< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5628. sayfa)
-
-
-
Bunlara 100 lira versen arkadaşlarıyla eşit bölüşemezler. Ama nasıl bir travma yaşadılarsa forumda falan algı yaparak başarı gelebileceğine inanıyorlar.
-
Okuma yazması olan ve yüzü kızarabilen herkese haddini bildirmişiz. Ancak karşıdaki öyle bir kitle ki başarısızlıktan gözü dönmüş malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 11 Ocak 2025; 14:41:36 >
-
R bunlardan deden miras. Alayının da ağzına yalan yuva yapmiş. Hangi kıbleye namaz kıldıkları belli değil .haususjs laflara bak. instagram#GalaSolidarity on Instagram: "KLASİK FENERBAHÇELİ NE SÖYLESE ŞÜPHELİ😅#galatasaray #igersgs #GalaSolidarity"https://www.instagram.com/share/reel/BAJ-FGxT5G
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
nasıl holding yönettiği anlaşılamayan kısmında gümledim
56 milyon euro 2 milyar tl yapıyor oğlum hiç mi Matematik yok sizde
madem öyle para olsa dünyada herkes biletleri açık arttırma satar
-
Sonunda beklenen açıklama.
mydonose showland denen sirk kulübü haftalardır kafasına göre at koşturuyordu.
Devam et başkan vurdukça ses gelsin bunlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok guzel aciklama. Yalniz yonetim bunlarla polemige girmemeli, ciddiye almamak gerek bunlari. Ignore edeceksin. Boyle bir aciklama ve uzerimize atilan iftiralari mahkemeye tasiyip hukuk yoluyla hak aranmali. Sahadisinda rakip gibi asli ispati olmayan savlardan uzak durmali.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında hiç açıklama yapmamak gerek ama o kadar fütursuzca ve onursuzca saldırıyorlar ki açıklama yapılmazsa insanlar "demek ki bir şeyler var" diyecek. Allah düşmanın bile şereflisini versin.
-
Aldığı oyunculara bakarak zaten hesap kitap bilmediğini anlayabiliriz.
-
-
Beğendim, içime sindi açıklama.
-
Şöyle söyleyeyim, artık nefret bile edemiyorum bunlardan. Sadece aşırı tiksiniyorum. Başaramadıkça küçülüyorlar, küçüldükçe daha da aciz hale geliyorlar. Üstüne basıp geçeceksin bu şizofrenlerin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 11 Ocak 2025; 15:20:21 > -
Harika açıklama yapmış bizim kulüp.
Bunlara açıklama yapıp alçalmaya gerek yok. Beril e soru sorduralım yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Ocak 2025; 15:37:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boyle lafla twiterla olmaz.saha da aguzlarina agizlarina atacaksın golleri bir daha konuştukça daha rezil olacaklar ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunların 2.liğe tutundurulduğunu aylardır söylüyoruz
Bu da bir başka örneği
ekşi sözlükal'de 21. olup ligde 2.29 ortalama tutturmakhttps://eksisozluk.com/alde-21-olup-ligde-2-29-ortalama-tutturmak--7925248?a=popular
Bir takım düşünün ilk 6 dan kimseyi yenememiş. Memiktaşıma can simidi olup son 9 maçında tek galibiyetleri bunlara karşı ve bunlar nasıl oluyorsa ligde 2. ler
Bir de utanmadan oraya buraya saldırıyorlar. Evinizde 3 attık hakem olmasa 5-6 olacaktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Ocak 2025; 15:54:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X