< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Mayıs 2021; 1:10:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ultraslan uğur'a saldırmış. yayını izledim 1 saat önce. çok doğru ve haklı şeyler dedi ama çok da ağır konuştu. lan dedim hatta iyi cesaret ediyo bunları söylemeye başına bir şey gelmez inaşallah dedim ve sindiremeyip saldırmışlar. geçmiş olsun
-
Ne dedi ki yayında hocam ? Bir yorumcunun söylediklerini sindiremeyip fiziksel şiddete başvurmakta nasıl bir kafa ürünü anlamadım ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Beşiktaş bu sezon hakederek şampiyon olmadı. Top bile oynamadık.
Hatta sana kalırsa küme düşmeye oynayan bir Beşiktaş olması gerekirdi.
Futbolu en iyi siz oynuyorsunuz. Bütün sezon alnınızın akıyla geldiniz beşiktaş ise şansa kadere felan.
Sizin gibi taraftarlar rica ediyorum tebrik bile etmesin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thejoker58906Ne dedi ki yayında hocam ? Bir yorumcunun söylediklerini sindiremeyip fiziksel şiddete başvurmakta nasıl bir kafa ürünü anlamadım ayrıca.
1:33 den itibaren başladı saydırmaya direkt oraya al
-
Beklerde de sıkıntı var . vida lugano altın kafa gibi. Stoper lazım (altın kafa kim acaba?)0 golle katkı sağlıyorlar .duran top kullanamıyoruz .
Az önce fenerli arkadaşımla konuştum. Ali Koç'un tekrar başkan olması için dualar ediyor. Allah şifa versin zor gerçekten. İnsan ya bizde onlar gibi olursak diye düşünmeden de edemiyor.
-
Bir an önce seçimin yapılıp transfer işlerine girilmesi gerekiyor haziran sonuna falan kalırsa çok büyük sıkıntı olur.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2021; 2:25:54 >
-
Ben kimseye hakaret etmiyorum delikanlı. Ama şu an sen hakaret ettin senin anlayacağın dilden konuşmak vardı ama Kamerunlu değilim ki anlayasın. Siz gidin daha önce hiç milli takıma çağrılmamış yetenekler bulun. Ama kendi takımınız için değil rakipleriniz için. Çünkü orda daha çok işinize yarıyorlar.
Ne anlatıyorsun sen ya
sürekli hakaret yazıları yazan sensin hala konuşuyorsun
rahmi koçu araştır derim atıp tutmadan önce kaç yıl bjk ye sponsorluk yapmış
asıl foruma girince milleti güldüren sensin
bu linki oku derim
Beşiktaş'ın 30 senelik yol arkadaşları (ajansbesiktas.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2021; 3:20:7 >
-
uğur karakullukçunun dediği gibi başkan adayları transfer için ortak bir isimle anlaşmazsa eğer en erken haziranda yönetime gelecekler
haziranda geliş bile mustafa mohammed , halil dervişoğlu , gedson fernandes üçlüsünü rakiplere kaptırman demektir.
Bu olursa gerçekten cengiz yönetimine hayatımda etmediğim küfürleri ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 17 Mayıs 2021; 3:13:14 > -
avrupa ligi mevzusunda bilgi kirliliği var.
Şöyle diyeyim galatasaray ne olursa olsun şampiyonlar ligi elemelerine 2.turdan başlayacak. Sadece beşiktaşı ilgilendiren chelsea mevzusu var
Uefa finali 10. sırada olsaydık bizi ilgilendirecekti artık 11.sıradayiz. (Aykut kocamanlı fenerbahçenin [ertesi sene cocu] 10.sıradayken bu kuralla 3.turdan başlamasından anlayabilirsiniz) geçmişte kaldı yani artık bizi ilgilendirmiyor , hollandayı ilgilendiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 17 Mayıs 2021; 3:18:59 > -
Mohammed haziran 2022'ye kadar bizle.
Gedsonu kiralarlar ama halili alabilirler.
Lakin halilin bonservisini fb alır bjk'nin sokağa atacak 1 kuruş parası yok. Trabzonda hep düşük bütçeli transfer peşindediler.(bu daha olasılıklı)
Kaldı ki fb almak istese bile yabancı hoca gelmeden 1 transfer yapmazlar, velev ki löw geldi halili mi alır allasen :)
Gedson için ise aklı varsa tr'ye gelmesin, velev ki geldi fb'de bolluk var işlerine yaramaz. Bjk ise sinekten yağ çıkarmanın peşinde.
Oyuncuda ist. Dışına gitmek istemezse başakşehir kalıyor geriye, başakşehir ise küçülmeye gidecek gibi duruyor. (Hedef küçültecekler bence, baktılar düşmeye gidiyoruz en iyisi beklentiyi ufaltalım yolumuza bakalım diyeceklerdir)
Yani korkma hocam :) oyuncuları rakibe kaptırmayız ama dış ülkelere kaptırabiliriz orası kesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 17 Mayıs 2021; 4:22:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak hocam sanırım yaşın senin bayağı bir küçük. Anladım gençsin, heyecanlısın ama biraz yorum yaparken araştırmanı tavsiye ederim. İnanılmaz bilgi eksikliği olan cümleler kuruyorsun. Daha Rahmi Koç’un nasıl hasta bir Beşiktaş’li olduğundan bile haberin yok. Eziktin şeklinde falan hakaretler da edemezsin burada. İki gün önce senin SSini paylaştım ama hala akıllanmamışsın. Edebinle konuşmayı öğren. Asıl kahkahayı burada Rahmi Koç’un nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu, senelerdir Beşiktaş’a destek verdiğini, 30 senedir kulübun sponsorlarınin koç kuruluşları olduğunu bilmeyerek bize attırıyorsun. -
Yapılması gereken tüm başkan adaylarının toplanıp plan yapması kim gelirse gelsin. Örneğin ft bıraktı diyelim. Burak, hamamcı vs vs gelin takıma hangi ismi düşünüyorsunuz. Sabit bi isimde karar verip transferleri başlatmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: mbayediagne10uğur karakullukçunun dediği gibi başkan adayları transfer için ortak bir isimle anlaşmazsa eğer en erken haziranda yönetime gelecekler
haziranda geliş bile mustafa mohammed , halil dervişoğlu , gedson fernandes üçlüsünü rakiplere kaptırman demektir.
Bu olursa gerçekten cengiz yönetimine hayatımda etmediğim küfürleri ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X