musa Çağıran'da vardı videoda.

Şuan küme düşen Osmanlıspor'un oyuncusu. Yanılmıyorsam 24 yaşında olması lazım. Genç yaşlarda olmasına rağmen S63 Coupe AMG almış kardeşimiz. 2.000.000 / 2.500.000 TL fiyatı var yaklaşık. Maşallah.

https://youtu.be/0bgUzmunWeI

Ortalama futbolcular bile çok iyi paralar kazanıyor. Oynayan,takımına katkı sağlayan adamlara lafımız yokta, Tarık gibi oynamadan 5.000.000 / 10.000.000 TL para götüren futbolcuları görünce insan hayatı bir sorguluyor. Tabi çokta düşünmemek gerek. Dediğinize hak veriyorum, adamların hiç umrunda olacağını sanmıyorum.

• Fener basketide kaybetti

Ali Koç gelmez ise tüm Fenerlilere sabır diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma çok Tarık sevici troll yavrusu varmış, iyi bir toplu blok konusu oldu

Herifin akrabası, arkadaşı olsa bu kadar savunmaz.

Hayır işin komik tarafı, Galatasaray taraftarına ne yapacağını söyleyecek cürreti kendilerinde buluyorlar. Ulen bu sene bu takımı taraftar şampiyon yaptı, hala utanmadan taraftara neden Tarık'ı ıslıklamaları yanlış diyorlar ya.

İyi bayramlar de, blokla geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Aynen öyle. Geçen gün internette bir video gördüm. Galatasaray'ın eski futbolcusu Musa Çağıran'da vardı videoda.

Şuan küme düşen Osmanlıspor'un oyuncusu. Yanılmıyorsam 24 yaşında olması lazım. Genç yaşlarda olmasına rağmen S63 Coupe AMG almış kardeşimiz. 2.000.000 / 2.500.000 TL fiyatı var yaklaşık. Maşallah.

Ortalama futbolcular bile çok iyi paralar kazanıyor. Oynayan,takımına katkı sağlayan adamlara lafımız yokta, Tarık gibi oynamadan 5.000.000 / 10.000.000 TL para götüren futbolcuları görünce insan hayatı bir sorguluyor. Tabi çokta düşünmemek gerek. Dediğinize hak veriyorum, adamların hiç umrunda olacağını sanmıyorum.

Benım arkadaşın dayısı amatör ligte futbolcu, imza parası 200.000 civarı

• Fişinin çekilmesi gereken bi kaç oyuncu var.Taraftar olarak haklıyız.Ter döken adam bu camiada ıslıklanmaz.Alın sabri örneği.Adam taraftarın sevgilisiydi.Hala da öyledir
  • Her zaman söylüyorum borç 300 değil 500 milyon dolar olsada biz her zaman şampiyonluğa oynarız. Borç gırtlağına kadar gelmiş. Turkiyede En iyi yönetilen takımız bu tartışmasız.

6 aydır oynamayan oyuncularla şampiyon olduysak diğer takımlar kapısına kilidi vursun gitsin.

• quote:

Amma çok Tarık sevici troll yavrusu varmış, iyi bir toplu blok konusu oldu

Herifin akrabası, arkadaşı olsa bu kadar savunmaz.

Hayır işin komik tarafı, Galatasaray taraftarına ne yapacağını söyleyecek cürreti kendilerinde buluyorlar. Ulen bu sene bu takımı taraftar şampiyon yaptı, hala utanmadan taraftara neden Tarık'ı ıslıklamaları yanlış diyorlar ya.

İyi bayramlar de, blokla geç
    Hadi uza yallah. Romantik taraftar seni

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Tarık ta hatalı. Sağ beke o kadar ihtiyaç varken tutunamadıysan 5 dakika bile kulüpte durmamalısın.

Ama adam kalmayı tercih ediyor. Herkesin sözleşmesini bir şekilde fesheden yönetimler bile tarık la devam ediyor.

Sözleşmeyi yapan, göndermeyen/gönderemeyen herkes tarık tan önce kabahatlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Kaleci ilker avcibay vardi. Adam bizim aile dostumuzun akrabasi. Kendisi icmeyi, eglenmeyi har vurup harman savurmayi seven biriydi. Ona ragmen 5 daire aldi, 2'de araba. Parayi elinde tutabilse apartman alirdi.

• Blokladım diyorum hala alıntılıyor. Görünmüyorsun evladım.

Şu Tarık'ı savunanlara bir baktım da, şuan Tarık'ı savunanlar, zamanında Tudor'a etmedikleri hakaret kalmamış, Belhanda'ya transfer ücretinden tut, aldığı paraya kadar yerden yere vurmuşlar. Köşeniz yok mu sizin

Bir de utanmadan Tarık Çamdal'ın aldığı parayı ve ıslıklanmasını savunuyorlar.

Aman Allahım kimlerle futbol konuşuyoruz, kimler yazıyor

Forum çoluk çocuğun oyun parkına dönmüş. Her hafta, her maç skora göre dönme dolap gibi dönüyorlar, azcık köşeniz olsun Fikirleriniz arkasında durmayın öğrenin yada fikriniz yoksa susun böyle rezil olmayın.

• Mustafa Cengiz, dünkü Rıza Kocaoğlu olayı hakkında konuşuyor

• Devian kullanıcısına yanıt
    Yav hocam bu nasıl mesaj. İyi güldüm

• Fatih Terim transferde başarısız, anlamıyor diyen birkez daha düşünür bundan sonra.

Devre arasında aldırdığı tek adam Nagatomo'nun performansını son yıllarda hiçbir oyuncu o bölgede yanına bile yaklaşamadı; Önceki alınanlar Hücuma gitse dönemedi. Rakip kanatları Messi, Ronaldo yaptırdılar.

Nagatomo, Mariano kadar hücumcu bek değildir fakat oyunun iki yönünü oynayabilen bir "kanat bek" rolüne tam yakışan bir oyuncu. İçe dönük ters ayaklı kanadı koy, Nagatomo o koridoru çok rahat idare edebilir bu yüksek temposu ve hızı ile.

Hücuma gittiği zaman çok rahat geri döner, arkasında E5 hattı oluşmaz.
    Düşük fiziğine rağmen mücadeleciliğiyle o eksiğini çok rahat kapatır. 7 sene italyada oynayıp savunmanın ne olduğunu iliklerine kadar öğrenmiş, futbol/pozisyon bilgisi oldukça yüksektir.

Hocamızın oynatmak istediği Demirkol tabiriyle "kaos futbol"(!) dedikleri oyun için vazgeçilmez oyunculardan biri olacaktır. İnşallah bonserviside alınacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Mustafa Cengiz, dünkü Rıza Kocaoğlu olayı hakkında konuşuyor
    Neler diyor hocam izleyemiyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Mustafa Cengiz, dünkü Rıza Kocaoğlu olayı hakkında konuşuyor
    Neler diyor hocam izleyemiyorum da.

• quote:

Blokladım diyorum hala alıntılıyor. Görünmüyorsun evladım.

Şu Tarık'ı savunanlara bir baktım da, şuan Tarık'ı savunanlar, zamanında Tudor'a etmedikleri hakaret kalmamış, Belhanda'ya transfer ücretinden tut, aldığı paraya kadar yerden yere vurmuşlar. Köşeniz yok mu sizin

Bir de utanmadan Tarık Çamdal'ın aldığı parayı ve ıslıklanmasını savunuyorlar.

Aman Allahım kimlerle futbol konuşuyoruz, kimler yazıyor

Forum çoluk çocuğun oyun parkına dönmüş. Her hafta, her maç skora göre dönme dolap gibi dönüyorlar, azcık köşeniz olsun Fikirleriniz arkasında durmayın öğrenin yada fikriniz yoksa susun böyle rezil olmayın.
    Hadi ulan blockluymus da bakmiyormus. ama neler yazmisim diye eski mesajlarima bakmaktan da geri kalmiyor

Kimse burda tarik'i veya aldigi parayi savunmuyor. Okudugunu anlamayan sensin aslinda. Adama bir kere o parayi vermissin, bu saatten sonra anca soguk su icersin. Kimse o paralari birakmaz, ama anlayamiyorsun bunu iste. Aynisini belhanda ve feghouli icin de diyorum. Bu transferler de elimizde patlayacak, satmak istesen de satamazsin, onlar da gitmek istemez. Cunku hicbiri o kadar parayi birakmaz, hicbir kulup de o kadar maas yuku olan adami almak istemez. Bu isin gercegi bu ama sizler romantik taraftar oldugunuz icin bunu kabullenemiyorsunuz.

Hadi

• 
Sayfa: önceki 45034504450545064507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.