Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (4504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45024503450445054506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyur yakından bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 20 Mayıs 2018; 23:29:36 >
  • Adam çıkışta ferrari'sine binip gidecek siz kendi halinize ağlayın,bırakın çam ağacını
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Sen ciddi misin bu yazdıklarında? Ciddi değilsen komikmiş, ciddiysen daha da komik.

Herif 2 sezondur zaten B takımla antreman yapıyor zaten, hala piyasasından bahsediyorsun, moralinden bahsediyorsun.

Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Herifin kendine ve işine saygısı yok, yattığım yerden paramı kazanırım mantığında. Ben mi yada taraftar mı saygı duyacak buna?

Azıcık mantıklı konuşun ya...

Alıntıları Göster
    Tamam o halde gidin şampiyonluk kutlmasaı yapılan gecede YUHLAYIN. Tebrikler CİDDİ bey.

Ben bu takımın herhangi bir oyuncusunu, bağrıma taş basarım gidene kadar YUH lamam. Komik olsam da yuhlamama, olmasam da.

Tarık'la anlaşmayı Tarık'In kendisi mi yaptı? Nerede o çok büyük transfer uzmanları şimdi?

Milli Takım başarısız oldu. Ama Fatih Terim'de TFF'den tazminatını aldı. Şimdi YUH'layalım mı? Hadi çıkın da yuhlayın bakalım.

Eğlenilecek zamanla, mücade edilecek zamanı bile birbirinden ayırmaktan aciz insanlar çıkmışlar bir de laf ediyorlar. YUH hepsine.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayeMakerr

Abi çok kötüde olsa yatsada o mevzulara girmiyorum şampiyonluk kutlamasında protesto yapmak saçmalık bence herkes eğlenmeye çoşmaya gelmiş yapılana bak boş muhabbet.

Terim zaten 10 kişiyi falan yollayacak çöp dediğimiz oyunculardan kurtulacağız.
    Herif maç oynamıyor, sahaya çıkmıyor ki, nerede protesto edilecek?

Bu kadar büyütmeyin. Şampiyonluk kutlamasında sevinir eğlenirsin de, hoşuna gitmeyin yerlerde protestonu da edersin. Şampiyonluk kutlamasında protesto edilmez diye bir şey olmaz.

Gidip 11 oyuncularını yada yedek kulübesinde dahi forma bekleyen oyuncuları protesto etmezsin anlarım, ama gitmemek ve yattığı yerden parasını almak için B takımla antremanlara bile çıkmayı göze alan birinin zaten kendisine ve işine saygısı yok, taraftar mı saygı duyacak?

Amma duyar kastınız. Şu Galatasaray tarihinde Tarık Çamdal kadar taraftarın nefret ettiği bir oyuncu olmamıştır. Taraftarda 2 senedir sahada göremediği için, gördüğü ilk yer olan kutlama da tepkisini göstermiştir.

• Arkadaşlar o değilde Aziz harbiden bu sene gidebilir. Baskette de kupa gitti ,tüh onu alsalardı bari :D
  • quote:

Ya yazdığımı okumadın yada okuduğunu anlamadın.

Tamam giderim ama ücret farkını öder misiniz? diye sorsa kulüp hayır mı diyecek? Parasında değilim ben. Verilen para yönetimin suçu.

Benim kızdığım nokta, kendisine ve yaptığı işe saygısı olmayanın, taraftardan saygı beklemesi meselesi. Asıl kızdığım nokta bu adamı savunan olması.

Alıntıları Göster
    Gecen sene kiralik oynadi, bu sene adama kendine kulup bul dendi, hic de oyle sen git ustunu biz tamamlariz falan denmedi, dense zaten coktan giderdi adam salak mi istenmedigi yerde dursun. Takimdan ayrilsa gidecegi yer 1. lig, o kadar maasi birakip da 3 kurusluk maasa talim edecek kadar enayi mi? Yok meslegine saygisi yokmus da bilmem neymis romantik romantik konusuyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan tüpcü yine ahlaksızlıgını yaptın işine gelmedi tabi elinle kupayı vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

Tamam o halde gidin şampiyonluk kutlmasaı yapılan gecede YUHLAYIN. Tebrikler CİDDİ bey.

Ben bu takımın herhangi bir oyuncusunu, bağrıma taş basarım gidene kadar YUH lamam. Komik olsam da yuhlamama, olmasam da.

Tarık'la anlaşmayı Tarık'In kendisi mi yaptı? Nerede o çok büyük transfer uzmanları şimdi?

Milli Takım başarısız oldu. Ama Fatih Terim'de TFF'den tazminatını aldı. Şimdi YUH'layalım mı? Hadi çıkın da yuhlayın bakalım.

Eğlenilecek zamanla, mücade edilecek zamanı bile birbirinden ayırmaktan aciz insanlar çıkmışlar bir de laf ediyorlar. YUH hepsine.

Alıntıları Göster
    Okduğunu bile anlamayan insanlara laf atmaya çalışıyoruz, hakikaten yuh bize. Blokla geç ne diye uğraşıyorsam..

• Ben mi yanlış görüyorum yoksa burada Tarık Çamdal mı savunuluyor?

Yoksulluk sınırının altında bir ücretle çalışıp boş vakitte buralara gelip forma terletmeden milyonlar alan adamı savunuyorsanız bu takımdan da bu ülkeden de bir şey olmaz.

Adama zamanında şans verildi gördük ne olduğunu aksi yönde hiçbir çalışması, açıklaması da olmadı. Oturdu yerine maaşı yemeye devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 20 Mayıs 2018; 23:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IronHasan kullanıcısına yanıt
    Size tamamen katılıyorum.
    Bu kulübün hiçbir mensubuna hiçbir taraftarın saygısızlık yapma hakkı olmamalı.
    Saygı duymama özgürlüğünü, saygısızlık yapma özgürlüğü zannedenler maalesef çoğunlukta .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Adam yatacağı kadar yatmış 1 sene sözleşmesi kalmış , 8-9 milyon tl daha cebine koyup gidecek seneye. Bu saatten sonra ne katkısı bekliyorsun Tarık'tan. Kalsa nolur gitse nolur. 3.lig takımları bile almaz bu formuyla. Kalsa ziraat maçlarında bile oynayamaz. Boşa duyar kasıp durmayın. Adam gibi formanın hakkını veren futbolcunun arkasında dururuz yatanın değil.
    Bu formuyla almaz tabii. Peki şampiyonluğun kutlandığı gece yuhlayarak kendini tatmin etmekten başka hiç bir yararı olmayan takım sever görünen ama zarardan başka bir işe yaramayanların bu eylemi sonrası daha mı iyi form tutacak? Ne yapsın çocuk, köprüden mi atlasın? Kendisini silah zouyla mı aldırdı takıma?

Eskişehirspor'da oynarken peşinden koşanların gazına gelen yönetimde bu transferi yapanlar elini kolunu sallayarak dolaşsın, Tarık veya bunun gibi yanlış transfer politikası sonucu gelmiş oyuncular Şampiyonluk Kutlamasının yapıldığı gece yuhlansın. Ne güzel takım dayanışmadsı bu? Tarık'ın yanında olan arkadaşları bu protestoları duyunca seyirci haklı mı dedi sence? Yoksa onlar da "bu seyirciye güven olmaz, hele bir ters düşmeye gör?" mü dediler acaba?

Kime ne yararı oldu? Biri bana anlatsın. Kime yaradı bu yuhlamalar? Sadece kendini tatmin etmekten başka bir şey düşünemeyen, nefret, düşmanlık gibi spor alanında olmaması gereken duyguları takım sevmek sanan zavallılardan başka kim mutlu oldu? Bir çocuğu daha yok ettiniz? Hadi göbek atın. Tebrikler.

• quote:

Okduğunu bile anlamayan insanlara laf atmaya çalışıyoruz, hakikaten yuh bize. Blokla geç ne diye uğraşıyorsam..

Alıntıları Göster
    Kimseyi yok etmemek gerekli diye düşünen idealist biriyim işte. Ne yapayım. huy meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokrenkli

Size tamamen katılıyorum.
    Bu kulübün hiçbir mensubuna hiçbir taraftarın saygısızlık yapma hakkı olmamalı.
    Saygı duymama özgürlüğünü, saygısızlık yapma özgürlüğü zannedenler maalesef çoğunlukta .
    Teşekkür ederim.

Aslında sessiz çoğunluğun heryerde nefret söylemini büyütenlerden çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kötü yöneticilerin hatalarının bedelini ne yazık ki hem kulüpler, hem gerçek futbolseverler ödüyor, üzülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Gecen sene kiralik oynadi, bu sene adama kendine kulup bul dendi, hic de oyle sen git ustunu biz tamamlariz falan denmedi, dense zaten coktan giderdi adam salak mi istenmedigi yerde dursun. Takimdan ayrilsa gidecegi yer 1. lig, o kadar maasi birakip da 3 kurusluk maasa talim edecek kadar enayi mi? Yok meslegine saygisi yokmus da bilmem neymis romantik romantik konusuyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Al işte okuduğunu anlamayan biri daha.

Tamam giderim, üstünü siz tamamlayın diye oyuncunun söylemesi lazım. Ayrıca kulübün demediğini nereden biliyorsun? Kulüpte mi çalışıyorsun?

Evet 2 senedir git denilmesine rağmen sırf para uğruna istenmediği bir yerde duruyor.

Geçen sene kiralik oynadı diyorsun ya, kuruş para almadık Eskişehir'den zaten. Gitsin de biraz oynasın belki biraz gelişipte döner diye gönderdik.

Romantik falan konuşan ben değilim, aksine ben gerçekçi konuşuyorum da, siz bir romantizm tutturmuşsunuz "adam neden az paraya başka takıma gitsin" diye bir romantizm.

Lütfen yazdıklarımı anlayıp okumadan beni alıntılamayın, yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa bloklayın geçin. Uğraşamıcam sizinle. Herif yattığı yerden senin 100 senede kazanabileceğin parayı kazanıyor, taraftar ıslıklayınca suçlu oluyor. Romantizminiz batsın.

• Inter, Lazio'yu 3-2 mağlup ederek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Melo'nun transferinde yapılan anlaşma gereği Galatasaray 500 bin euro alacak.

• Tabi ki alabilir ama oynamak için hiç bir şey yapmayan, şans verildiğinde kendini rezil eden adam yuhalanır. Böyle sözde oyuncu ne yapsa göze batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Şu Fotoğraf herşeyi anlatıyor
    Aslan yattığı yerden belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: amma velakin

Ben mi yanlış görüyorum yoksa burada Tarık Çamdal mı savunuluyor?

Yoksulluk sınırının altında bir ücretle çalışıp boş vakitte buralara gelip forma terletmeden milyonlar alan adamı savunuyorsanız bu takımdan da bu ülkeden de bir şey olmaz.

Adama zamanında şans verildi gördük ne olduğunu aksi yönde hiçbir çalışması, açıklaması da olmadı. Oturdu yerine maaşı yemeye devam etti.
    Taraftar kulübün mali durumunu düşünüp Yellow Friday yapsın, kombine, bilet alsın, VIP koltuk Loca alsın.

Ondan sonra "Taraftar hiçbir Galatasaraylı oyuncuya saygısızlık yapamaz." , "Şampiyonluk kutlamasında oyuncu ıslıklanmaz." desin.

Taraftar istediğini yapar, özellikle Galatasaray taraftarı. Bu kulübü taraftar yönetiyor önce bunu bir anlayın. Galatasaray taraftarı Tarık Çamdal'a çok müsama gösterdi, çok şans verdi.

Herif Yellow Friday'de yapılan cironun bilmem kaç katını 1 senede yattığı yerden kazansın, ondan sonra "şampiyonluk kutlamasında ıslıklanmaz". Hakikaten komiksiniz. Herif zaten sahaya çıkmıyor, çıkacak gücü yok.

Not: Dostum bu arada senin mesajı alıntıladım ama yazdıklarım sana değil, aynı şeylerden bahsediyoruz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 20 Mayıs 2018; 23:48:56 >

• Tarık Çamdal 4 sezonda 26 milyon TL kazandı üstelik hala sözleşmesi devam ediyor. 1.6 milyon EURO garanti ücreti olduğu da söyleniyor.

Asgari ücretli biri bu 4 yılda kazanılan parayı elde etmek için 16250 ay çalışmak zorunda. On altı bin iki yüz elli ay.

Islıkları sonuna kadar hakketti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vianadesantana

Inter, Lazio'yu 3-2 mağlup ederek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Melo'nun transferinde yapılan anlaşma gereği Galatasaray 500 bin euro alacak.
    Tarık'ta o paradan alacağı şampiyonluk primiyle arabasını yeniler

Sonra bazıları da çıkar "Şompoyonlok kotlomosondo osloklonmoz" der. Şaka gibi gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 45024503450445054506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.