Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7121. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 29 Misafir (7 Mobil) - 29 Masaüstü13 Mobil
5 sn
142.472
Cevap
372
Favori
2.654.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71197120712171227123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umutsuzluk.

Her takım kötü oynayabilir, rezil olduğu maç olabilir gayet doğal. Bizim kötü maçlarımızın birbirinin kopyası olmasi hatta kazandigimiz bazi maclarin dahi kotü olması hicbir cozum uretilememesi ve üretilme ihtimaline olan inanc yok oldu o yuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

takimda takimi umursayan oyuncu yok ki hocam. onceden yerli oyunculara karsiydim da bizde ise yaramiyor galiba yabanci oyuncu bollugu.

yerliler baskiyi hissediyor da yabanci hagi gibi kafayi basarili olmakla bozmus biri degilse umursamiyor. ilk 2-3 ay bir seyler deniyorlar baktilar herkes yatiyor onlar da saliyor.

yabancilardan kastim da takimdaki guney amerikalilar. vaktiyle bir soz vardi takimda 2den fazla brezilyali olursa sadece partilerler diye, bizim tum guney amerikalilar boyle.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Kardeşim

İyi ki de para çıkışmadı dedin ya

Orda kendimden geçtim yeminle.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

Başında şovmen değilde aklı başında bir başkanı olsaydı ne 3 puan ceza alırdı ne de aptal gibi ayak oyunları yapıp sahadan çekilmezdi.

Aralık ayında oyun olarak toparlamışlardı. farkı kapatabilirlerdi ve ligde kalabilirlerdi.

Şovmenden başkan yaparsan böyle oyuncak eder

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Dün gittiğin deplasmanda maç kazandırıyordu sana 2 ay önce.Dün o olmayınca kaleye bile gidemedin.Gidince üzülürsün diyim

Adamda hiç bir suç yok hucum gücümüzün en büyük faktörü.Onu bu hale çevirene kızın

Bu takıma hangi forvet gelirse gelsin okan bozacak

• barsahin B kullanıcısına yanıt

3-4-2-1 düzeni AZ'nın üstünden silindir gibi geçer.

Bunu ilk mac öncesinde de yazdım.

Bu takim bu beklerle daha dogrusu olmayan beklerle 4'lu oynamaz, oynayamaz hem gol atamaz hem de kalesinde bol pozisyon yer.

Günay

Cuesta Sanchez Apokerim

BAY Torrera Sara Jelert

Sallai Mertens

Osimhen

Bu takim bu oyuncularla bunu oynar.

Ligde:

Günay

Cuesta Sanchez Apokerim

Lemina

Frankowski Torrera Sara Yunus(BAY)

Morata Osimhen

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Klasik bir cevap olacak biliyorum ama

Her gecenin bir sabahı vardır.

Tabii bizim gecelerimiz kabuslarla geçiyor orada haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 14 Şubat 2025; 22:52:11 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Valla hiçte üzülmem. Sakat olup ülke ülke gezen icardi de dahil bu rezil takımdan kimseyi istemiyorum.

Bu takım baştan resetlenmeli. Bak göreceksin fellik fellik gezen icardi'de artık topa vuracak güç kalmayacak .Abarttığımı düşünüyorsun ama ekran görüntüsünü al bir ay sonra bu mesajı "sen haklıymışsın" diye alıntılarsın.

Ha bu maaş yüküyle futbolcuların vurgun yeri olarak gördüğü Galatasaray nasıl resetlenir bilemem

O kadar öfkeliyim ki 24 saattir sakinleşmek şöyle bir yana daha da öfkem artıyor.

Okan denen herifin varlığına tahammül edemiyorum,Sahadakilere tahammül edemiyorum.

Bam üçlüsünün takımına rahmet okutacak bunlar.

Okan bu taraftarın umudunu kırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Şubat 2025; 22:56:30 >
  • Bizim dandik ligde şampiyon olmak kolay. Gerçek gücümüzü Avrupa'da görüyoruz işte. Sen Hollanda liginin 4.sünü yenemiyorsan, Şampiyonlar Liginde puan alamayan Young Boys'a eleniyorsan istediğin kadar Süper Lig'de şampiyon ol. İnşallah ligde şampiyon olsa bile gönderirler Okan'ı.

• 3-4-1-2 artık yok…

Morata en az iki hafta yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OKAAAAAAAAAAN sana kurtuluşunun formülünü veriyorum. Hemen Rize maçında uyguluyorsun OKAAAAAAN.

----------Günay------------

Frankowski-Sanchez-Apo-Eren

Torrik-Lemina

Sara

Sallai BAY

Osimhen

Yedeğe Kaan'ı almıyorsun, 4-5 hafta en az cezalandırıyorsun.

Yedeklerin Jelert, Cuesta, Demirbay, Mertens, Yunus, Yusuf

Elinde bol artık, bahanelerin bitti.

MUSLERA'YA KALEYİ TESLİM EDEN ŞAMPİYONLUĞU SATAR!

• Ezes kullanıcısına yanıt

Tek Okan yetmez, saçmalamayın. Bu beceriksiz yönetim de gidecek.

80 milyon euro maaş alıyor bu kadro. Ben mi oluşturdum?

• Uwais kullanıcısına yanıt

olmasin zaten 3lü filan, beyinsiz herif 10m euroya jelert aldırdı 9m euroya frankowski aldırdı birini sağa birini sola atsın 4lüye dönsün 3 tane de stoperi var davinson apo as cuesta yedek.

Günay

Jelert davinson apo frankowski

torreira lemina

barış sara sallai/yunus

osimhen

aklı varsa şöyle bi kadro kurup oynatır sezon sonuna kadar yedekten yunus, mertens, morata, kutucu, jakobs filan atıp içeriye döndürsün işte takımı sezon sonu vedalaşalım kendisiyle.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Estağfurullah kırılacak bir şey yok. Fenerbahçe'ye içerde yenilmek küshalığın sonucu, Beşiktaş'a 5-0 kaybetmek tarihi rezillikti keza 6-7 farklı benzer takıma aynı şekilde puan vermek de öyle. Hiçbirini şansa bağlamıyorum.

Yine de kaldıramaması gerekenler 2 gün önce Torreira'nın doğum günü partisine katılanlar olmalı bence. Maaşlarını gününde alıyorlar İstanbul'un göbeğinde rockstar hayatı yaşıyorlar biraz da onlar kaldıramasın. Takımın başarısızlığı taraftarın külfeti olmamalı.

Ders alırlarsa Avrupa zaten bitti şampiyon olurlar. Ders almazlarsa yönetimi-teknik ekibi-futbolcuları el ele tutuşup giderler. Biraz da onlar düşünecek.

• Baskette beklenilen olmuş ve elenmişiz. Bu yönetimle diğer branşlarda başarılı olmak imkansız maalesef.

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt

Hocam derbiyi kaybedip puan farkının 0,1 veya 3'e düştüğü senaryoda sizce ne yapılmalı?

• Adam ülkeye bile giriş yapamıyor, forumunda beni etiketleyip yurtdışından polyanaları kandırıyor.

Başarı için kimlerden nelerden medet umuyorlar iyice acınacak hale gelmiş bazıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 14 Şubat 2025; 23:19:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Ya yemişim diğer branşları. 1 milyon Euro ödül için 20-30'a kadro kurulmaz.

Şu an aynısı Avrupa'da başarı gelmediği için futbol için de geçerli. 80 milyon Euro maaş veriyorsun, şampiyon olunca 9 milyon Euro para geliyor.

• felsefesever kullanıcısına yanıt

Verilen bütçeler boşuna harcanıyor zaten. Yönetimin yönetememesi benim kastettiğim şey. Üzücü yani.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Fatih hoca şu maçlardan sadece 3 tanesini böyle kaybetse anında kapı dışına koyarlardı ve koydular

Şu adamın hala gese başında olması cidden inanılmaz

• 
Sayfa: önceki 71197120712171227123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.