🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7099. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Okanın yaptığı yanlış uefa listesinde yazılı olan nellsonu gidip bedava verip yerine daha kötü topçu alıp listeye yazması zaten üç kişi ekleyebiliyorsun millet enayi mi oyuncunu devre arası göndermiyor bir bizde var bu haraketler nellson kalsa leminayı da yazabilirdin şimdi oyuna alabileceğin bir tane düzgün oyuncu yok yedeklerde 11 de berkana kaana mahkum kalıyorsun delirmemek elde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nellson gidince düzgün biri gelecek sanmıştım megert yanilmisiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede etmez çünkü elinde hala kozlar var ilk maçıda biz yenmiştik der fark hala 3 puan der ama istifa etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk futbol tarihinin en şanslı fikstür çekimine rağmen ilk 8'e girmeyi beceremezsen böyle olur.
Fener çok zor fikstürle 1 gol farkla da olsa 24'e kendini attı, o sayılmayan 1 golle bizden daha başarılı bir avrupa sezonu geçirecek, belki de kupayı alacak.
O çok istedikleri algıyı yapma fırsatını altın tepsiyle sunduk.
Pek haksız da sayılmazlar hani...
Türkiye'nin 1 numaralı kanalında ligin ikincisinin avrupada fark attığını, ligin liderinin fark yediğini çocuk, yaşlı, genç herkes izledi.
Maalesef bunu da yaşattılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadarkinho -- 14 Şubat 2025; 9:46:47 >
Berke ile birlikte Arda'nın da transferi için görüşmeler başlamıştır umarım.
-
Hocam ilk yarı bütün defansif aksiyonlarda sıfır çekmesinin yanında 5 ikili mücadelenin tamamını kaybetmişti. Sağ beke geçince çok az toparladı ama bizim seviyenin çok altında. İlk maç için değerlendirmek çok hatalı olur ama şu net adam tam bir hava topu özürlüsü. İnşallah derbide el nesiri ile bu adam eşleşmez. El nesiri bu adama 1 tane hava topu vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 14 Şubat 2025; 9:48:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sahanın en iyisi rakibin sol beki Maikuma'nın bonservisi 800 bin Euro ama Jelert'in 9 milyon Euro.
Bunu Mustafa Çulcu yazmış.
----------------
Alkmaar çok iyi fizik gücü ve tekniği olan gençlerden kurulu tabanca gibi takım. İmrendim.
-
Boşta olup bize en uygun hocalar bence; Schmidt ve Terzic
-
x (formerly twitter)
Serkan Korkmaz (@serkan_korkmaz) on Xhttps://x.com/serkan_korkmaz/status/1890153297539133460?t=xbJlVg60iIs60aegTyjTQA&s=19
54 gole ulaştık ama tersten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam Okan önce puan farkını eritsin ondan sonra düşünürüz
-
alkmaar çok dinamik, fizik ve kondisyon olarak çok üstünler bizden
-
Neyse, var mı bu hafta bir doğum günü organizasyonu?
-
okan buyuk antrenmanı yiyen kendine gelemiyor, lemina frankowski de anadolu topçusuna evrilecek koşamayacak hale gelecek görün bakın
-
Hocanın yediği oyunculardan çıkacak bir kadro dün sahadan en az beraberlik ile ayrilirdi. Kaan ve Berkan bu takımda hala tutuluyorsa, Angelino Nelsson gibi oyuncular da gönderiliyorsa düpedüz adam kayırma var. Yerlisine yabancısına girmiycem, Kaan ve Berkan dan iyi tonla yerli oyuncu var. Ayrıca senin sağ bek diye aldığın bir adam var sen yine de sarı kartlı Kaani sag beke çekiyorsun. İlk sarıyı gördüğünde buraya da yazdım kırmızı görür diye. Maçın yarısını ekran bakmadan dinlendim diyebilirim, kötü oyundan ben utandım. Sahada ben futbolcuyum diye oynayanlarda az utanma varsa defolup gitsinler, bu yönetimde futboldan anlayan az biri varsa bu hoca ve berbat oyuncuları sezon sonu gönderir. Birazdan bir maçla hoca gonderilmezciler gelmesin bir maç değil bu kaçıncı oldu . Galatasaray’ı Avrupa takımı kimliğinden uzaklaştırıyor bu adam. Nerede Real Madrid ile basabas oynayan Galatasaray nereden Okan buruk Galatasaray’ı .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kaan Ayhan'i stadyumda izlerken sok olmuştum. Adam topa vurmayi bilmiyor. Topa vururken ayagina bakiyor herif
güzel özet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan denen elamanı uzun sure savundum ama artık bu adamdan bir cacık olmaz, bu mahluk yuzunden diger takim bebelerine malzeme verdik
100yillik takımın bu kadroyla en kötü hocasıdır
İns derbide 50bin kişi hocayi artı hak eden tüm oyuncuları yuhlarlar
Şu an takımın başında Arda olsa okan'ın beyninden 100 kat daha fazla kapasiteye sahip Okan da beyin yokmuş torpilci buradan çok daha ağır şeyler söylenirdi ama
Kuşlar şikayet eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 14 Şubat 2025; 10:1:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X