hocam artık gol falan da atamıyoruz duran top penaltı olmadığı sürece, böyle de bir sorunumuz var |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6447. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
1 Atsa yetiyordu Bragaya.Attı ofsayttan iptal oldu.
-
İlk maçta Osimhen, Torreira ve Sanchez cezalı. Net bir skorla kaybederiz.
Rövanşta çevirmek için bir tarafımızı yırtarız ama berabere biter ve eleniriz.
Gösterdiğimiz efor nedeniyle 3 gün sonraki fener derbisinde yeniliriz ve camia iyice kaosa sürüklenir.
10 gün içerisinde gerçekleşecek senaryoyu bu şekilde görüyorum maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen guzelim fiksturu degerlendiremezsen gruplarda aha boyle tablo cikar sonrasinda
Gecmis olsun daha futbol izlemeyede degmez, yerim ligini sampiyon olmusuz olmamisiz banane, sacma sapan ligde, zevkde vermiyor
Beyler az almkaar gs maci biletini nasil alabilirim deplasman icin? Ajaxa gidemedim bari buna gideyim
Bir şeyi idare ettiğin falan yok. 8 maç oynandı toplamda. Kollama olmayan bir turnuvada en çok kart gören takım oldun ve çoğu maçta zortladın tesadüf eseri 24. olarak sondan çıkabildin, realite bu. Önce gerçekle yüzleş sonra rakip başlıklarına yorum ararsın yarım aklınla. Sanırsın tek maçla 24. Oldu herife bak, 15 iq beyniyle cehaletten falan bahsediyor bir de. Hadi abim, fazla uzattın.quote:
Orijinalden alıntı: sunset58
Kardeş ben bizde eksikler varken durumu idare edebildik diyorum siz kadroda bizim yarımız kadar derinliğiniz yokken sizin eşleşmeniz daha kolay olacak diye zırvalıyosun kart yediysem yedim itiraz mı ediyorum cahilmisin okuduğunumu çözemiyorsun ? Kadronda bu darlıkla bu eksikle deplasmana gidip sonrada daha kolay play off süreci yaşıcağını iddia ediyorsun güzel özgüven böle devam et sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 31 Ocak 2025; 15:39:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Isterse 11 tane Berkan Kutlu ile ciksin Alkmaar'i eleyemeyen hoca bu taraftarin karsina cikmasin. Subat ayindaki her macini Antepmis Rizeymis Antepmis Fenermis catir catir kazanacak lami cimi yok. Son 1 aydir yedikleri haltlari temizleyecekler.
-
trtsporda ibohatip hayal satacak, ilgilenen varsa
-
Aynen kanki 3 tane kilit oyuncunun yerine 3 kişi koyuğ eskisinden daha güçlü çıkarsın az maçına daha kolay play off sürecinde sana bol şans o transferleri eminim Okan yedek kulübesine atmaz her zaman yaptığı gibi uzatma haydi yoluna parmakla gösterip teselli ol sen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demekki Alkmaar‘a karşı eleneceğiz
Ben Hollanda'da yasiyorum hocam karaborsa harici bulamazsin bilet. Dun yasadigim sehirdeki maca gidemedim dusun cunku bir maca 250-300 Euro vermem. Kulup Avrupa deplasman biletlerini satisa cikarmiyor el altindan veriyor Avrupa'daki taraftar gruplarina. Karaborsa yapiliyor yani alenen.
Viagogo gibi siteler var guvenilir karaborsa siteleri mesela Ajax taraftari kombinesini biletini falan o siteye devrediyor Viagogo araci olarak sana devrediyor bileti. Komple karaborsa tabi.
-
Braga'nin atip iptal edilen kabak gibi ofsayt golu Fener Kayseri macinda atinca vermislerdi. Rezil ahlaksizlar.
-
-
Kaynak çöp sürekli sallar o eleman
bats şu formuyla 5m verecek enayi yok
-
Morata’nın gelmesi bile şüpheli bence. İmza atana kadar geldiğine inanmayacağım. Bu Yönetim ne yapar ne eder bu transferi bile beceremez
cenk ergun trabzonsporun transferlerini yurutuyormus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Playoff'u atlasak son 16'da AZ ile eslesecegimizi kim soyledi?
-
FAbrizio girdi haberi artık morata sözleşmeyi kabul etmiş milanla alakalı durumlar kalmış.
-
O iş gimenez milan yapmasına bağlı yalnız
feyenoord ve milan eşleşti bence satmıyacaklar milana onlarda moratayı tutacak
Galatasarayda formayı giyene kadar her transfer patlıyabilir.İsterse dursun kendi ağzıyla bitti desin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X