Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SimurgFC , SimurgFC , Kanadam Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
112.789
Cevap
351
Favori
2.142.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim mail template ini onların ingilizce seviyesinde yazmıştım. Belki de cidden onu gönderdiler 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Liseyi açıktan zorla bitiren tip: Şener Şen abartılmış bir oyuncudur. Ben Hasan can kaya'ya daha çok gülüyorum 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

Linkteki o ifadeler için ceza alacak. Dün Grup Vitamin'in Ahmet şarkısını paylaştığım için ceza almışım. Ne kadar dürüstler, bu mesaja işlem yaptıklarında göreceğiz.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Bu arada liseyi açıktan bitirdiği konuşuluyor ancak bundan emin misiniz? Bana sorarsanız o bile pek mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 11 Ocak 2025; 13:40:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllar sonra karaborsa suçu hukuken zaman aşımına uğradıktan sonra ilk divan kurulu toplantısında dönemi için yapılan eleştirilere cevap vermek için kürsüye gelen nur yüzlü başkanım :

"Ben karaborsa yaptıysam Galatasaray için yaptım. Hapis yatmayı göze aldım. Siz ne yaptınız?".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 11 Ocak 2025; 13:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir almış gibi dünden beri Galatasaray hakkında yüzlerce haber çıkmaya başladı. En son kadın pazarlayıcısı bile dediler. Ulan Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı, Beşiktaş 15 yıl şampiyon olamadı, Trabzonspor 30 yıl şampiyon olamadı. Bu herifler 11 yıl şampiyon olamayınca çıldırdı. Galatasaray'ı terör örgütü ilan edecekler neredeyse. Tamamen bir adamın parasıyla başarısızlığını örtme çabası. bunu da düşmanlaştırarak yapıyor. E yapın madem. Sene sonu o temelsiz düşmanlıklarınızın kendinize döneceğini göreceksiniz. kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz.

• Açıklamabahçe
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Açıklamabahçe
    Ertem iyi çakmış çingene, kıral çıplak demiş

• GS üyesi olmak için 25 yıl sıra bekleyen kişi: Şener Şen

FB divan kurulunda kürsüye çıkıp Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıklayan kişi: Oktay bilmem ne Başkan gözlükleri de asbaşkan olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 11 Ocak 2025; 13:46:6 >
  • ertem sıvacısını gram sevmem ama iyi dokundurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 11 Ocak 2025; 13:47:49 >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Buna sınav yapmaktan bıkıp vermişlerdir diplomayı.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Organize kötülük örgütleşme işte bu oluyor. 7 senede kulübe çivi çakmamış adamı koltukta tutuyor bu iş bilmezler. Bilmemeleri işimize gelir gerçi dominasyonu başlatırız o zaman &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Morinyonun Turk futboluna kattigi hicbirsey olmadigi gibi, Futbolsahasinda yenemedigi rakibini zor duruma sokmak icin Sahadisinda Hakemler uzerinden caba gosteren aciz bir zavallidir. Turk Futboluna birakin katki vermeyi, Turk Futbolunu zor duruma sokmak icin patronundan aldigi bu ulkenin milyonlarca Euroluk parasiyla yine Patronundan aldigi tekmilleri yerine getirerek zarar vermektedir. Onun bu ligde olmasinin anlami olmadigi gibi sadece zarari olabilir.
    Gecmisteki kariyerrinin kirintilarindan beslenen bir ihtiyardir o artik. Zaten Kocun onu fenere getirme nedenide ondan bekledigi basari olmayip, onun adini yaptigi iddialari desteklesin diye kullanmakti. Alinin unuttugu birsey vardi oda Morinyoyu artik kimsenin takmadigi idi. Cunku son donemde calistirdigi kuluplerdede basarisiz olunca ayni cirkefligi yapmisti.

Bizi sahada yenemedikten sonra hicbir sansiniz yok! Sahadisinda yaptigin aylarca yaptigin iddia, dedikodu, algi, sahanda yedigin 3 golle 90 dakkada buhar olur gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ligde şu 2-3 maç çok önemli bunların şirazesi kaydı kayacak. Bir puan kaybına komple kayar. Şu 2-3 lig maçını ekstra eforlu oynamamız lazım

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • instagram
    ContextKaram on Instagram: "Büyük Hoca Büyük Arkadaş Büyük Karakter."
    https://www.instagram.com/reel/DESb6bmCYUd/?igsh=czNiemNqM3g3ZXM5

• Uwais kullanıcısına yanıt

Keşke Eski Açık'a filan gelse.

• Küfür içeren mesaj derken ???? Kafayı yediniz iyice şaka mı bu? Koç sizi de yemliyor belli ki.

• 
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.