Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6451. sayfa)

5 sn
129.153
Cevap
352
Favori
2.400.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64496450645164526453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sene basi her maglubiyete hayirli maglubiyet dedik ne yonetim ne okan ne taraftar bir ders alamadi bundan demek ki hayirli verilen sampiyonluk olacak?   kulup degil sirk diye bosa demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan Feyenord'un santraforu almadan Morata'yı satmıyormuş,

Bizim Morata çöp, istemeyizciler nerede acaba...

Milan niye satmıyor 32 yaşındaki çöp forvetini Allah Allah

• Morata da pürüz çıkmış çıkmasa şaşardık. Elin duyumcusun haberi ile oldu bittiye inanmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 31 Ocak 2025; 20:9:59 >
  • Moratayi alamazlarsa bu takımdan daha da umudum kalmaz zaten salarım bu sezonu direkt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

moratayi alsan nolacak avrupa liginin en cok gol atan takimisin   ama ayni zamanda en cok gol yiyen 2. takimisin bir sey ifade etmesi lazim bu.

muslera 3 gol yerse biz 4 atalim diye mi dusunuyoruz onu mu subvanse etmeye calisiyoruz anlamadim ki

Niye öyle diyorsunuz hocam Milan bize iteliyordu 8m deli paraydı, başka enayi çıkmazdı burdaki arkadaşlar öyle söylüyordu

Şimdi bakalım o 8m ile nasıl transferler yapılacak da bu hücum hattı toparlanacak  

Ek bilgi, Milan Şampiyonlar liginde Feyenord ile eşleşti bizim şansımıza, yani Feyenord'un rakibine santraforunu satmaması çok muhtemel

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

En çok gol atma sebebimiz UEFA'daki en kolay kurayı çekmemiz hocam, oynadığımız 8 rakibin 4'ü ilk 24'e giremedi bile

ve tabi ki atılan gollerde Icardi'nin etkisi büyük, maçların yarısını 3-5-2 oynadık çünkü

Şuan 3-5-2'ye dönmeden bu takımdan bi cacık olmaz, son 5 resmi maçta 8 golümüz var 4'ü penaltı 2'si kornerden gol atamıyor bu takım

• Seferovic boşa düşmüş. 32 yaşında hem tam bizim istediğimiz tarzda. Telefonu hala duruyordur.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ben kendi dusundugume bakarım her zaman tabii herkesin fikri kendine ve önemli ama yani benim de kendime göre düşüncem vardı yani.Bu konularda başkasının düşüncesine bakmadan degerlendirince Morata muazzam oluyordu bize , ben ajax maçını bile pek umursamadim morata gelecek diye de bu son nokta yani artık.Yok kazıkmış 32 yaşındaymış falan bunlar zaten benim ilgilenmediğim şeyler gelse de görülür zaten bunlar.Dedigim gibi son noktam buydu bu da olmazsa bana müsaade artık bu sezon

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Okan'ın çapı bu kadar.

Futbolcudan anlamaz, B planı uretemez hem korkak hem egoist.

Bizde transferleri Gardi yaptı al oynat dedi adamlar hocasız ligi götürüyor. Okan ve yönetimin getirdiği adamlarin hepsi ziyan hepsi soygun.

El ele bu kulübü Terim, Belmas ikilisinden beter şekilde batiracaklar.

Bizim son zamanlarda penaltı dışında doğru düzgün golümüz yok neredeyse.Ustune osimhen absürt şeyler yapmayınca ceza sahasına giremiyoruz.Tek sorun gol yemek değil yani

Hiç sanmıyorum alacaklarını, şimdi bunlar adam bulamayıp laf olsun diye yüksek maliyetli çöpleri doldururlarsa o zaman büyük sıkıntı.

• Morata işi de yatıyormuş Şaka gibi Hep pazarın kapanmasına doğru alırız, acele yok diyip gevşek gevşek takılıyoruz Halbuki nerde çerçöp varsa o kalıyor transferin o dönemlerine Yada Jelert gibi fahiş fiyatlara dayanan kazık transferler Bu hatanın farkına bi türlü varamıyorlar Aynı saçmalığı on kez yapar mı bir yönetim Bunların artık iyi niyetlerinden bile şüpheliyim Galatasaray'ın geleceğini sabote ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 31 Ocak 2025; 18:48:7 >

hocam ben moratanin hicbir seyi cozecegini dusunmuyorum. bak 2022 dunya kupasindaki arjantine, lautaro martinez denen kazmayla sampiyon oldular. evet morata guzel olur begeniyorum ben de ancak ana onceligimiz olmamali, degil zaten.

sofascore verilerine gore konusayim. ajax'a 1.44xg vermisiz, sadece 6 sutlari kaleyi bulmus. muslera 4unu tutabilmis. bizse 2.76xg yapip 9 sutumuz kaleyi bulmus, kalecileri tam 8 kurtaris yapmis. bayagi gol olmayacak pozisyonlardan yiyip duruyoruz. ekleme: kalecileri 41 yasinda, kendine bakiyor bizimki gibi botoks manyagi degil.

onceligimiz kaleci, sol bek ve leminayi alip transferi kapatmak olmali. yoksa morata geldiginde de bir sey degismeyecek 1 gol daha fazla atariz belki?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 31 Ocak 2025; 18:47:50 >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Yönetimlik durum yok yatma yok

Milan gimenez almak istiyor alamazlarsa udineseden lucca bitircek

Bu işte yönetimin hiç bir suçu yok.Kansızlık yapan milan.Adamı yollamak istiyon anlaşıyon oyuncuda okey hop ben forvet alamadım diyon

Milanın feyenoord ile eşlemesi tamamen şansızlık.Basiretimiz bağlandı hiç bir işimiz rast gitmiyor

Hocam Morata işi sadece ilerde gol atsın mantığı değil,

Söylediğiniz gibi bizim defansta büyük problemlerimiz var, bunun başı bekimiz olmamasına rağmen Kaan - Berkan ucube bekleriyle 4-2-3-1 oynamamızdan kaynaklanıyor

Sezon başı takır takır oynadığımız 3-5-2'ye dönerek (tabi ki bir stoper takviyesi ile) bu Kaan - Berkan belasından kurtuluyor kanat bek sistemine dönüyoruz. Kanat bek olarak BAY, Sallai, Jakobs gibi oyuncuların var Sallai milli takımda kanat bek, Jakobs da bize gelmeden önce kanat bek oynuyordu. Jelert yine normal bekten ziyade kanat bekine çok daha uygun bir isim, tabi ki bir bek transferi yapılsa iyi olur ama en kötü bu dörtlü bir şekilde götürür yine.

Dün Ajax maçına baktığında yenilen 2 golde de Berkan reisin imzası var en basitinden, çünkü bek oynayacak kapasite yok adamda sadece koşuyor arkasında kim var önünde kim var topu nereye atmalı nerden almalı bilgisi sıfır üstü sıfır

3-5-2'ye dönmemiz için bizim bir 9.5 bir stoper almamız şart oğlu şart, Morata bu değişimin başlangıcı olacaktı hoca da söyledi onu zaten

Kaleci hakkında hiç yorum yapmıyorum, nitekim bana kalsa ilk transfer Berke olmalıydı Ahmed yerine ama bizimkiler devre arası kaleci almayacaklarını net bi şekilde açıkladı o yüzden dil dökmemizin bir anlamı yok ne yazık ki.

Kısa özet:

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Şu kadro takımın hem hücum problemlerini,

hem defans problemlerini

hem rotasyonunu toparlayacak yegane kadrodur. Bek alalım stoper alalım onu bunu alalım 4-2-3-1 ile devam edelim kattiyen yemez bu kadro.

Morata, Lemina, 1 Stoper alıp yukardaki kadroya dönmek şart.

Bunu yaptığında yedek klübende Mertens, Yunus, Ahmed, Sallai, Jelert, Bats, Kaan (orta saha rotasyonu için), Nelson gibi isimler oluyor

Hem oyuna girebilecek veya rotasyon yapabilecek isimlere sahip oluyorsun hem de taş gibi bir ilk 11'in mevcut

Şurada aksayabilecek tek mevki Jakobs o da malum sakatlık probleminden, onu da artık Sallai'yi sağa atar Bay'ı sola atar falan bi şekilde hoca idare edecek.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ulan morata da olmamış ya rezillik

• Yunus'a iyileştirme falan mı vermediler ? Daha düne kadar Messi gibi takılan adam şuan anlaşılabilir gibi değil. Bana isteksiz ve trip atıyor gibi geldi.

• Topcu formayi giyene kadar transfer bitmis gozuyle bakmayin diye bosa demedik. Bu is de yatar. Bosverin baba siz transfer falan yapmayin sizin yapacaginiz isin ben. Bunlardan gelecek hayir Allah'tan gelsin. Hoca da Batshayi, Nelsson, Jelert'i takima monte etsin. O da onu beceremiyorsa sampiyonluk giderse sene sonu hoca-yonetim el ele ceketlerini alip giderler.

Leminaya ilgimiz olsa 30 kez gelirdi hocam

Okan sırf 12 kişi lafını kendine yedirmemek için almayacak bakın görün alırsada sırf laf olsun diye saçma sapan birini alır

Fatih hocadan çok daha egoist biri malesef.Dediği ve yaptığı ona göre doğru

• 
Sayfa: önceki 64496450645164526453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.