Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4855. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 24 Masaüstü10 Mobil
5 sn
118.086
Cevap
352
Favori
2.222.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zeminleri doğal çim suni değil.Hocada farkında ilk 8 i yarın garantilemek kritik

Keşke nelsson oynasa ama hoca kesmiş biletini tamamen

• Bilbao ya 1k handicap basasim var sabahtan beri zor tutuyom nolur biri yapma desin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    O bence metehan yerine oynamali hocam valla ciddi söylüyorum vasat altı oyuncu bile olma ihtimali bile yok , bir tane özelliği yok çocuğun.Bu maç özelinde söylemiyorum bu arada bu maç apo yerine metehan-nelsson oynasın bu maçı takmıyorum da genel anlamda harbiden metehan bu takımın rotasyonunda bile olmamalı.Az maçında girdi biraz fena oynamadı da hazırlık maçları dahil her maçı fecaat çocuğun bir tek ileri çıkınca gol atıyordu o kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bugün bir Türk milliyetcisi olarak her türlü şerre adeletsizliğe hukuksuzluğa pis işlere karşı Atletik Bilbao yu destekliyorum.

• Trabzon maçının hakemi Kadir Sağlam olmuş &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Bol berabere biten AL maçları bize lazım olan. Bugün onlardan biri olsun.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bense Şampiyonlar Ligi akşamındaki tek maç olmasının buna bağlı olarak da tüm futbolseverlerin takip etmesinin yanı sıra ülkemizin bir takımı olması hasabiyle içeride ne olursa olsun, bu akşam Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

Umarım bugün de yarın da Cuma da bizim takımlarımız başarıları ile konuşulur.

• Tzuyu kullanıcısına yanıt
    Abi bilerek mi yapıyorlar şaka mı bu ya bu Turgut Doman denilen adamın yaptığının daha beterini yapan herif hala maç mı yonetebiliyor bu nasıl bir lig ben anlamadım adam samsuna penaltı verecek sandi VARa gidip herif böyle bir adam nasıl hakemlik yapıyor bu adamın hakemlik bilmediği belli yani monitörde izlediği pozisyonu yorumlamaktan aciz bir adam ya

• Amaç bizi trabzonla karşı karşıya getirmek gibi geliyor artık bana da kafayı yedirdiler böyle seyler düşünüyorum

Rabbim Filistinli kardeşlerimizin zulmüne ortak olanı kahrı perişan etsin AMİNNNN

Okan'ın oğlunun pileysıteyşın partneri yine ilk 11.

Müstahak bize transfer yapılmaması.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Malmö'yü yenersek ilk 8'i garantileyeceğimiz hafta olabilir.

Maçların güzelliğine bakın:

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bize ilk 8 için tehdit olabileceklerle direkt ilk 8 içindekilerin birbirleriyle oyanayacağı bir haftadayız. Muzzam bir şans. İnşallah kullanırız..

Yenilgisiz devam eden 9 puanlı 12. ve 13. ManU ve Plzen'in bile birbiriyle oynaması daha bir ekstra.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

Kimi oynatsın hocam solda yunus ve berkandan başka oynatacağı adam yok şakasız.Mecburiyet den durum bu

Jakobs umarım döner artık

• Bu ziyech haberi doğru mu bilmiyorum ama devre arasında kerem demirbay ve ziyech fesh edilse üzülmem Yeter bunların artistliği afrası tafrası

Yakup Çınar: "Ziyech'in Sivasspor maçında ısınmaya gitmek istemediğinin bilgisini aldım."

Jacobs da sakat değilken iyi futbolcu ama yılın 3 de 1 i sakat. Çok kötü transfer walla. Jelert berbat transfer Jacobs da çok kötü transfer ve bu iki beke 20M verdik

Oldum olası milliyetçilik adına Türk takımlarının Avrupa maçlarında neden desteklenmesi gerektiğini anlayamadım. Futbol sonuçta bir eğlence ve insanlar kimi desteklemekten eğleniyorsa onun tarafında olmasında bir sakınca yok. Bu bir savaş değil.

• Zamaninda Athletic Bilbaoyi eleyerek UEFA Kupasina giden yolda onemli bir asama kaydetmistik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Geçen sezon 6 maç kaçırmış kronikleşmiş bir sakatlığı yok jakobsun bizde hazır olmayınca ayrı bir yerden sakatlandı

Geçen sene davinson durumu gibi az daha sabretmek lazım.Trabzon maçında süre alır

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Isınmaya gitmek istememesi tazminatsız sözleşme feshine gerekçe olabilse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 11 Aralık 2024; 18:30:42 >
  • Vurduğun gol olsun Bilbao.

• 
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.