Salah falan diyorlar. Osimhen olmazsa ki büyük ihtimal olmayacak sene sonu salah gelirse şaşırmayın. Salah salah konuşmuyorum lütfen böyle şeyler demeyin bana |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5630. sayfa)
-
-
Cuma günü Hatayspor deplasmanımız var, kalecileri Erce cezalı duruma düşmüş .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizimkiler lemina falan almaz boşuna bekliyorsunuz. Okan hoca 12 kişi mi oynayacağız dedi sezon başı unuttunuz galiba
1.8m alan adam bizden 5.5-6m istiyorsa o adam gelmek istemiyordur bence. Boşuna zaman kaybetmeyelim bize böyle 3 kat senelik ücret ile kapıyı açan adamlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Ocak 2025; 18:14:34 > -
-
-
Samiyenhaber formunda
x (formerly twitter)Sami Yen Haber (@_samiyenhaber) on Xhttps://x.com/_samiyenhaber/status/1878104228675117174
x (formerly twitter)Sami Yen Haber (@_samiyenhaber) on Xhttps://x.com/_samiyenhaber/status/1878054920378851436
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ali Koç çıkıp 56 milyon euro diyor. Transfer yapılmış vs. Bide çocuk gibi onlar bu rakamı aldığı için onları yenemiyoruz diyorlar. Hani çocuklar mızıkçılık yapar ya bunlar da çocuk kafası. En azından çocuk çocuktur. Bunu bide adam olsun diye üniversiteye göndermişler. Olabilmiş mi tartışılır. Hesap kitap da bilmiyor. 56 milyon euroyu sen nasıl kazanacaksın ya. Kombineler vs var onlar çıktıktan sonra satışa sunulacak 5 bin bilet kalıyor. 35 bin civarı zaten kombine. Bu kalan 5 bin biletin de taş çatlasın 1000-2000'i karaborsadan satılabilir iddialara göre diyorum tabii. 20 bin bile kalsaydı bu rakamı yazamazsın. 56 milyon euro gibi komik olduğu kadar ütopik bir rakamın açıklanması bile zaten şu olayın yalan olmasına yeter. Bunları Ali Koç'un gütmesi şans eseri olmadığını net anladım. Zaten beni şampiyon yapmayacaklar deyip tekrar aday olan üstelik bunu da taraftarları stada doldurup ligden çekileceğiz dedikten sonra hadi selamünaleyküm deyip çıkan bir tipi tekrar seçenler tabii ki güdülmeye ve kandırılmaya musait varlıklardır. Ali bizde olsa onu 40 kere yemiştik.
-
GS kompleksinden kafayı yediler iyice nefes alır gibi açıklama yayınlıyorlar. Ali Koç'un L.A da yanan evi içinde GS yi mesul tutarlar yakinda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu lyon hocayı kovacak herhalde ondan yollamiyor mikayi.Lacazette bayadir sefilleri oynuyor ama oynatıyor sürekli, yeni hoca gelir mika 11e geçer diye herhalde bu kadar zorluk yasatiyorlar.Cunku durum harbiden öyle yani mika Bi oynamaya başlasa bizim alamayacagimiz seviyeye gelecek
-
Ne açıklama yapsa kayitsiz şartsız inanan büyük bir taraftar topluluğu var.
Bunlarla ugrasmasa zaten taraftar istifa falan diyip başını ağrıtıyor,şimdi bu tip (federasyon kupasına cikmayacagiz,yapı falan) hikayelerle taraftara malzeme veriyor.yinetimi teknik direktörü ,sahada oynanan futbolu konusacagina taraftarlari bunlarla uyutuyor.
Fark daha açılırsa büyük ihtimal beşinci yildiz iddalarini ,ligden çekilme falan gündeme gelir.
Badam futboldan anlamiyor ama taraftarı iyi manipüle ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Şu volkanın da futboldan gram anladığı yok febeli başkanlar sırayla bunu hoca yapıp duruyor.
Bodrumu da küme düşürür sonra rizeye ya da kasımpaşaya geçer.
-
Erce sarı karttan cezalı duruma düşmüş. Malum güruh en az 10 tane açıklama yayınlar bu konu hakkında.
-
Koca tv karşımda kafamı kaldırıp bakmıyorum sen yazınca kaldırıp hakikaten atmışlaf yerler birazdan fener sayesinde sezonu nagalibiyet bitirmeyecekler
Fm'nin gerçekçilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X