Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6484. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 36 Misafir (10 Mobil) - 31 Masaüstü13 Mobil1 Android
5 sn
145.751
Cevap
377
Favori
2.717.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64826483648464856486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hala aynı şeyi iddia ediyorum kardeş 3 oyuncun çıktı 3 oyuncu getirdin hiçbiri takımınla idmana çıkmamış sahada onun tarzını bilmiyor motor parçası değişirmiş gibi olmuyor bu işler , hayır seni engellemedimde ama ardım yanıkta değil senin yanık ss leyip kendince tayyare gibi uçuyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

avrupa için 3 şubat son

bizde geç açıldığı için transfer tahtası 7 şubat 02 ye kadar

O sebepten 3-4-5-6 şubat transfer için kritik diyip duruyolardı bizim gese muhabirleri

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Ben hala aynı şeyi iddia ediyorum kardeş 3 oyuncun çıktı 3 oyuncu getirdin hiçbiri takımınla idmana çıkmamış sahada onun tarzını bilmiyor motor parçası değişirmiş gibi olmuyor bu işler , hayır seni engellemedimde ama ardım yanıkta değil senin yanık ss leyip kendince tayyare gibi uçuyorsun

En azından bozuk plak gibi "Kom oynoyocok" yazmamışsın bu sefer. Galatasaray adamın ağzını 1 günde değiştirir böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 1 Şubat 2025; 22:45:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Danso için kritik gün bugün

Deadline a girdi avrupa eğer transfer yapamazsa ucuza bizim bitirme şansımız çok artar

Danso-lemina-morata çok fena eklemeler olur

• Bu iyi duruyor alın şöyle Köhn gibi adamlar kardeş

• alpikom A kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz herif işte

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Sen mesajını park et habire günceller günceller yazarsın

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Tam tersi durum olsa erteleme yapılır mıydı acaba en iyi koçlardan i.hacı tarafından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 1 Şubat 2025; 22:46:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Danso için kritik gün bugün

Deadline a girdi avrupa eğer transfer yapamazsa ucuza bizim bitirme şansımız çok artar

Danso-lemina-morata çok fena eklemeler olur

Niye bir akıllı biz miyiz, bizim yönetim ve akıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

avrupa için 3 şubat son

bizde geç açıldığı için transfer tahtası 7 şubat 02 ye kadar

O sebepten 3-4-5-6 şubat transfer için kritik diyip duruyolardı bizim gese muhabirleri

3 ünden sonra avrupadan adam alabilcez ama avrupa kendi içindemi satamayacak

• Akdogan33 kullanıcısına yanıt

Persembe 23.00 Hollanda

Pazar 19.00 Rize

En büyük kabus burası.

• alpikom A kullanıcısına yanıt

okan haddini bilse daha iyi, koca gs kulübüne akhisar muamelesi çekiyor

• josrdr kullanıcısına yanıt

Rezilliğin üstünden 2 gün geçti ya gün yüzüne çıktı okanball sevdalıları. Sonraki rezilliğe kadar campiyon hoca diye dolaşırlar ortada. Herif adanayı yensin diye morata + 4 transfer çekiyoruz adama.

• hacıya gerek yok olmadı zaten barca ile oynayacakken lütfen beşiktaşı erteleyin dedik etmediler. aynı durum olursa fener de PAŞA PAŞA oynayacak. ertelettiren yönetim defolsun gitsin.

• tahmin ettiğimiz gibi paşamız icardi kalıp özel idmanları yapmayacakmış pazartesi arjantine geri gidiyormuş bu adam kafada futbolu bitirmiş yazık şuna ödenen 10m euroya direkt sözleşmeyi feshedip ne hali varsa görsün dememiz lazımdı utanmadan eylül-ekimde gelir 1 sene daha 10m euro cukkalar ayıp ya

• evohan kullanıcısına yanıt

avrupa anca açık yerlere satabiliyor o vaktiden sonra

• YÖNETİMDE ADAM OLSA İCARDİ İLE DERHAL SÖZLEŞME FESEDER, LA ADAM RESMEN DAŞ DAŞ GEÇİYOR, YÜRÜYÜP KADINLARI HOPLATAN ADAM GELSİN ANTREMANA DÜZ KOŞUSUNU YAPSIN BU NE ABİİİİİİ

• Var bir hayalimiz

Berke + Danso + Lemina + Morata + 9.5 kanat  

• Yılbaşında belirtmiştim ara dönemde transfer defansa şart diye ama nafile yapılmadı,sonra takımda uyuşmazlıklar aksamaalr ve gol yemedimiz maç yok diye belirttim sıkıntılar olabilir ilerde dedim dediğim gibi oldu takım yavaş tan düşmeye oyundan başladı eski yırtıcı gücünü kaybetti
    Eğer bir önlem alınmaz ise Mart ayında puan farkı kalmayacaktır

• 
Sayfa: önceki 64826483648464856486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.