< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7100. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Demek ki bir iki oyuncu olmayınca teknik direktör eğer bir iki oyuncu yok ise çözüm bulamıyorsa buna hocam hoca denmez
#okanburukistifa
Fener maçına çıkılacak kadroda olmayacak tek isim olmaması gereken tek isim okan'dır bırak takım kendi kendine oynar al efen'i ayhan'ını berkan'ını kaanını gidin kumda oynayın
Bu adamla Yuva bile kurulmaz ki belli zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 14 Şubat 2025; 10:9:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün FB nin de stoperleri yoktu Mourinho Amrabat ile Yusuf Akçiçek ile halletti tek gol bile yemedi takımı.
-
Sadece bir öngörü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğin mobbing olarak yapıyor
-
Sorarsan takımi 2 yıldır Okan buruk şampiyon yapti. Kendisine verilen kadronun başında teknik direktör olmasa bu takım yine şampiyon olursu. Yönetimden önce Okan buruka laf edilmesi gerekli. Elinden gelse yönetime yaranmak için transfer bile yaptirmayacakti.
Yok gidemedim iyiki evden izlemisim. Futbolu unutmus takim.
Herife Galatasaray tarihinin en pahalı kadrosunu kuruyorsun
Sonuç 36 resmi maç yenilen 54 gol
Hala çözebilir mi diyen var kardeş adam 30.golde çözememiş 40.golde çözememiş 50.golde çözememiş...
Kesin 100.gol civarı çözer aynen
Eksik varsa bugün savunma yap gel la ilk yarı 5 net gol pozisyonu verdik takım savruluyor
Kaan atıldı takım çöktü ondan 4-1 demek ayıptır takım zaten çökük sene başından beri nerenizle izliyorsunuz
10 kişi kaldık diye alkmaar gibi vasat bir takımdan 4 5 mi yiyeceğiz ne alaka kim bunlar?
okancılar iyice kontrolü kaybetti
Bu herifi savunmak artık yasak bu başlıkta yapan olursa çok fena sararım ona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaç tane oyuncuyu yemiş buruk sevdalıları açıklasınlar? icardi şampiyon yaptı kurtardı okanı 2 sene
-
Günaydın td ü olmayan gs ailesi
Size en acı şeyi söyleyeyim. Siz istifa diyorsunuz da bu adam sezon sonunda şampiyon olmazsak da takımda kalacak. Bu sefer de diyecekler ki 3 senede 2 şampiyonluk almış adamı mı gönderelim
-
-
Büyük iş bilmemezlik örneği göstererek lemina nın bir ayağı edemeyecek cuesta yı sırf yalamaktan bir hal olduğu yönetimi aldırdı diye uel e yazmadıysa ben de menerliyim
Leminayı geçtim metehan da nelson da takım içinde çok daha iyi pozisyon alıyor bu adamdan
Sen nelson u gönder bu adamı al üstüne leminayı yazama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 10:18:2 > -
Suanki durumun en büyük nedeni okanin nelssonu yemesi. Avrupa gruplarda berabere kaldigimiz bir macta nelssonu oyuna soksa skoru tutmak icin gruplardan cikmistik. Dünde bu rezilligi izlemezdik.
-
Hocanın laz damarı yüzünden tek bir maça takılı kalıp 3lü oynatma sevdasından (3lü oynayacak kadron yok) vazgeçmesi lazım artık. Tottenhamı yenerkende son 20 dk maç 3 3e hatta 3 4e gelebilirdi. Hoca taktik olarak 2 sistem arasında gidip geliyor. Ama senin 2 senedir oynadığın bir sistemin var bundan neden vazgeçiyorsun. Taktik disiplini sağlayamazsın sürekli oyuncuların yerini değiştirerek.
Şimdi bakalım doğru kadro kurabilecekmi oyuncuları kenarda küstürmeden adaletli bir kadro yapabilecekmi göreceğiz. Ikinci yarı nerdeyse her maç deplasmanda hepside zor rize bjk samsun ts alanya paşa eyüp vs vs.
Oyuncu formlarıda düşüşte yorgunluklar bitmiyor. Ajax maçında tek başına savaşan Barışın pili bitti.
Ligde kadronun artık ezbere sayılabilecek olması lazım.
4312
Günay
Frank (Jelert)
Sanchez
Apo (Cuesta)
Sallai (Eren) (jacobs)
Toreira (Kaan)
Lemina (Berkan)
Sara (Kerem)
Ahmed (Mertens) (Yunus) (Yusuf)
Osimhen
Morata (Barış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 14 Şubat 2025; 10:20:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle bir durumda yönetim de gider. Dünden beri #okanburukistifa tt olmu durumda hatta bu sabah 1. sıradaydı.
Taraftar yeterki tepki koysun. Burak Elmas bile o kadar yalamasına rağmen Fatih Terim'i kovmak zorunda kaldı.Dursun'da gider
-
İnsanda biraz utanma olur zaten bulunduğu mevkiye torpille atandığını her hafta gösteriyor sağolsun
-
Hani gassaray winnerdi
okan buruk ilk sene manu galibiyeti ve bayern maçlarındaki oyunun ekmeğini yedi. bu sene de tottenham maçının ekmeğini yiyecekti ama o kadar fazla rezillik yaşandı ki olmadı. nelssonu yollayıp yerine hiçbir işe yaramayan cuestayı aldırttı.
yönetim rezalet ama rfs,kiev,malmö, iki az alkmaar ve ajax maçlarında takım leş gibi oynadı. okan buruk tamamen süper lig teknik direktörü olduğunu bir kez daha gösterdi. az alkmaardan 4 yemek nedir ya. ben mesela bizim takımın rakiplerini izlerken ne oynadığını anlıyorum ama biz ne yapıyoruz anlayamıyorum. sene sonu umarım yönetimle beraber giderler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X