Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanhu11 , tanhu11 , h065 , miskin_yek , miskin_yek , oguzxz Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (2 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil
5 sn
129.252
Cevap
354
Favori
2.402.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64466447644864496450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerin rakibi zor gelmiş.Bodo tam dişine göreydi.Az bize göre normal kura olmuş ama midtjylland daha iyiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • az ye deplasmanda yenilmezsek turu net geçeriz bu arada

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Onu okan buruk yapamaz işte.

Mourinho bize 2 puan yeter dedi. Yetti mi yetti. Şans yanında mıydı yanındaydı. Ama beğenirsin beğenmezsin tecrübe burada devreye giriyor işte. Biz olsak var gücümüze saldırıp 2 maçtan da puansız dönerdik.

Geçen seneden beri diyorum. Futbolun matematiği var. Biz matematik bilmediğimiz için Kopenhag gruptan çıktı biz çıkamadık. Sonra münih te böyle oynayalım kaybedelim abi diye teselli ettik kendimizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Doğru. 2 Bayern Münih maçının en azından birinde 1 puan kopartabilseydik belki biz çıkacaktık gruptan. İkisine de kazanmaya diye çıkıp kaybettik. Kaybetmemeye çıkan Kopenhag Bayern'den puanla döndü, bizi de eledi.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

kievi yensek yolumuz buydu

ya hadi bir olur anlarım

3 kez maç verdin grupta yuh artık ya

• REZİL TAKIM ARTIK HABERLERE BİLE BAKASIM GELMİYOR, ABUK SUBUK MAÇLARDA BERABERE KALDILAR BİRİNİ YENSELER ŞUAN ÇOK RAHAT ÜST TURDAYDIK ZERRE DEĞERİ YOK BANA OYNADIKLARI LİGİNDE ARTIK

• Alkmaar bizi eler guzel oldu bu vasifsiz herif en azindan ligi kurtarmaya calissin 6 puan farktan sampiyonluk verebilir bu kafayla devam ederse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt
    Hocam bu maç özelinde hata dersin sans dersin yav hata dersin eyvallah. 2 yıldır puan bıraktığımız Avrupa takımlarının kadro değerini biri toplasın çar çöpe rezil olduk geldik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bizim yönetim kolay transfer bitiremez buda patlarsa şaşırmam şahsen

• Ne yapıp edip Nelssonu geri kazanması lazım. Adam formsuz başladı diye, ve 1,2 hata yaptı diye oynatmamaya başladı. Geçen sezon Sanchez bile son haftalarda Nelsson’un yedeği olmuştu

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Adamı son bir dk aldı çoktan o defter kapandı kiralık yolcu nelson

• Şu Okan Buruk çok net başarısız oldu. İster kabul edin, ister etmeyin. Gsaray kuruluş felsefesinde Avrupa daki takımları yenmek var. Rezil rüsva etti bizi. Bir o kadar sorumlu olanda yönetim. Hepiniz hissediyorsunuzdur, psikolojik üstünlük Fener e geçti. Gsaray ın her maçını kesin kazanır diyen kaç kişi var? TR ligindeki uyduruk şampiyonluk bile bana göre tehlikede.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

"Okan yerine başka hoca olsa zaten ilk 8'de idik de şu AZ'yi dilim dilim yerdik."

Şu cümleden bu sonucu mı çıkardın?

Meali şudur başka hocayla normalde zaten ilk 8'e kalırdık da yine de bu AZ'yi yenerdik.

Yazın oynanan Avrupa Kupasında şampiyon olan takımın forveti geliyor, bir zahmet playoffta forvette kim var diye düşünmeyelim. Adamların rakibi Anderlecht dertleri hala bizim kiminle sahada oynayacağımız.

Okan hocaya tarihin en iyi forvet hattı verildi, bir zahmet eleyecek rakibi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 31 Ocak 2025; 16:26:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 20 Şubat fener deplasmana gidiyor.

20 Şubat Galatasaray evinde oynayacak.

23 büyük derbi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Viagogo gördüm ama güvenemedim. Aynen bende yakinim ama bulamadim bilet malesef. Az de satmiyoz gs satiyo kendi tarafini diyo. Neyse. Yine kaldik böyle.

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Batshuayi takas Victor Göyökeres

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Takımlar zaten 4 milyon maaşını vermek için sıraya dizilmiştir.

• Fener'in 3 gün önce deplasmana gitmesinin bir önemi yok. O maça yedeklerle çıkar derbide 7-8 tane dinlenmiş oyuncu olur en az. Bizim Okan da cezalılar hariç as kadro çıkar derbide geberik bir vaziyette oynarız. Hem Avrupa'yı hem de ligi verir büyük hoca. Okan'ın çapı bu.

• 
Sayfa: önceki 64466447644864496450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.