Plan program sıfır. Balık kura çekince, puan farkı da açılınca salmışlar bunlar. Fener tranferleri döşemeye başladı, bunlar da alel acele transfer peşine düştü. Ağızlarından namağlup lafı düşmüyor. Uefa kupalı pasta şovları vs hepsi rezilliklerini kapatmak için. Olası ajax mağlubiyeti ve puan farkını derbiye kadar erimesi olayıyla ne yönetim kalır ne Okan hoca. Fener de tutar yenerse bizi geçmiş olsun artık. Tarihi rezillikle karşı karşıya kalırız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6263. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu halde olmamizda sadece yönetim degil, hocanın da payı var. Yazın yaptığı açıklamaları sanırım unuttunuz?
Ama şöyle de bir durum var. Bazı hocalar vardır 20 tane topcuyu idare ederek sezonu tamamlar, bazı hocalar da Okan hoca gibi 13-14 topcudan tüm verimi alır, trip atanlarla uğraşmayı sevmez. Hocanın biraz da stili bu. Oyuncu yönetimi iyi diyoruz ama açın önceki sezonlara bakın 13-14 oyuncuyla sınırlı bu, diğerleriyle kanlı bıçaklı oluyor. Bu seneki problem Demirbay, Bats, Nelsson'un zihinsel olarak düşmesi. Berkan ile birlikte resmen 12 oyuncuyla oynadık.
Bu takım bu kadro derinliğiyle ve bu derinliğe tamam olan hocayla Avrupa'da zaten başarı saglayamaz. 2-3 oyuncu daha alsınlar, lig için fazla bile. 80 milyon Euro brüt maaşlı kadroyla da buradan şampiyonluk vermesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okanın hatası zaten olduğu için bu durumdayız
Yahu kardeşim elinde bomboş küstürdüğün nelsson var.Bir kez üçlüde orta stopere almadın.Gidiyon devre arası kiralık stoper alın bana diyorsun
Yahu kardeşim demezlermi adama 9m jelerte onay verdiysen neden yine bek aldırıyorsun.3lü de kanat bek olarak kullan en kötü.Çocugu son iki dk oynatıyorsun
Yusuf demir madem nadiren oynuyacak neden hala tutuyorsun
Ziyeşi lille kovalıyormuş.Bu adam cl oynuyan takım bile istiyorsa sen niye günah keçisi ilan ettin.Azıcık faydalanmaya çalışssan belki sana maç alırdı.Maaşını ödediğin adam floryaya bile gelmiyor allah bilir şu an nerede
İcardiye hiç mi sözün geçmiyor.Bu adam niye tedavini senin sağlık ekibi gözetiminde yapmıyor.Neden manitası ile alem yapıyor
Okan hoca olmayan rotasyonu dahada daralttı.Üstüne üstlük hala ihtiyaç olmayan mevkilere adam aldırmaya çalışıyor.Bir tane adam akıllı orta sahan sara ve inatla hala ilk buraya adam çekmiyor
Elinde ki kadrodan verim alsa üstüne orta saha ve mertens ikamesi bir tanede kanat alsa iş bitecek
-
Oyuncuları çatır çatır yiyor adam gibi topçu da bulamıyor. Transfer sezonu yönetime sesini çıkarmaz da işler kötü giderse ben istedim almadılar deyip suçu hiç atmaya çalışmasın ilk okanı yiyecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 27 Ocak 2025; 18:50:23 > -
Icardi olayı ayrı bir mevzu gerçekten. Dünya üzerinde hiç bir kulüpte Icardi bu kadar rahat hareket edemez. İngiltere 2.ligde bile. Adama sen hayırdır derler. Aylardır piyasada yok. Sakatlığı ne halde, ne tür antrenman yapıyor, fizik durumu nasıl? Bir Allahın kulu bilmiyor. Sakat mı o bile şüpheli.
Balık kura ve puan farkıyla alakası yok hocam. Birisi Türkçe konuşmaktan aciz, diğeri şiveli ne dediği anlaşılmıyor. Türkiye'nin en büyük eğitim kurumundan çıkan futbol kulübüne yöneticilerine bakar mısın? Kalitesizler, kifayetsizler ve bir o kadar da egoistler. Aynı durum sezon başında da vardı. Bunlar plan, program, strateji üretebilecek kapasitede değiller.
Ama ayıbın en büyüğü taraftarda. Mayıs sonunda şampiyon olduktan sonra yine bu yönetime istifa diyemeyecekler. Geçen sene bize yaşattığı rezilliklerden sonra bu yönetimin şampiyonluk kutlamasinda ıslıklanması lazımdı.
Bir ayıp da Erden Timur'da. Sessiz kalarak bunların seçilmesine vesile oldu. Çok güçlü bir kadro kurarak bu yaz başkan adayı olmak zorunda, yaptığı bu pisliği temizleyecek.
Kısacası akıl sağlığınız için yönetimden beklentiniz düşürün ve her yerde istifaya davet edin. Okan hocadan başka tutunacak dalimiz yok, onun da silkelenmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 üzerinden kaç futbolla veya kendiyle ilgili bir şey yaptığını düşünüyorsunuz ? Herifin sakatlığı bile şüpheli idman falan muhabbeti yapıyoruz. 10 milyon cukka manitayla alem yapıyor paşa.
-
Ben buna katılmıyorum. Oyuncuların çoğuna şans verildi hepsi şansını kötü kullandı. Bir tanesi yedekten girip kendimi göstereyim fırsat bu diye düşünüp de oyuna etki etmedi. Ben 11 deki adamı geçemem zaten zorlamama gerek yok diye düşünerek oynadı çoğu
Nelson ile 3 lü hariç onu denemedi diye hatırlıyorum. Onu denememesi de mantıklı çünkü davinson öne çıkarak oynuyor Nelson geri kaçarak böyle olunca adamlara pozisyon verme olasılığın ofsayt bozulduğundan aşırı artıyor
Ya çarpraz falan koparmadı güya kahramanlık hikayesi yazacaklardı.İcardi de fırsat bu fırsat firar etti arjantine.Bende olsam bende kaçarım 10m maaşımı ödüyolar takır takır
Şimdi sakat değil dersen daha büyük rezillik
Fenerde ooster çarpaz kopardı.Adam ameliyat olmadan önce istanbulda görülmüş.Tek başına dilenci gibi değneklerle zar zor yürüyor o kadar kötü hali
Bizim eleman üçlü çektirip zıplıyordu
-
Günlerce yönetimi eleştirecek bir şey bulurum ama yedek kulübesindeki oyuncuların bu kadar kötü olmasının sorumlusu teknik ekip. Avrupa'da o kadar şanslıyız ki bizden yetenek olarak üstün sadece bir takımla oynadık.
Lyon, Bilbao, Frankfurt gibi mücadeleci takımlarla oynasaydık lige çok daha kötü yansıyacaktı bu dar rotasyon.
-
Yahu hiç bir şey yapmasa insan kulüple iligli paylaşım falan yapar. Maç önü, maç sonu. Yokum ama yanınızdayım der. Yalandan iki antrenman videosu atar. Yok yok yok. Adamın aylarca wanda kapışmasını izledik. Yeni manitasının fotolarını gördük.
Futbol? Yok. Bu herif kafasında bitirmiş zaten. Daha sakatlanmadan önce geriye gidiyordu. Ha topladı ha toplayacak dedik. Bu herif yazın gelse 10 ay bunun toplanmasını bekleriz. Kim öle kim kala.
İcardi ye para yok verildiğini sanmıyorum. Tahminim icardi parasal bir iade vs yaptı ücretsiz izinde şuan.
adamlar ne kadar loser olursa olsun bir şekilde transfer yapıyor yok talisca 50m euro alıyormuş yok öyleymiş yok böyleymiş bu işleri geçeceksin adam aldı mı aldı talisca dediğimiz adam en az 10 maç çözer yani kalan lig maçlarının hepsini kazanacaklar biz 2 maç kaybettiğimiz an şampiyonluk gider
-
Kaanı ortada kullandı totthenam maçında.Nelssonda o işi gayet yapar.Zaten bir tane kafa topu alamıyoruz ofsaytdan önce
Onu geçtim jelerti bir kez üçlüde kullanmadı
Tamam bu oyuncular kötü ama arda turan mesela tayfurdan bile verim alıyor.Hoca var hoca var.Okan garanti adam istiyor sürekli
-
Allah kaza bela vermesin de arenada şunları yenelim. Gerisi cidden çok zor.
-
Parası olmasa o kızı ayartamaz hocam.Ziyeş dahil icardide çatır çatır parasını yiyor.Hatta divan kurulunda bir üye dedi bunu
-
Daha yaz döneminde demiştim Adanadan Maestri ile Mischiutu almalı yönetim diye. Michout gitti. Şimdi 3 büyükler Maestroyu istiyor yaşı gemç dinamik ortasaha yedekten iş yapar 3 e 5e alsan en kötü o paraya satarsın.
Bu hafta rizeye attığı golu izleyin orta sahadan doksana attı.. 6 numarada yedekler ortasahayı. Parayı kanat forvete gömmek lazım. Stoper sağbek opsiyonlu kiralıkla idare edebiliriz.
Maestroya 2.5 teklif etmişiz adana 5 istiyormuş.Resmi değil sözlü bir yoklamışız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 27 Ocak 2025; 19:5:27 > -
2.5 u da 120 ay taksitle teklif etmişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X