Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7124. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 60 Misafir (10 Mobil) - 58 Masaüstü18 Mobil
5 sn
142.550
Cevap
372
Favori
2.655.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71227123712471257126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liverpool Klopp'un bitireceğini öğrendiği an camia ve taraftar olarak umutsuzluğa düşmüştü. Ancak oyun sistemine uygun Feyenord'un hocasını getirdiler ve Klopp'u aratmıyor. Burada demem o ki belli bir Sportif Direktör'e sahip olup ne oynatacağımızı kararlaştırırsak uygun hoca bulmak zor değil. İlla boştaki Allegri,Mancini vs. gitmeye gerek yok. Ancak iyi bir Sportif Direktör için iyi bir yönetim iyi bir başkan gerekli. Bunlarla olmaz.

Değişim Tepeden başlamalı. Yanlış iliklenen düğmeler gibi.

• Kanadam K kullanıcısına yanıt

Hocam 3-5-2 ile ne alakası var, Icardi sakatlandığından beri bu takım 3-5-2 oynamıyor ki ...

Takım 2 aydır 4-2-3-1 oynuyor

Mevzu formasyon falan değil, mevzu hocanın nerede savunma nerede hücum yapacağını bilmemesi

Bakın yukarda saydım, bu sene puan kaybı olan 8 maçın 5'i tamamen hocanın skoru bulduktan sonra topun arkasına geçmek yerine Allahu Ekber diye hücuma devam etmesi kaynaklı.

Kalan 3 puan kaybı da illa ki olur sezonda

Kasımpaşa, Eyüpspor, Kiev, Rigas, Alkmar maçlarını "heuheuhe biz pres yapacaz" diye 3-0 2-0 sonrası zorlayıp elinle vermeseydin hem lig hem uefa bitmişti zaten.

• Günaydın, tokat yemiş young boys gibi uyandık

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Yılbaşından beridir sıkıntı var takımda daha onceside varda neyse çözüm bulunmaz ise sonuç malûm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz kullanıcının küfürden/ağır hakaretten dolayı forumdan aldığı toptan 7 gün uzaklaştırmanın yanında aynı mesaja verilmiş uyarı puanı inceleme sonucunda tekrardan düzenlenip 120 gün bölüm uzaklaştırması yapılmıştır. Yani Galatasaray bölümüne bahsedilen süre zarfında yazamayacaktır. Konudaki bu yöndeki gereksiz tartışma ve mesajlar ise kaldırılmıştır. @Larkin34 ancak sizin de kendi bölümünüzde taraftarınızla muhatap olurken daha dikkatli bir üslup seçmeniz ve sizinle aynı takımı tutan kullanıcılarla sırf aynı fikirde değilseniz diye "perest" gibi provokatif ve aşağılayıcı yakıştırmalar yapmaktan bundan sonra kaçınmanız gerekmektedir.

İyi günler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Bu takimdan hicbisey olmaz, belki sampiyon olur ama seneye de ayni şekilde tokatlanmaya devam edicez, çünkü zihniyet değişmiyor. Gecen sene sparta prag maçında sag bek kaan sol bek berkan oynadi 1 sene sonra tarih tekerrur etti, seneye de eder merak etmeyin.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Sadece son maç üzerinden gidiyorum.

Abdul orta stoper,Berkan sol stoper,Kaan orta saha😁

Şimdi eleme maçı,kritik maç dizilimi değiştirmiştim tamamdır üç adamın yerini de değiştirmişsin.

Berkan denendi sol stoper oynayamiyor😁Abdul orta stoper olmaz.

Ben takımın ilk onbirine hiç karismadim ama mantık Kaan,abdul,cueata üçlü stoper hattı,Berkan orta saha çıkarsın.

Sırf lemina inadı yüzünden hoca üçlü dizilimde üç oyuncunun yerini değiştirmiş.

Sara kötü oynadı tamam ama adam aldığı her topta karşısında iki üç rakip oyuncu gördü.goz actirmadilar maç boyu ne önlem aldın?

Kaç ikili mücadele kazandık?

Her neyse takım hala Berkan,Kaan ilk onbir oynatıp bu çocuklardan üstün performans bekliyorsa o iş olmaz.

Bu tip maçlarda savunman bu kadar zayıfsa en azından orta sahayı kalabalık tutarsın,çift forvet yerine 3421 tarzı bir oyun dusunebilirdi.

Okan hocanın kafasında Avrupa kupaları hiç yok.ben Sallaiye söz verdim falan demek zaten lemina düşünmüyorum en kısa zamanda elenecegim şeklinde aciklanabilir.

• Seni oynatan da sen de beceriksizsin
    x (formerly twitter)
    Galatasaray Ruhu (@gsarayruhu1905) on X
    https://x.com/gsarayruhu1905/status/1890321279552561218?t=yFoQc6lvxZenxZmwtfsB8w&s=19

3.5 sezon, sadece bonservise harcanan para 150 milyon euro.
    Avrupa'da tek başarı Manchester United'ı yenmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 15 Şubat 2025; 10:14:24 >

• İsen Buga kullanıcısına yanıt

Yetkili bir Sportif direktör gelirse kendileri istediği gibi takımda at kosturabilir mi?

İstediği adamları alıp ,üç ay sonra yerine yine adam ararlar mı?

Teknik direktör gitse bile bu düzen devam eder😁ondan kimsenin şüphesi olmasın.

Okanda belki biraz akillanir ,son onay okandan gidip takımda oynamayacak,vasat adamlara onay vermez.takimda ilk fatura ona kesilecek.insallah anlamıştır.pismanligin ilacı yok.

• Morata sakatlanmış 3 4 maç en az olmayacak

• Dün antrenman yoktu, izinliydi takım sanırım.

Ne zaman sakatlanıyor?

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Tamam, sabah sabah küfür etmeyeceğim.

• maicole kullanıcısına yanıt

Zorla taraftarlığı bıraktırtacak bu yönetim nefret ettim walla.

Bu arada Muslera denen kaptan olacak kovanın maç sonu BAY yaptığını daha yeni gördüm. Bu adam performans olarak zaten berbat ama insan olarak da iğrenç. Süresiz kadro dışı kalmalı ama nerdee

• hoksi kullanıcısına yanıt
    O maç kale önümüzde geçti adamların kazmalığı tuttu sonra bir kırmızı yediler hop maç döndü.

Okan avrupada hiçbir maçı iyi oynatmadı. Çünkü hoca falan değil sahada kaos var.

• Hadi okancılar çıkın deliklerden Real Rize maçı geliyor. 1-0 zar zor yenerek tüm dünyaya meydan okuyacağız değil mi? Herkes gücümüzü görecek değil mi?

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Bodrum maçından beri takım b.k gibi.form ,sakatlikla izahı yok. İcardi ile Kerem'in ekmegini yedi Osimenle paçayı kurtaracakti olmadı.

Berkan ve Kaan'ı velayetine alıp gitsin.

Ligde Hamza,Cevat da hocam şampiyon oldu. 20 kat değerli kadronla Kasımpaşa'yi yen demi yok bu onu da yapamadı. Az büyük rezillik değildi unutuldu.

Bir daha böyle kötü oynamayacagiz demiş bir de aloooo 4 maçta 5 puan alamadın geldin Az'den 4 yedin ne anlatıyorsun diye soran olmamiş..

Ben şahsen Febe macina kadar bir ihtimal düzelir diyorum kritik 2 maç.
    Ayrıca
    Febe macinda Az maçi gibi bir rezaletin olmaması için neden yok.Millet öyle olmaz böyle Yeneriz diyorda. sol bek Berkan'a bakar.
    Cuestanin kafasina basıp Besili kafa golü atar dağılır geliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 15 Şubat 2025; 11:14:16 >
  • hoksi kullanıcısına yanıt

Kilo farkına bak =)) Kaan ayhan şuan yedek olmayı bile haketmiyor

• 
Sayfa: önceki 71227123712471257126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.