Yusuf Özdemir falan dümdüz keko ya. Ahmed Kutucu çok iyi seviyelere gelebilir, aradığımız kan. Alabiliriz bence. Kasımpaşa'dan falan topçu alınmaz. 1 lira bile vermemek lazım. Çok sevgili Fenerlerine peşkeş çeksinler. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4854. sayfa)
-
-
Başımızda yönetim falan yok
Adamlar hakemleriyle at koşturuyorlar
Yayın havuzundan çıksanıza...Bein o dandik
yayınlarıyla anca ananaslara hizmet eder.
Barış'ın pozisyona gelene kadar neler
Olmuş maçta daha yeni görüyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle haklısınız hocam. takım başarılı olmak istiyorsa mutlaka karakteri olan kaliteli yerli oyuncularla güçlendirmen lazım. bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
o yüzden yarışmacı oyuncularla ana kadro oluştururken. bir taraftan da barış alper kerem aktürk apokerim gibi oyuncuları bulup takıma monte edeceksin ki. sakatlıkta ceza da sıkıntı yaşamayasın. hatırlarsanız yasin öztekinle bile şampiyonluk yaşamıştık.
-
''Galatasaray sadece sahada değil saha dışında da kazanıyor: Mecidiyeköy'deki Leo projesinden 1.8 milyar TL, sermaye artırımından 1.7 milyar TL kasasına koymaya hazırlanıyor. Bununla birlikte Osimhen'in bonservisi için sponsorlarla anlaşma da tamamlanmak üzere...''
Kaynak: Candaş Tolga Işık
Osimhen ocakta hayırlı olsun ve diğer transferler o zaman
-
Yusuf keko meko ama sol tarafta komple oynayabiliyor gerek bek gerek kanat gerek kanat bek ben oyununu beğeniyorum.. Ahmed ise müthiş topçu bence kanatlar ve santraforu yedekler ama kariyer hedeflerinde yedek kalmayı kabul etmeyecek bir oyuncu rotasyon oynamak istemiyor yanlış bilmiyor isem almanya'da oynarken almayı denemiştik o da düzenli forma giymek istediğini belirtmişti.
-
Var kayıtlarında Günay'ın itirazı ortada malesef bu iğrenç ligde yerlilerin iyi aidiyetli olmak zorunda klüp birliğini vs her zaman yerli oyuncular oluşturuyor bkz. Berkan kutlu
-
Osimhen'e verilecek parayla ile 1 tane daha ekstra 11 kurulur. Hiç gerek yok. İyi oyuncu hoş oyuncu ama 2 maç var 1 maç yok.
Ayrıca bu Dursun denen garabettende kurtulmamız lazım, Tepemize çöküyorlar, hiçbir hamle yapmıyor, verdiği sözleri tutmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 11 Aralık 2024; 17:17:20 > -
Eğer ciddi ciddi Osimhen'de kalmak ister biz de parayı bi şekilde bulursak bence ekstra devre arası için bir forvet bakmaya gerek yok diye düşünüyorum Malum para lazım
Yalnız ben başkan olsam evet belki kurumsal kimliğe, imaja zarar veriyor gibi oluyor ama yine de bir taraftarlardan bağış kampanyası organize ederdim Diğer bahsi geçen gelirleri şu bankalar birliğinden çıkmak için kullanalım Hatta olabilse de Floryaya bassak bu gelirleri Misliyle geri alsak zamanla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilbao pek yedek falan çıkmıyor onlar da ilk 8 garantilenmeden gevşemiyor
şu Molde maçında artık saçmalamadan bitirelim işi zira okan brook kuzey takımlarının kurtarıcı prensi
-
Malmö de 17 yaşındaki üçüncü kaleci oynayacak deniyor. Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Normal takımlara avantaj bize dezavantaj. Sünnet olur bizim maçta.
Kızılmasın diye her seferinde mide ekşimesi suratı yapıyor.
-
Şu hesaba cidden görürseniz engel atın.Realin bana göre en yetenekli topçsu arda falan kusura bakmasın.Bu adamı realden alabilcek takım çok nadir falan
-
- aman muslera yapma aman ....
- top ağlarımızda
- neyse şanssızlık oldu sayın seyirciler
o sırada Galatasaray taraftarı
ya Muslera yeter be yeteeeeeeeeer!!!!!!!!!!!
-
Golü atan kasap çırağı Çükeriksøn
Fenerbahçe bilbaoyu yener biz de malmöyü yenersek efsane olur he :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakuba göre bizim 11
Hoca net ilk 8i istiyor hatta o kadar cesur ki bu kadar dar kadroya rağmen 3lüyü bozmuyor.Anlaşılan 3lü ye göre transferler gelecek devre arası
-
İyi kadro da hiç gerek yok bence , adamların zemin taş gibi apoyu özellikle şu haliyle hiç oynatmamasi lazım, iğneyle oynayacakmış bir de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X