Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kanadam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112.789
Cevap
351
Favori
2.142.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56245625562656275628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle ceza vere vere doldurmaya çalışıyorlar 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Vizyonlu td ye laf yok. Okan bu takım için malesef yetersiz. Transfer yaptırdığı oyuncuları da gördük. Jelert jakops vs. Hepsi çöp çıktı. Orta saha almıyor elindekileri de kullanmıyor. Bu sekilde avrupada eleniriz. Sara yi ben olsam kadroya almam kupa maçında ne işi var. Ama vizyon işte. Dandik kupa maçı yüzünden önemsediği ligi çöpe attı. Berkan la dayı ile orta sahada başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nat Alianovna

merhaba

aşğıdaki vatandaş dün şikayet edilen en az 6 7 şike fetö kara borsa içerikli mesajından sonra ne ceza aldı öğrenebilir miyiz? profilinde görünmüyor.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Bölüm uzaklaştırmaları profile yansımaz.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• Tam da yeni bir mail atılmasını bekliyordum ayağıma çok iyi oturdu yapıştırdım geçtim &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Bu olay çok komik. Kadını işten şutladılar diye gidip sadece kulaktan duyma gibi şeyleri savcıya zırvalamış.

Hani ortada zaten dedikodu varken intikam amaçlı bunları uydurmak kadar normal bişey yok. 7-8 yıl mı ne çalıştı

şimdi mi aklına gelmiş. Ve bu sürede hiç mi kanıt edinememiş. Hep duydum ettim o görmüş vs vs.   Bunları söyleyip bide yurtdışı

tatile gitmiş. Bak sen. Ne kadar da normal işler.  

• Ben dursun başkanın yerinde olsam çıkarım kürsüye "Ben karaborsa yaptıysam Gs için yaptım" der herkesi sustururdum. Türk futbolunda bundan daha etkili bir savunma biçimi henüz keşfedilmedi

• 2011-2012 yılında malum takımı bir alt lige düşürmedikleri için ve iktidar tarafından daha da ödüllendirildiği için bizde mail mi atsak

sevgili uefa,

pls paniş fenebache. matchfix eren ceren gitme sana muhtaçım.

tanks.  

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

İşin daha da ilginci Ali Koç son basın toplantısında bu kişiden "kulüp çalışanı bir hanımefendi" diye bahsediyor &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐  Adam koyunlarını meletebilmek için sürekli yeni icatlar buluyor.

Eski bir Fenerbahçe kulüp çalışanı Cihan Özkay 2001 senesinde Aziz Yıldırımdan aldığı talimatla Samsunspor maçının devre arasında şike yaptığını itiraf etmişti o dönem bütün camia kumpas kuruyor diye linçlemişti adamcağızı &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 11 Ocak 2025; 12:54:55 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Uefa, fenerlilerden gelen mesajlari otomatik cöp kutusuna gitsin diye Kural ayari yaptigina yemin edebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye’de durumu bilmem ama Galatasaray UEFA Avrupa maçları için deplasman biletlerinde karaborsa yapıyor ondan eminim. Biletler hiç satışa çıkmıyor hop sonra bir bakmışım karaborsa sitelerine düşmüş. Avrupa’daki taraftar gruplarına veriyorlar onlar da karaborsa yapıyor. Gerçi Avrupa deplasman maçları için tüm kulüpler yapıyor olabilir bunu. Ama hiç hoş değil.

• Uefa'dan açıklama

"Dünden beri bir grup müptezelden okunması zor anlamsız mesajlar alıyoruz. Konuyu engelliler birimimize ilettik çözmeye çalışıyorlar."

• 18 haftada aleyhine en az penaltı verilen takım.

18 haftada kırmızı kart görmeyen tek takım

Avrupada ortalama 2 maçta 1 kırmızı gören takım.

18 haftada en çok penaltı kullanan takım

18 haftada en az sarı kart gören takım

Avrupada en çok sarı kart gören takım.

18 haftada rakiplerine en fazla kırmızı kart gösterilen takım

Yedikleri gol 5 dakika inceleniyor

Attıkları gollerde “VAR”a gidilmiyor

Erken dakkikarlarda rakiplerine sarı kart gösterip direnci kırılıyor.

Her 3 maçtan 1’inde mutlaka rakip takımın u 15 kalecileri oynuyor.

Her hafta rakiplerinin mutlaka 3 veya 4 sarı kartlı cezalı oyuncuları bulunuyor.

Rakip takımın en skorer isimler kendi maçlarında oynamıyor.

İstedikleri hakem maçlarına atanıyor istemedikleri hakemler banlanıyor.

Her maçları şaibeli olmasına rağmen utanmadan şerefli camiaya dil uzatıyorlar.

Kim bu uefa tarafından tescillenmiş takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazoz Kapağı -- 11 Ocak 2025; 13:9:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Geçen sene özellikle son dk çok uyduruk penaltılar aldılar. Çoğu eski hakem de uyduruk diyordu mesela biz yapı mapı uğraşmadık.

Ali koç kendi kitlesini gütmek için bu bahaneye sarılabilir hem istifa deyip hemde alinin hikayesini söyleyen çelişki tipler de bu bahaneye sarılabilir ama gerçekle öyle demiyor.

• 2 sene öncenin haberini yeniymiş gibi paylaşıyor.

Videodaki kişi de ne hikmetse kovulduktan sonra bu açıklamaları yapmıştı.

Bunlar da böyle kitle işte. O kadar deliller bir gecede delil sayılmaktan çıkar maddeleri değiştirerek.

O delillerin gerçek olduğuna inanmazlar da böyle uyduruk haberlere inanırlar.

Ali Koç'un bu kitleyi kandırması şans değil.

• Gectigimiz yil nasil ikincilikte tutuldular hepimiz gorduk. Temassiz penaltilar, kirmizi kart jokerleri toplamda 30 puan hakem yardimiyla gaspetmislerdir. Bu sekil yarista tutulupta utanmadan 99 puanla sampiyon olamadik diyorlar, gercek puanlari 69 dur. Sonrada tarihinde 99 puan toplayan hocayi teneke baglayip gonderiyorlar. Eylemleriyle soylemleri celisiyor.

Dahasi yillardir ikincilikte tutulduklari halde yavuz hirsiz misali biz niye hep ikinci olupta Sampiyon olamiyoruz diyorlar. Suc bizde bunlarin hileli ikincilikleri uzerinde pek durmadik. Bundan sonra durmak ve yaymak gerek.

Son zamanlarda bize karsi saldirganliklari artti, buldukkari en ufak soylentilerin uzerine atliyorlar. Bunlarin ustumuze attiklari dedikodularla ugrasmayin, bunlar hakkinda delilli ispatli hukuksuzluklari ortaya dokup yayin. Onlarinki gibi iddia ve dedikodu olarak kalmasin.

Yonetim ve Futbol ekibi saha icinde savassin sadece, bunlarla polemige dahi girmesin. Cunku camurla ugrasana camur bulasir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Ocak 2025; 13:14:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bir de buraya gelen bir manipülasyoncuları vardı neymiş menerleri en yüksek puanı totalde topladığı halde nasıl şampiyon olamıyormuş

Keko her sene şampiyonluğa tutundurulmaya çalışıldığını ispatlıyor haberi yok &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Boş kalelere son dk larda kaçırarak şampiyonlukları verdiler rakiplerine

Adamlar sizin bu kadar çapsız beceriksiz olacağınızı hesap edememişler &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Ocak 2025; 13:19:46 >
  • 
Sayfa: önceki 56245625562656275628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.