Fener-Antep , Hatay-BJK oynandığı pazartesi akşamında nasıl oluyorsa 2 maç 20'de başlıyor. Bugün Adana-BJK maçı 19'da bizim maç 21'de başlatılmak zorunda kalıyor. Neden diyecek olursanız BEIN izlenme için istemişmiş. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5008. sayfa)

-
-
-
Eren Jelert'i yer hocam
-
Hocam jelerti gectim eren super ligde herhangi bir oyuncuyu bile yiyemez 😀 joao mario bile erene karşı hayatının maçını oynamıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süper lig değil bal Ligi'nde dahi jelerti yiyecek tonla oyuncu var , jokey rüzgarda uçuyo 😅
İkili mücadelesi üst düzey değil zaten de abartmayalım yan yana gelip fiziksel yapısı daha yüksek olunca kağıt üstünde üstünlük kurulmuyor hiçbir oyuncuya , doğru teması vs öğretmek lazım.Ayni oyuncu bizim sahada kırmızı yediği maçta çoğu ikili mücadeleyi kazanmıştı mesela
Sıvacı Ertem Şener GS 65M€'ya Osimhen'in bonservisini aldı. 15M€ Yıllık ücret, 10M€ imza parası falan mı demiş?
Osimheni alma girişiminde bile bulunsak önce yabancı basında çıkardı
GS vs TS maçında bol sarı kart,penaltı,kırmızı kart,riva,var,yok hepsini bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Utanmadan bir de stada geliyor bu yüzsüz hacıosman. Stat kapatma aldırmaya çalışıyor bize bu
-
Hem TRT ye hem a spora 11 in sızması iyi bişey değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ertemin haber değeri yok . hamit salıncaktaşın kaptanı oluyordu ona kalsa
Eren FB maçında rezaletti 2 gol doğrudan hediye etti. Şimdi bize show yapacak kesin.
-
Valla akşam göreceğiz. Büyük bir süpriz olmazsa bol bol karşılaşırlar. Eren'in performansını önünde oynayan oyuncu belirliyor genelde. Cihan falan oynarsa Eren iflas mortingen şıtrayze.
-
Hocam eren karadagda 5linin sağında oynayan random bir adama bile perişan oldu 45te çıktı en son , bizim şu bütçede zaten kenardaki oyuncular erenin arka alanda açtığı madeni degerlendiremiyorsa o oyuncularda çok çok büyük sorun var demektir.Bence eren önünde oynayan oyuncuyu bozuyor ciddi şekilde.Barisici almıştı trabzon gayet de iyi topçuydu sakatlandı mi falan ne oldu ona acaba
Okan hocayı az tanıyosam osimhen sanchez barış jakobs hazırsa direk atar.Maçı kazanmak için çıkar sahaya puan kaybı lüksümüz yok
-
Karadağ maçı farklı. Eren bu seneye çok istekli ve arzulu başladı aslında. Bizim takım çok kötü olsa da seneye kalsın denilen 3-4 topçudan biriydi. Milli takım dönüşünde bir düşüşe geçti öyle de gidiyor ama bence defansif yönü iyi olan bir bek. Hücuma katkı sıfır. Bu akşam iyi bir maç çıkaracağına inanıyorum ya da inanmak istiyorum.
-
Ben mactan cok Hakemin verecegi yanlis kararlari düsünmekteyim.
-
ntvspor.net
Galatasaray'da Hakim Ziyech depremi: Tesislere gelmedihttps://www.ntvspor.net/foto-galeri/galatasaray-da-hakim-ziyech-depremi-tesislere-gelmedi-6760289149b57003f75ee7e9/1
Galatasaray'da gözden çıkarılan Hakim Ziyech'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Trabzonspor maçının kadrosunda yer almayan Ziyech, bu bilginin kendisine bildirilmesinin ardından tesislere gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hakim Ziyech direkt gönderilsin devre arasında. Zaten oynamıyor bir süredir sahada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X