Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7100. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 61 Misafir (13 Mobil) - 56 Masaüstü18 Mobil
5 sn
142.437
Cevap
371
Favori
2.652.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70987099710071017102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nelsson evlat değil çünkü. Sen sezon başında Kaani Metehan i Nelssonun önüne yazarsan adam gider . Bunu bu hoca hep yapıyor. Hatirlarsaniz futbolculuğu tartışılacak sol bek kazim ı Bayern maçında Angelino nun önüne yazmıştı. Net olarak söylüyorum hoca değil futbolcu öğütme makinası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu takımdan bi halt olmaz koşmadığı sürece, fizik ve kondisyon olarak dökülüyor takım koşmuyor çok iyi bir kondisyoner şart takıma

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Demek ki bir iki oyuncu olmayınca teknik direktör eğer bir iki oyuncu yok ise çözüm bulamıyorsa buna hocam hoca denmez
    #okanburukistifa

Fener maçına çıkılacak kadroda olmayacak tek isim olmaması gereken tek isim okan'dır bırak takım kendi kendine oynar al efen'i ayhan'ını berkan'ını kaanını gidin kumda oynayın
    Bu adamla Yuva bile kurulmaz ki belli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 14 Şubat 2025; 10:9:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün FB nin de stoperleri yoktu Mourinho Amrabat ile Yusuf Akçiçek ile halletti tek gol bile yemedi takımı.

• Sadece bir öngörü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napstr kullanıcısına yanıt

Bildiğin mobbing olarak yapıyor

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Sorarsan takımi 2 yıldır Okan buruk şampiyon yapti. Kendisine verilen kadronun başında teknik direktör olmasa bu takım yine şampiyon olursu. Yönetimden önce Okan buruka laf edilmesi gerekli. Elinden gelse yönetime yaranmak için transfer bile yaptirmayacakti.

• josrdr kullanıcısına yanıt

Yok gidemedim iyiki evden izlemisim. Futbolu unutmus takim.

• Herife Galatasaray tarihinin en pahalı kadrosunu kuruyorsun

Sonuç 36 resmi maç yenilen 54 gol

Hala çözebilir mi diyen var kardeş adam 30.golde çözememiş 40.golde çözememiş 50.golde çözememiş...

Kesin 100.gol civarı çözer aynen

Eksik varsa bugün savunma yap gel la ilk yarı 5 net gol pozisyonu verdik takım savruluyor

Kaan atıldı takım çöktü ondan 4-1 demek ayıptır takım zaten çökük sene başından beri nerenizle izliyorsunuz

10 kişi kaldık diye alkmaar gibi vasat bir takımdan 4 5 mi yiyeceğiz ne alaka kim bunlar?

okancılar iyice kontrolü kaybetti

Bu herifi savunmak artık yasak bu başlıkta yapan olursa çok fena sararım ona

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt

kaç tane oyuncuyu yemiş buruk sevdalıları açıklasınlar? icardi şampiyon yaptı kurtardı okanı 2 sene

• Günaydın td ü olmayan gs ailesi

Size en acı şeyi söyleyeyim. Siz istifa diyorsunuz da bu adam sezon sonunda şampiyon olmazsak da takımda kalacak. Bu sefer de diyecekler ki 3 senede 2 şampiyonluk almış adamı mı gönderelim

• bu adam gittiğinden beri sürünüyor takım

• Büyük iş bilmemezlik örneği göstererek lemina nın bir ayağı edemeyecek cuesta yı sırf yalamaktan bir hal olduğu yönetimi aldırdı diye uel e yazmadıysa ben de menerliyim

Leminayı geçtim metehan da nelson da takım içinde çok daha iyi pozisyon alıyor bu adamdan

Sen nelson u gönder bu adamı al üstüne leminayı yazama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 10:18:2 >
  • Suanki durumun en büyük nedeni okanin nelssonu yemesi. Avrupa gruplarda berabere kaldigimiz bir macta nelssonu oyuna soksa skoru tutmak icin gruplardan cikmistik. Dünde bu rezilligi izlemezdik.

• Bu adam Galatasaray düşmanı kripto diyoruz

Böyle yöneticin olursa gideceğin yer kümedir

Kasti yapıyor

• Hocanın laz damarı yüzünden tek bir maça takılı kalıp 3lü oynatma sevdasından (3lü oynayacak kadron yok) vazgeçmesi lazım artık. Tottenhamı yenerkende son 20 dk maç 3 3e hatta 3 4e gelebilirdi. Hoca taktik olarak 2 sistem arasında gidip geliyor. Ama senin 2 senedir oynadığın bir sistemin var bundan neden vazgeçiyorsun. Taktik disiplini sağlayamazsın sürekli oyuncuların yerini değiştirerek.

Şimdi bakalım doğru kadro kurabilecekmi oyuncuları kenarda küstürmeden adaletli bir kadro yapabilecekmi göreceğiz. Ikinci yarı nerdeyse her maç deplasmanda hepside zor rize bjk samsun ts alanya paşa eyüp vs vs.

Oyuncu formlarıda düşüşte yorgunluklar bitmiyor. Ajax maçında tek başına savaşan Barışın pili bitti.

Ligde kadronun artık ezbere sayılabilecek olması lazım.

4312

Günay

Frank (Jelert)

Sanchez

Apo (Cuesta)

Sallai (Eren) (jacobs)

Toreira (Kaan)

Lemina (Berkan)

Sara (Kerem)

Ahmed (Mertens) (Yunus) (Yusuf)

Osimhen

Morata (Barış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 14 Şubat 2025; 10:20:33 >

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Öyle bir durumda yönetim de gider. Dünden beri #okanburukistifa tt olmu durumda hatta bu sabah 1. sıradaydı.

Taraftar yeterki tepki koysun. Burak Elmas bile o kadar yalamasına rağmen Fatih Terim'i kovmak zorunda kaldı.Dursun'da gider

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

İnsanda biraz utanma olur zaten bulunduğu mevkiye torpille atandığını her hafta gösteriyor sağolsun

• Hani gassaray winnerdi

• okan buruk ilk sene manu galibiyeti ve bayern maçlarındaki oyunun ekmeğini yedi. bu sene de tottenham maçının ekmeğini yiyecekti ama o kadar fazla rezillik yaşandı ki olmadı. nelssonu yollayıp yerine hiçbir işe yaramayan cuestayı aldırttı.
    yönetim rezalet ama rfs,kiev,malmö, iki az alkmaar ve ajax maçlarında takım leş gibi oynadı. okan buruk tamamen süper lig teknik direktörü olduğunu bir kez daha gösterdi. az alkmaardan 4 yemek nedir ya. ben mesela bizim takımın rakiplerini izlerken ne oynadığını anlıyorum ama biz ne yapıyoruz anlayamıyorum. sene sonu umarım yönetimle beraber giderler

• 
Sayfa: önceki 70987099710071017102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.