Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
80
Favori
2.272.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence Erol Bulut'a saygısızlık yapılmış. Erol hocama Guardiola ile karşılaştırmak yakışır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takımda 12 kişi gidiyor
    Transfer yapacak yönetim yok
    Td durumu belli değil
    Satıp para kazanabilecegimiz adam akıllı topçu da yok
    Açıkçası transfer yapacak paramizin olduğunu da düşünmüyorum.

Gelecek sene için bu yönetimden bir hayır geleceğini düşünmüyorum. Secim de ertelendiği için bunlar kalacak gibi duruyor.

Benim sene için zerre umudum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yılmaz bjkli değil mi? yanlış mı hatırlıyorum?

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadoSpin

Arda kalıcakmı seneye ?

Terim kalırsa evet, kalmazsa hayır.

• Yeni konumuz hayırlı olsun.

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    10-15 transfer den önce eldekilerin alınması ve kemik kadronun belirlenmesi lazım. Halil, momo, olabilirse gedson,

aksi halde eldekilerin yerine de adam bakıcaz umarım birleri çalışıyordur transfer için. Yoksa sıkıntı yeni sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Terim kalırsa evet, kalmazsa hayır.

Alıntıları Göster

Arda bence kim gelirse gelsin 1 sene sözleşme alır. Takımın çoğu gidiyor yedek oyuncu lazım. Millet Arda'ya yükleniyor da Arda özellikle ligin ilk yarısında fena maçlar çıkarmadı. 10 kat fazla alan Feg'den çok katkı yaptı.

• 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

Haginin oğlu keşke yeni 10 numaramız olsaydı

• Bundan birşey çıkmaz ama yine de paylaşayım sizlerle...
    ekşi sözlük
    beşiktaş jean-claude billong skandalı
    https://eksisozluk.com/besiktas-jean-claude-billong-skandali--6917919

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 16 Mayıs 2021; 22:55:45 >

• TornadoSpin T kullanıcısına yanıt
    1-Paramız yetmedi(3.5 milyona almış rangers ohaaa, ben 10 Milyon falan isteniyor diye biliyordum)
    2-Oğlu babası kadar gs'yi sevmiyor/benimsemiyor...

Edit : Rangerstan eminim ki kalburüstü bir takıma gidecektir ve oradan almamız imkansız olacaktır.

Asıl şimdi rangers bu adamı 10-15 den aşağı bırakmaz, tren kaçtı sayılır...

Yeter ki oyuncu gs'yi istesin.(istese bile rangersin mümkünatı yok 10'dan aşağı salmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 16 Mayıs 2021; 23:1:6 >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Elde edilen şampiyonluklari neden görmezden geliyorsunuz? Terim olmasa 4. yıldızi takamazdik. Fatih Terim her gittiğinde bu takım hep daha kötü duruma düştü. Ayrıca mevcut kadro çöp. Yarısı gitmeli. Ömer Bayram gibi adamlarin Galasaray'da yeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 16 Mayıs 2021; 23:1:38 >
  • Melo tarzi savaşçı bir oyuncu lazim bize. Takimda savasan, maglubiyete karsi gelen oyuncu yok maalesef.

• 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Elde edilen şampiyonluklari neden görmezden geliyorsunuz? Terim olmasa 4. yıldızi takamazdik. Fatih Terim her gittiğinde bu takım hep daha kötü duruma düştü. Ayrıca mevcut kadro çöp. Yarısı gitmeli. Ömer Bayram gibi adamlarin Galasaray'da yeri yok.

"Terim'in en ufak bir basarisi yok" diyen adami ciddiye almamak lazim ustad. Blokla, gec.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 16 Mayıs 2021; 23:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Bundan birşey çıkmaz ama yine de paylaşayım sizlerle...
    https://eksisozluk.com/besiktas-jean-claude-billong-skandali--6917919

Bu sezon izlemedim adamı iyi bir sezon geçirdiyse milli takıma alınmıştır.

• Başakşehir maçlarını da izlememis ayrıca. Mariano'lu dönemleri bilmiyor. Başakşehir'e karşı muhteşem iki maç oynayıp eze eze yenmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Başakşehir maçlarını da izlememis ayrıca. Mariano'lu dönemleri bilmiyor. Başakşehir'e karşı muhteşem iki maç oynayıp eze eze yenmiştik.

Bunlarin derdi Galatasaray degil Terim. Terim'i Fenerli, Besiktasli, hatta Tabzonlunun sevmemesini anlarim ama kendisine Galatasarayli diyen birisinin Terim'e bu derece dusman olmasini anlamam. Terim bugun gitse rakipler bayram yapar ama bizim içimizdekiler adama etmedik hakaret birakmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Pirlo'da görüyoruz zaten neler yapıyor. Ronaldo olmasa ambargo koydukları İtalya liginde Juventus 10. sırada filan olacaktı.

Bunlar hep sosyal medyanın geyikleri. Ciddiye alıp önümüze serip duruyorlar. Azılı Terim fanı değilim. Gerçek şu ki Terim'in bireysel başarıları Türkiye kulüplerinin %90'ından daha fazla.

İyi kadro iyi sonuç. Kötü kadro kötü sonuç. Bu kadar basit. Verirsin Terim'in eline Sneijder, Drogba gibi yıldız isim rakibin Türkiye liginden ziyade Real Madrid, Juventus filan olur. Terim ne kadar transferde yönetimin önüne isim verirse versin ne yazık ki son karar mercisi yönetim. İstenilen oyuncular alınmaz, kadro mühendisliği oluşmazsa Guardiola, Klopp gelse ne fayda.

Eldeki imkanlar bu durumdayken adam bizi şampiyonluk yarışına soktu. Takımı yönetmekten ziyade birde basınla uğraşıyor. Teknik direktörün işi mi basın ile uğraşmak? Nerede bu kulübün kurumsal iletişim danışmanı? Doğranırken ederken niye gram sesleri çıkmadı acaba medyaya. Şampiyonluk potasına girmişken bile bir tane yönetici çıkmadı şu medyaya. Versene rakiplerinin ağzının payını. Heriflerin başkanı çıkıyor Semih ve Adem üzerinden vuruyor. Vursana sen de Atınç'ı, Marafona'yı, Hatay'ı.

Herkes sihirli değneğini çıkarsın diye bakıyor Terim'e. Sanırım Adnan Polat ve Dursun Özbek yönetiminden daha kötü bir yönetime sahibiz.

Alıntıları Göster

Daha Alanyaspor maçından sonra hakem operasyonları artıyor, bugün kazandık ama bu güneşe kar dayanmaz yönetimin çıkıp ortalığı ayağa kaldırması gerekiyor diye yazdım.

Yönetim sessiz kaldı ve hemen her hafta hakemler tarafından doğranmaya devam ettik.

Fatih hoca da son basın toplantısında yönetimin ceza alırken sessiz kaldığını bu nedenle Galatarasay'a çok rahat operasyon çekildiğini anlattı.

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın siyasi ilişkileri nedeniyle sessiz kaldıklarını hatta şampiyonluğa kilitlenmişken Belhanda'nın kovulması sonrasında takım iyi giderken basına Donk ve Fatih Terim'e yönelik iftiraların sızdırılması filan bence tamamen bilinçli yapıldı.

Bu sene çok açık şekilde Beşiktaş'ın şampiyon yapılması üzerine bir tezgah kuruldu. Hakemler Beşiktaş'ı kollarken Galatasaray'ı biçti. Yönetim de bunlara sessiz kaldı üstüne sürekli Fatih hoca ile takışarak siyasi iradeye hizmet ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 16 Mayıs 2021; 23:16:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Avrupa kupalarında ilerleyişimiz nasıl olacak? Ne zaman elenirsek UEFA Avrupa liginde direk gruplara düşüyoruz?

Galiba man utd alyi alırsa bir üst turdan başlayacağız, sonra oradan elenirsek doğrudan al gruplarına kalacağız. Böyle okudum bir yerde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.