Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: h065 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
129.238
Cevap
354
Favori
2.402.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64476448644964506451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün mertens sıfır ikili mücadele kazanmış.Torreriada aynı şekilde bir iki tane falan

Mertens-torreria orta sahası 22/23 de bile beşiktaş orta sahasına yenildi.Biz hala bu orta saha ile oynuyoruz.Suyunu sıktık iyice

Okan hoca torreria ve mertensin avrupada fiziken ezildiğini hala farkedemedi.Dün zargana fitz jim mertens ve torrerianın içinden geçti.Sara 1v3 orta saha tutuyordu

Acil bir şekilde şu takıma sportif direktör getirilip bu orta saha ile galatasarayın avrupada iş yapamıyacağını okana videolu şekilde anlatması gerek

Mertens ikamesi 2023 yazında alıncaktı 2 sene geçti hala yok.Bir tane 10 numara bir tanede fizikli b2b bir orta saha alsak başka hiç bir ihtiyacımız yok ama okan asla vazgeçmiyecek bu kurgudann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 31 Ocak 2025; 16:39:30 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Kahrolmaya değmez skoru tutmayı bile beceremeyen takım için. Seviyeleri anca yerel. Kanıtlasınlar kendilerini bizde yanıldığımıza sevinelim.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

AZ deplasman biletlerini Galatasaray'a verecek Galatasaray da el altindan karaborsacilara. Millet bu konuda ne diyorsa hakli maalesef.

• Lemina'nın istatistikleri;

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Premier ligde ilk 20'de. Orta sahalar içinde en çok başarılı defansif aksiyonda ilk 10'da. Torreira'nın aşırı formsuz hali göz önüne alındığında, fiziksel özellikleri ile Sara'nın yanına ilaç olacak isimlerden.

Bu da Ola Aina. Premier ligde toplamda en çok başarılı defansif aksiyon gösteren bekler arasında ilk 5. 2. sırada tanıdık bir isim var. Bissaka.

Bana kalırsa Boey sonrası ne yapıp edip ilk alınması gereken oyunculardandı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 31 Ocak 2025; 16:49:22 >

• Yapıyı çokda uzakda aramamak lazım🫢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Hocam birsey merak ediyorum.hollanda da yaşıyorsunuz bilirsiniz.rakip kombine devri şeklinde bilet alırsak gs tişörtleriyle alkmaar taraftarı içinde maç izlesek bir sorun çıkar mı . rahat izleyebilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 31 Ocak 2025; 16:51:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Dun Whatsapp gruplarinda okudugum kadariyla Ajax tarafina girenlerin montlarinin onunu falan actirmislar Galaatsaray formasiyla falan girilemiyormus. AZ nasil yapar bilmiyorum. Stada girdikten sonra ise cok bir sey olacagini sanmiyorum. Ama cins tiplere denk gelirsiniz laf falan soylerler orasini bilmem. Dusuk ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 31 Ocak 2025; 17:10:33 >
  • Nuntius kullanıcısına yanıt
    Okan buruk ne sara yı, ne torreira yı ne de mertens i keser. Geçen sezon mertens i oynatmak için aktürkoğlu nu kesti.

Lemina kocaman bir hayal. Yüksek maaşlı kulübe transferi yapmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Bakalım lig maçında yunusu kesebilecek mi? Ahmet kesinlikle 11 de olmalı şuanda.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

yunus sakatlandı oynuyamaz herhalde

ahmet ve sallai kesin oynuyacak orası belli

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Sakatlığı varsa keser. Ya da sakatlığı var deyip dinlendirebilirlerde.

Ama mühim olan Ahmed in ne yapacağı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem bizim karşılaşmada hemde Bükreş-Paok karşılaşmasının galibi için manu-tot gözüküyor tabloda.

Tabloyu anlayamadım sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

ManUtd ile Spurs karşılaşmayacak. İkisinden biri gelmiş olacak yani. Midjytland ile Sociedad galibi bir takımı çekecek. Diğer takımı da biz çekeceğiz.

• Okan ın tüm okayı aslında çok konuşkan olmaması. Bu da dış cemaat tarafından bişey biliyor olarak tanınmasına olanak tanıyor. Eminim otursak konuşsak hasbihal etsek bu adamın bildiğini ben de biliyorum dersin. Ama Arda öyle mi ? Harbiden bütük takımlarda büyük hocalarla yıllarını geçirdi. Geçen konuşmasını izliyorum bildiğimiz ama ancak böyle ifade edilebilirdi dediğiniz en az 10 şey söyledi net

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sol bek yedeği için yusuf özdemirle temas varmış

erenden hem ucuz hemde daha mantıklı hamle

• Kıstas erense ondan kötü bek bulmak zor zaten de yusuf ortalama en azından istedikleri bonservis 3 falansa olur fazlası olmaz

• Ben hocanın şu huyunu anlamıyorum.Adam niye son 1 dk veya 5 dk adama söver gibi oyuncuyu oyuna alıyor?Ben oynamam şahsen son 5 dk için.Sallamam maçı da hocayıda.Yönetime karşıysa böyle mesaj mı verilir çık transfer istiyorum de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenere biz scoutluk yapıyoruz.kime baksak atlıyorlar hemen.fred smanzki örnekleri var.en son şikinyar

• 
Sayfa: önceki 64476448644964506451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.