Bana kalsa Hatay ve Kiev maçlarından sonra kovulmalıydı ama Rize-AZ-Fener maçlarında duracak ve puan farkını 9'a çıkaracak. Yoksa gidecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7122. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hala kadroya Barış Alper yazan görüyorum.
Bu adam dün gece bu saatlerde sol tarafta orta sahaya yakınken topu dikip korner yaptırdı. Senelerdir futbol izlerim böyle saçma sapan korner görmedim topu oraya ancak barış Alper denen güreşçi dikerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam gecen sene orta aciyordu, ver kac yapip iceri top atiyordu bu sezon ful calim deniyor bıktık vallahi kesinlikle 11 olamaz bu adam yedek kalip sonradan girecekki akli başına gelsin. Gecen sene 11 asist yapmis bu sezon 1 asisti var
beyler bu yunus kadro dışı mı yoksa alkmaar maçında cezalı mıydı
-
Sakat hala alkmaar rövanşında oynar
-
ajax maçında da mı kötüydü yapmayın.Elimizde fiziken anomali tek adam var onuda küstürmeyin
Barışı kessin takım atağa bile çıkamaz.Frankowskinin alameti farikası arka direğe uzun vurması kim koşacak oraya vurunca ona
Takımda uzun vurmayan adam mı var herkes dikiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 15 Şubat 2025; 0:10:18 > -
Aynen, bu adam zaten senin sayende bir anadolu takımı ile Türkiye kupası aldı, senin sayende bir anadolu takımını şampiyon yaptı, senin sayende iki kez üst üste şampiyon yaptı ve de senin sayende şu anda ikinci takımla arasında puan farkı açtı, sen gözümüzü açmasan hiçbir şey anlamayacaktık. Her yükselişin inişini de olur tekrar yükselişi de… Böyle şeyler olur, sen önce kendine bak, sana sormayacağım ne düşündüğümü. Evet, berbat oynandı farkındayım ama bu kadar istifa istifa diye boğaz yırtılırcasına bağıracak bir durum yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az li oyuncular muslera ile karşı karşıya kaldıklarından istemsizce üçgene bastım
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92Bu adam gecen sene orta aciyordu, ver kac yapip iceri top atiyordu bu sezon ful calim deniyor bıktık vallahi kesinlikle 11 olamaz bu adam yedek kalip sonradan girecekki akli başına gelsin. Gecen sene 11 asist yapmis bu sezon 1 asisti var
Mertens bu sezon uefada asit kralı o zaman oda her maç oynasın banko
-
Ben o konuda marjinal olamıyorum çünkü Galatasaray son 15 senede bir tane yardımcı antrenör yetiştiremedi. Tarihi rezillik. O yüzden Okan Buruk sezon sonuna kadar devam eder.
ne olursa olsun haftaya feneri yenmemiz lazım, yoksa kaos olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avrupa’da kendimizden düşük seviyede takımlara karşı bu derece çaresiz kalmak kesinlikle kabul edilemez. Takım tam kadro iken de böyle yeniliyorduk. Fizik olarak yetersiz kalıyoruz en başından. Jelert Anadolu takımlarında bile zor oynar, Berkant ise en fazla yedek olur 80 den sonra girer. Sallaiyi nereye koysan tutmuyor. Sara aşırı yumuşak adam, en fazla mertens ile değişimli oynar. Morata veya herhangi bir İspanyol futbolcu Türkiye çok zor uyum sağlar, bizim topraklarda İspanyol oyuncu tutmuyor. Muslererın son sezonu olmalı artık. Daha saysam bir sürü yanlış var. Lemina bir an önce takıma monte edilmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben yarin avukat arkadasima sorayim o post suc unsuru olusturur mu diye. Olusturursa su herife dava açacağım. Olusturmazsa takim ismini degistirip aynisini derbi gunu Fenerbahçe bolumune yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X