Çoğu kişi kaçan pozisyonlara bağlıyor puan kaybını ama 1-0 ile 3 puan alınabildiğini unutmuş durumdayız. Maç kazanmak için minimum 2 veya daha fazla gol atmak zorunda kalıyoruz. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Sürekli gol yerseniz takım nasıl maç içinde dinlenebilir? Sürekli gol atmak zorunda kalmak bir süreden sonra en iyi oyuncuları bile yıpratıyor. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5904. sayfa)
-
-
Savunma anlamında iyi değiliz, oyun bitiriciliğe ve tabi ki iyi oynamaya bakıyor.
-
Bitiricilik ve savunma sorunlarını çözmek lazım evet. Özellikle kalecimiz kurtarış yüzdesi anlamında bu sene çok geride.
-
Oynanmamış hiç bir maç kazanilmadığı gibi kaybedilmezde.. her maça final gibi çıkıp alacağız. Bu çok bilmiş arkadaş hatay maçına 1 puan mı yazdı acaba merak içindeyim.. 19 maç 16 galibiyet 3 beraberlik almıs takım oynadığı top belli. Hatay 2.yarisında tek kale oynayıp bayın kaçırdıkları 3puandan etti. Bana göre penaltı ve 3.sayılmayan gol verilmiş olsa calvoda atilcktı rahat bir 3 puan alınacaktı.
Kafayı taktım bu fikstürcüye hangi 4 maç puan verecekmişiz. Ve bu maçlarda dua etsin puan verellimki dedikleri çıksın... şuan 3 berabelik alma hakkımız vwr yada 2 malubiyet. Fbnin oynadığı topu izlemesek tamam diyecemde. Bu hafta göztepe puan alır kadıkòyden.. dedigim gibi oynanmamış hiçbir maç kazanılmış yada kaybedilmiş denemez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 19 Ocak 2025; 22:38:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puan farkını bugunler için açtık 1 puan kaybında hemen mantar gibi bittiler
quote:
Orijinalden alıntı: Vatansever783562Yalnız şöyle bir durum ortaya çıktı arkadaşlar; Fenerbahçe'nin kalan maçlarında puan kaybedeceği tek maç bizimle oynayacağı maç gözüküyor.
İsterseniz girin fikstürüne bakın. 48 puan alma ihtimalleri var ligin ikinci devresinde.
Bizim kalan maçlarımızda ise 4 maç kaybetme ihtimalimiz var. buna da bakabilirsiniz.
Artı olarak Avrupa'da ilerlediğimizi varsayarsak şampiyonluğu kaybettiğimizi düşünüyorum.
En az 2 transfer ve ekstra konsantrasyona ihtiyacımız var gibi.
Fikrime katılmayacak olanlar için öncelikle fikstüre bakmalarını öneririm.
Fikstüre bakıyorum ve şampiyon olduğumuzu görüyorum. Zorlu deplasmanlarımız olması bizim açımızdan daha iyi. Hatay, Adana Demir gibi takımlara puan kaybetme olasılığımız Göztepe'ye, Samsun'a kaybetme olasılığımızdan daha fazla.
İki takım arasındaki oyun gücünü hesap bile etmiyorum.
Fenerbahçe'nin şu oyununu görüp her maçını kazanır diyen adamla futbol konuşmam.
-
hocam sıkıntı orda zaten , futbol oynayarak kazanmıyorlar :))
-
Sorun kesinlikle kalede. Tamam bek sorunu da yaşıyoruz ama hiç bir büyük takımın kalecisi her gelen topu yemez. Elbette her maçta 2-3 pozisyon verilir ama bu pozisyonların hepsi de gol olmaz arada kaleci de kurtarır üstelik Avrupa da sayılı maaş alan bir kaleciyse.
Fark etmez. Hakemle ancak Konya gibi takımları yenebilirler. İçerideki Göztepe, Samsun, Eyüp, hatta Beşiktaş bunların hepsinde tekrar puan kaybedecekler.
Çıkacakları şu iki Avrupa maçı zaten tekrar "bu nasıl futbol, Mou istifa" kafalarına geri döndürecek onları.
-
-
Mikautadze yerine bunu zorlasak daha iyi bence
SON DAKİKA - Lyon, 22.5 milyon euro teklif veren kulübe Cherki'yi satacak. (Fabrizio Romano)
Ahmet Kutucu için 4-5 milyon euro'lar konuşuluyorsa pazarlıksız getirsinler bu çocuğu. Hem Mertens'in hem iki kanadın yedeği. 2 sene parlatır 30'a satarsın Avrupa'ya.
Tok alıcı edebiyatını bırakacaklar.
-
gelsin valla berkan'ı kerem'i görmek istemiyorum artık takımda.. 2-3 gömlek üstün oyun olarak onlardan
-
geliyorlarmış
yine heveslerinin kursaklarında kalacağı bir sezon olacak
-
-
Muslera bu sene çok kötü, demek başka, Muslera kötü kaleciydi zaten, demek başka. Tek başına 2 şampiyonluk Musleraya yazar. Bu sene gönderilmeliydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cherki bize gelmek istemez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cherki asla türkiye düşünmüyor arkadaşlar
Eleman sadece tatil için bodrum biliyor
22 büyük kulüplere.Bize değil o para.Tıpkı fofana gibi.Bu yaşta tek kelimeyle imkansız
Biz gelebilcek hedeflere yönelelim gouri gibi
Ha 22 ye çerki satacak olup niye mikautadzeyi bize vermedi bunlar çok garip.Naptınız 30 yıl vadeli teklif mi verdiniz
-
O arkadaşı ciddiye alma dünya’nın en büyük Muslera hateri
Avrupada başaralı olamamasın sebebi Muslera’mış. Aynen paşam başka kaleci olsa Şampiyonlar Ligini alırdık muhtemelen
Gouri ile aynı tip hatta bu elemanda direk araptır
Birinde ya gelirse diye kıyamet kopuyor diğerinde keşke gelse diye ölüp bitiliyor
Şu fransa pazarından bir çıksak artık kimse gelmek istemiyor oradan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X