İzledim evet ama bu kadar pahalısını izlemedim. Mideden ziyade kafam kaldırmıyor. Konuşma diyen oldu mu aksine konuşun ki belki sezon sonu Klopp'a falan giderler de bu kadro heba olmaz. Bu yönetimde herhangi bir akrabam yok eşim dostum var ama hiçbirini Galatasaray'ın zerresi kadar sevmiyorum :) Tanışıyorsak ben de o tondan konuşayım tonun hoş değil çünkü, neden yükseldiğini de anlamadım. Muhtemelen öyle olacaktın çünkü benim de takımı gördükçe kusasım geliyor. Dediğim gibi yapılıp yapılmamasını konuşmuyorum neden yapılmadığını söylüyorum. İlk maçta protesto olmazsa 3 gün sonra Fenerbahçe şampiyon olunca protesto ederler :) Karşılığını sahada görmediğin zaman destek olmak zorunda değilsin. Kimse değil. Destek isteyecekleri bir oyun yok, o yüzden iyi oyuna bağlı store alışverişi yapan kimsenin şu an öyle bir destek yapması da mantıklı değil. Anlaşma olasılığımız yok, senin protesto talebini anlıyorum. Yapılmasın demiyorum neden yapılmadığını söylüyorum. Orada anlaşamıyoruz. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7120. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Eğer okan koltuğunu kurtarmak istiyorsa
Bir daha ne kaanı ne berkanı ne de mertensi 11 e sokmamalı(Mertens kötü olduğundan değil artık çekmiyor dinlenmesi lazım)
-
-
Koltugunu kurtarmak isteyen bugunki izni iptal edip tum takimi Florya'ya cagirirdi isin ciddiyetini gostermek icin. Kendi bilir. Bu kafada devam etsin.
-
10 günde bir gün ışığı gören, herhangi bir maçı izleyemeyen, 11 yılın verdiği haset ile avluda volta alan tip yine ortaya çıkmış. Ciddiye almıyor işte kimse seni, hala zorluyorsun.
Yanına da forumdan şampiyon olmaya çalışan, yazdığı yazılara anlayamıyor diye kimsenin cevap vermediği yeni cereni almış.
Senede 4-5 defa yüzleri gülen, onda da etrafa saldıran tipler bunlar. Birbirlerini avutmak bunlarda gelenek.
Edit: Dünden beri sürekli forumdayım, eleman gerçeklikten koptuğu için kafasından senaryo uydurup ortalıkta yok falan diye yazdıklarımı paylasıp milleti avutuyor.
Kandırılması çok kolay çünkü çabaya gerek yok. Ne kadar saçmalarsa o kadar itibar göreceğini farketmiş en azından, o tarafta böyle malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 14 Şubat 2025; 21:42:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dun aksamki mactan sonra bile Fenerlilerle agiz dalasina girebilecek enerjinize hayranim beyler onu da belirtmek isterim.
-
AZ rövanş maçına Morata yetişmez çift forvet oynayamazsak zar zor 1 veya 2 gol atabiliriz, Morata yetişir Osimhen ile çift forvet oynarsa en az 3-4 tane atarız(Okan sayesinde değil oyuncu gücüyle). "4 tane atarsak turu geçeriz mi demek istiyorsun" diye düşünmeye gerek yok "gol yemeyiz" demedim.
-
Aynen öyle, tecrübe eksikliği. İş bilmediğinden dolayı. Tecrübeli adam, torri'nin doğum gününde alkolü yasaklardı, hatta partiyi bile ertelerdi. Az maçını yenin, sonra ne yaparsanız yapın diyebilirdi.
-
-
alkmaar parrotu 4.5 milyona almış
Biz cuestaya 8 kösüldük
-
Takımın her yerinden şımarıklık laubalilik akıyor. Bokan efendi de sağolsun tuz biber katıyor. Bu sene ne olursa olsun şampiyonluk yaşayıp bokan efendiyi kovmak lazım takımın yarısı gitmeli başarı kovalayan yeni takım toplanmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan Buruk, oyuncuları değil oyuncular Okan Buruk’u oynatıyor…
Okan hoca sinek 2 li olmuş!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Osimhen'i anadolu forvetine çeviren, Sara'nın ayakta duramamasını sebebi, avrupada fizik olarak ezilmemizin mimarları dünyaca ünlü atletikçilerimiz.
-
Adana Demirspor 1-1 Antalya
Maçın ikinci yarısını seyrettim.Çok ilginç Adana Demirspor kendi sahasında bekleyip alanları kapatmayı tercih etti.
İyi de senin sadece üç puanın var!
Paldır küldür saldır demiyoruz da. Şimdi aldın bir puan daha.Toplamda dörde çıktı puanın.
Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.
Yalnız Adana Demirspor'da sağ bek Arda Kurtulan gayet iyiydi.22 yaşında çok sağlam durdu.Takip etmek lazım bir kaç maç.
Bizim scout ekibi zaten listeye almıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takimlarda her zaman futbolcularin korktugu bir teknik direktor olmasi taraftariyim topcu agzini acamamali bizimki partilemeye filan gidiyor oyuncular ciddiye alir mi taktik teknik zaten yok oyle 11 adam sahada rastgele futbol.
-
Yav bizim foruma ne oldu arkadaşlar.Hiç alışık değilim bu duruma.
Nedir bu sessizlik!
Burada şuan kan gövdeyi götürmesi lazımdı. Çatallar,bıçaklar havada uçuşmalıydı.
Böyle sessiz sessiz de olmuyor.
Daha benim anlatacaklarım bitmedi ki.
Nerde bu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 14 Şubat 2025; 22:38:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osimhen ünlü bir manajerlik şirketi ile anlaşmış.Psg ve manu takipteymiş
Son izlemelerimiz artık.Umarım sonu güzel biter
Seneye yeni bir hocaya genç atletik bir santrafor alınmalı.Okana asla takım kurulmamalı
-
sadece kaldiramiyorum bu kadar arka arkaya rezilligi, kirdiysam kusura bakma dunku mactan sonra herkes gergin.
fenere icerde yenilmemize yol kazasi dedik, besiktastan 5 yemeye sanssizlik sezon basi dedik, rfk iyi oynadi dedik su dedik bu dedik. ama bir turlu ders alamadik.
uzuluyorum artik, daha ne rezillikler olacak diye izliyorum. uzuluyorum.
-
Son haftalarda Mbaye Diagne farkı yok zaten. Herif her topu kaleciye nişanlamayı başarıyo. İyiki para çıkışmadı da alamadık .Yoksa 1000 yılın kazığı olurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X