Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguzxz , tanhu11 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
135.801
Cevap
359
Favori
2.521.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64446445644664476448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk maç deplasman eksik çok okan yenilir içerde ki maç çevircez diye anamız ağlar sonra gol atamadan eleniriz

• osonguler kullanıcısına yanıt

Maaş dengesizliğinin farkında değiller.

Fener'in şu an en çok kazananı hem de açık ara stoper Skriniar ve 7 senedir Avrupa'dan uzak kalan Talisca.

En Nesyri bunların yarısı kadar kazanıyor.

Djiku+Çağlar+Carlos maaş toplamı Skriniar etmiyor.

Szymanski+Tadic maaşı Talisca etmiyor.

Al işte bizde Sallai'ye verilen maaş nelere mal oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

deplasmanda beraberliğe yatıp İstanbul'da saplamamız lazım. tabi zor ama belli olmaz. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• İlk maçı 2-0 kaybederiz ikinci maçta 1-1 kalıp eleniriz.

İlk maçta fark yiyip ikinci maça tamamen rotasyona çıkmayı tercih ederim.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Alkmardan 3 yediysem yedim kuranın en ballı fikstüründe halısahada zortlamadım en azından ilk 8 yerine playoffa kalınca bakın fener böle tu kaka diye zırvalamam , elinde imkan olsa playoff maçındaki eksikler için Berkan’ı çoğaltacak haldesşn hala fener daha zor maç geçirebilir diyorsun gözünden çıkar gözlüğü kardeş 3 net mevkide eksiğin var 3 net mevkiinde kilit oyuncun cezalı.daha kolay play off u 2 maçtada görücez kim daha kolay geçiricek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

Okan da müthiş defansıyla ne beraberliğe yatar ama di mi &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Gayet güzel olmuş, ilk maç deplasman olması da iyi. Elimizden kaçmışlardı, şimdi daha akıllı oynayıp 2. maç fişi çekeriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

abi sanchez,osi,torreria yok yalnız ilk maç.iki tane yer gelir bizimkiler

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Ahahaha haklısın &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• AZ, Midtjylland'e göre daha dandik takım bariz şekilde hem de.
    Okan yerine başka hoca olsa zaten ilk 8'de idik de şu AZ'yi dilim dilim yerdik.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

az deplasmanı sonrası rize deplasman&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Alkmardan 3 yediysem yedim kuranın en ballı fikstüründe halısahada zortlamadım en azından ilk 8 yerine playoffa kalınca bakın fener böle tu kaka diye zırvalamam , elinde imkan olsa playoff maçındaki eksikler için Berkan’ı çoğaltacak haldesşn hala fener daha zor maç geçirebilir diyorsun gözünden çıkar gözlüğü kardeş 3 net mevkide eksiğin var 3 net mevkiinde kilit oyuncun cezalı.daha kolay play off u 2 maçtada görücez kim daha kolay geçiricek
    Aynen qanzi Braga'nın ofsayt golü olmasa ilk 24e bile girmeyecek takımınla gurur duy, bu safsataları da suyun karşı tarafına anlat. O kadar para harcayıp o sırada bitirebilen bir loserı da savunmaya devam et. Benim yorumumun altı ağlama duvarı değil. Yapı lem diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak günlüğüne yaz bunları. 😁

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

evet eksik takım. ben beraberlik bekliyorum deplasmanda. bakalım.&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• keşke çok alkmar çıksaydı &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Kim sana gurur duyuyor diyor hala daha sidik yarışındasın , ilk maçın deplasman forvetlerin sakat üstüne cezalı defansın cezalı ortasahan cezalı adam gibi bekin yok hala daha parmağınla fener diye tutturuyorsun benim sana cevabım belli play off maçlarında görürüz kim daha zor şartlarda geçiricek maçını avut kendini avut

• Şu Aral şimşir cok iyiydi dun bu adam hep boyle oynuyorsa biz alsak super transfer olur 

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Kim sana gurur duyuyor diyor hala daha sidik yarışındasın , ilk maçın deplasman forvetlerin sakat üstüne cezalı defansın cezalı ortasahan cezalı adam gibi bekin yok hala daha parmağınla fener diye tutturuyorsun benim sana cevabım belli play off maçlarında görürüz kim daha zor şartlarda geçiricek maçını avut kendini avut
    Herif Galatasaray başlığına gelmiş haklı yediği kartlar nedeniyle eksik olmasını bahane ederek sidik yarıştırıp bana sidik yarıştırma diyor. Max fenerli kafası sanırsın forvetsiz çıkacağız, 3 isim daha yazılacak bu kadroya. Adamın hesabına bak.

Sen otur rakibini düşün, Galatasaray her türlü üst tura çıkacak. O zaman da hatırlatırım, saklanma bir yere ama. Yapı lem diye ağlama bir yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 31 Ocak 2025; 15:33:50 >

• Uefa pastası hazırlattırıp, o sene bu sene yazdıran herifler; en yakın rakibin her taraftan sana saldırırken, baskıyla,manipülasyonla her yolu denerken, devre arası 4 oyuncuya 100.000.000 € saçarken; gelirlerinin tavan yaptığı, sermaye arttırımına gidilen şu dönemde şu tarz bir kadronun kurulması gerekiyordu.

Kapalı kapılar ardında neler dönüyor bilmiyoruz tabi.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Yedekler:

- Onuralp ya da Doğan

- Ahmetcan Kaplan ya da Taha Altıkardeş

- Emin Bayram

- Kaan Ayhan

- Zeki Çelik

- Eren Elmalı ya da Rıdvan

- Lucas Torreira

- Maestro

- Berkan

- Yunus Akgün

- Ahmed Kutucu

- Roland Sallai

- Dries Mertens

- Deniz Gül - Bertuğ veya Erencan Yardımcı

- Batshuayi

• UEFA Avrupa Liginde en cok gol atan takimlardaniz. Bizim sorunumuz cok gol atiyoruz, attigimiz kadar yiyoruz ama yedigimiz kadar atamiyoruz. Bunu Hocaya bildirin.

Kardeş ben bizde eksikler varken durumu idare edebildik diyorum siz kadroda bizim yarımız kadar derinliğiniz yokken sizin eşleşmeniz daha kolay olacak diye zırvalıyosun kart yediysem yedim itiraz mı ediyorum cahilmisin okuduğunumu çözemiyorsun ? Kadronda bu darlıkla bu eksikle deplasmana gidip sonrada daha kolay play off süreci yaşıcağını iddia ediyorsun güzel özgüven böle devam et sen

• 
Sayfa: önceki 64446445644664476448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.