alacağımız max grealish bu olur. hoş orjinali de overrated bir oyuncu zaten |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6690. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Villa dönemi çok iyiydi bence hocam, tikitaka'cı futbol katili keltoş bitirdi adamı.
-
yalnız bu stoper işi sezon kaybettirecek hata olabilir
3lüye dönmüşken ne diye nelsson u gönderdik geçen yıl 2.yarı 1er ay sakatlanmadı mı apokerim sanchez
şimdi stoper alınsa bile yedekte tek en kötü oynadığı pozisyon stoper olan kaan kalıyor
metehan berkan 1dk süre almamalı stoperde
bi yerli stoperde çözmemiz lazım
-
Stoper yolladığımız için bize 1 değil 2 stoper lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Trippier yatmış.Yavaştan lemina ile avrupa işini kapayacaz gibi
Lemina+morata+sallai yaz geç listeye
-
Stoper almazlarsa lig bile sıkıntıya girer.
Nelson gitti. Bir sakatlıkta kim oyanacak?
Mümkün değil stopersiz kapatmaları.
-
apo kerim'le nasıl olacak ya? belini döndürene kadar adamlar tur bindiriyor çok ağır adam. Berkan ve kaan da öyle
-
Galatasaray, Saba Goglichidze için yeni bir resmi teklif yaptı. (samiyenhaber)
-
Trippier olmadıysa daha sağ bek işine girmeyiz sanırım stoperle kapanır dönem
-
Aynı şeyi tekrarlatıyorsunuz; Ya okuduğunuz şeyi anlayamıyorsunuz ya da anlamak istemiyor ve çarpıtıyorsunuz. Tamam anladık en iyi taraftar sizsiniz de biz "BU" maçı kaybedecek demedik ki. Biz bu takım bu oyunla bir yerlerde mutlaka kaybedecek demiştik diyoruz bunun neyini anlamıyorsunuz! Kazandığı maçlarda da göklere çıkarmadık aksine kötü oyunun devam ettiğini bu maçı da atlattığımızı ama bir yerde mutlaka takılacağımızı ısrarla söyledik. Sağdan soldan okuduğunuz bir iki mesajı koca bir tarafa genelleyen sizsiniz. Ortadaki durumu mantıklı ve objektif br şekilde değerlendirmiyor tamamıyla düşmanca bir tavır takınıyorsunuz. Biz size açıklama yapmak mı zorundayız?
Ders almış derken muhtemel kastınız da defans yapmaya çalışmamız tahminimce. Ders almış demedik yine çarpıtıyorsunuz. Takımın eksik yönünü tespit etmiş bunu değiştirmeye çalışıyor demişiz.
Anlayamayanı anlarım ama anlamıyormuş gibi yapıp çarpıtandan hiç hazzetmem hocam. 2 yada 3. kez sözlerimizi ne yazık ki çarpıtıyorsunuz ves size hiç yakıştıramıyorum. Eğer çarpıtmadan hakikaten gerçek sözlerimiz üzerinden eleştirip izahat isterseniz ne ala hiçbir renkdaşımı cevapsız bırakmam. Ama bir kez daha çarpıtarak eleştirmeye devam eder laf vurmaya çalışırsanız yine ne yazık ki sizi cevapsız bırakmak zorunda kalacağım zira kötü niyetle muhattap olmak istemiyorum.
İyi forumlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
stoper Lemina diyorum inanmıyorsunuz :)
-
3lüye dönülecekse sağ bek neden arıyoruz bunu zaten anlamıyorum
bay sallai bunlara önde yer yok kalan lig maçlarının yarısında sahaya atabileceğin jelert de var
-
Ligi için 11 şubata kadar vakit var
-
Okan efendi yemeye yeni birini bulmuş. Bıkmadı bek'e para yedirmekten. Umarım alamayız.
-
Hay gürcünüze tükürüyüm adamı ırkçı yaptılar zorla
gelsenize ya.Sanki burada avrupa seni görmüyor.
-
İyi stoper yalnız bu çocuk
Empoli kötü takım olunca istatikleri kötü çıkmış
Gelişime açık yani
-
Çocukla derdim yok hocam açıkcası izlediğim birisi de değil ama okan bunu da yer ondan eminim.
-
Okan leminayıda köreltecek zaten biliyoz artık
Stoper yok alsınlar birini
-
Kel burhan alev topu atmış
yine ne sallıyon ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X