Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: naak98 , Jaxson Ryker , QLBatiatus Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (8 Mobil) - 18 Masaüstü8 Mobil
5 sn
129.232
Cevap
354
Favori
2.402.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64486449645064516452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ezber tamamen babası dedesinde görmüştür muhtemelen. Veya maçta oyuncu değiştirmek zorunda olduğunu sanıyordur, birisi söylese hocam değiştirmek zorunda değiliz diye değiştirmez. Öyle bir çapsızlık çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Maskat oyuncu değişikliği yaptım demek. Son dakika oyuna sokmasa maç sonu niye oyuncu değişikliği yapmadın diye sorulacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaniolo konusunda Uğur K. çok güzel konuşmuş. İçimdekileri medyaya dökmüş resmen.

Şu adamı geçen sene Haziran sonunda apar topar kiraladılar. Zorunlu satın alma koyulmadan hem de. Böyle bir rezillik hangi kulüpte görülmüştür ya? Oyuncu sende oynamak istemiyor ve bir türlü satamıyorsun.

Jakobs örneğini veriyorum ama kusura bakmayın. Sürekli sakatlanan adamı bak ne güzel sana zorunlu şartla kiralıyorlar. Biz niye beceremiyoruz abi.

Zaniolo konusunda parasını çıkarır her türlü diye yazanlar olmuştu fakat şöyle düşünün. Bu adam bize 6 ay katkı verdi vermedi. 2 senedir maaşını ödüyoruz ve 1 dakika bile faydalanamıyoruz. Ne için aldığımızdan fazlaya satabilmek umudu için.

Abi sat 10 milyona bu yaz. 2 sene daha sende kalırdı 1-2 gol katkısı verse bile kardı. Tete'yi almazdın mesela maaş olarak ekstradan karlıydın. Böyle çok mu iyi oldu diye soruyorum.

• Az alkmaar gs deplasman biletine talibim

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Haksizlik yaw.

• yine Allahın sevdiği kullarıyız dün son sn braga nıngolünün iptal olması üstüne fb nin çeyrek finale kadar yolunun açık olması iyi oldu

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

FB nin o kadar geniş kadrosu var ki onlara sorun olmaz fazla maç yapmak hatta onlara faydalı bile olur maalesef

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okan bitti.
    Bundan sonra yokus asagi gidecek takim.
    Galatasaray artik hicbir macin favorisi degil.
    Kadro cok dar.
    Ayni oyuncularin uzerine 30-40 mac dinlemdirmeden oynatarak takimin suyunu cikardi.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

3 şubatda avrupada transfer kapanıyor &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Milan udinesden lucca ile görüşüyor onu alırlarsa ne ala

Yine tarihi bir rezilliğimi alayım

Hocası leş yönetimi leş taraftarında iyi sabır var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 31 Ocak 2025; 18:14:6 >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

doğru ama bu işler öyle değil hocam

sakatlığı var konsantrasyonu var

• x (formerly twitter)
    Le Marca Sports (@lemarcaspors) on X
    https://x.com/lemarcaspors/status/1885325603550740534?t=LGVrnZCNrx3ZbzPtMKj2dw&s=19

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

x (formerly twitter)
    Le Marca Sports (@lemarcaspors) on X
    https://x.com/lemarcaspors/status/1885325603550740534?t=LGVrnZCNrx3ZbzPtMKj2dw&s=19

dörtlüye üçlü beki aldırdım

üçlüye döndüm üçlü bekini yolladım

sir kokan brook

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Her transfer dönemi italyaya tatile gidip geliyorlar

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

bu lemina alınmama olayını yaşına ya da istediği maaşa bağlayanlar var

morata daha yaşlı daha maliyetli

tamamen okan ın orta saha alınırsa 12 kişi oynayacağız demiştiniz kendisine bu soru sorulacak diye orta saha aldırmıyor herif

mertens torr dökülüyor yedekleri yok neyin hırsı bu her şeyi ben bilirimci kafa

2 hafta önce inmesi lazımdı lemina nın sana 1.5 sezon katkı verse yeter

gs de kontratı boyunca oyunculardan tam katkı almasıyla biliniyor sanki

takım geberdi yine torr sara mertens çıkacak antep dep sonrasında 3 gün sonra yine orta saha 4 gün sonra yine aynı orta saha sonra sövünce biz suçlu oluyoruz

• REZİL KEPAZELER AVRUPADA BEDEVADAN PUAN DAĞITTILAR, ÇEKİLEBİLCEK EN KOLAY FİKSTÜRÜ ÇEKTİK VE ZAYIF TAKIMLARIN BİR MAÇINI BERABERE BİTİRMESEYDİK BOŞ YERE ŞİMDİ RAHATCA ÜST TURDAYDIK, İNSAN İÇİNE ÇIKMASINLAR HİÇ, BENDE İZLEMİYORUM ARTIK ZATEN

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    İnadıyla beraber kapının önüne koyulur. Bir daha da rüyasında görür.
    Akhisar belediyeyle devam eder kariyerine. Burası Galatasaray. Kimse Galatasaray'dan büyük değil.

• bizim taraftar cok saf valla. iki uc tane laz muteahhitin futbol aklinin avrupa kupasi kazanacagini dusunuyordu sene basinda young boysa elenen bitik besiktastan 5 yiyen mi uefa alacakti

sen 10 sut cekip 2xg yapip 3 gol atiyorsun, rakibin 3 sut cekip 0.60xg ile 3 gol atiyor cunku kalede kalecin yok. ama olsun musleranin yedigi golde hicbir hatasi yok

saf oldugumuz kadar dupeduz aptaliz da kimse gucenmesin buna. bak hala morata falan konusuyoruz. cunku kaledeki plastik korkuluk 3 yerse biz 4 atalim diye dusunuyoruz

galatasarayin kurtulus recetesi:
    1- ultraslan lagvedilecek, tribunler yonetim tarafindan yonlendirilmeyecek
    2- calistigi tek takim galatasaray olacak bir sportif direktorumuz olacak. onunla beraber papaz oyunculardan cekinmeyecek karakterli bir hoca gelecek. sportif direktorumuz luis campos gibi 50 tane kulupte ayni anda calismayacak
    3- yonetim sportif direktore sadece kasa kolayligi saglayacak. transferlere, saha icine karismayacak.
    4- galatasaray seviyesine uygun oyuncular alinacak. 10 numara, stoperlerden biri ve santrforumuz tecrubeli olacak. kalanini genclerden kurmaliyiz.

ha yine bildigimizi okursak, transferi laz muteahhitlere emanet edersek, scout ekibimiz sadece youtubedan ozet izlerse super lig 31i cekmeye devam ederiz.

yetti be yildim artik. her sene ayni terane, ligde sampiyon olmak icin osimhene torreiraya falan ne gerek var???? bu kadar cok para harcayip avrupada kuskuyu yiyen baska bir takim var midir acaba? bu kadar cok para harcayip kalecisi, sag beki, sol beki, orta sahasi, on numarasi ve yedek kulubesi olmayan baska bir takim var midir acaba??

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Heh demek istediğim bu işte,

FB bizim maça delice saldıracak falan düşünüyor bizim taraftar ama FB'ye beraberlik yetecek zaten, muhtemelen 0-0 veya 1-1'e oynayacaklar

Kazanmak zorunda olan biziz şu fikstür ile berabere kalırsak lig gitmiş demektir

• 
Sayfa: önceki 64486449645064516452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.